Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

Nye nettsider

Du er nå inne på de gamle nettsidene til innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund.

Disse sidene vil ikke lenger bli oppdatert, men kun ligge som et historisk dokument til all informasjon er flyttet over til nye nettsider.

Gå til de nye nettsidene her: www.bandyforbundet.no

(Publisert 4. juli 2016)

Forbundstinget 2016

Det innkalles til Forbundsting i Norges Bandyforbund lørdag 10. september 2016 i Kinoteket på Ullevål Stadion.

Fristen for å sende forslag til tinget er satt til 12. august 2016.
Forbundsstyret, seksjonsstyrene, krets- og regionstyrene og klubbene har rett til å stille forslag til Forbundstinget.

Seksjonene representeres av sine egne medlemmer på Forbundstinget. Disse blir oppnevnt av de forskjellige seksjonsstyrene etter fullmakt av seksjonsårsmøtene. Innebandyseksjonen har totalt 24 av 50 seksjonsrepresentanter.

Det vises forøvrig til innkallingen under.

- Innkalling til Forbundstinget 2016 (pdf) -

(Publisert 28. juni 2016)

Stort engasjement hos Karmøy

I går var prosjektleder Ann Katrin Eriksson og utviklingskonsulent Andreas Hagen, begge fra Norges Bandyforbund, sammen med Charlotte Relling fra Norges idrettsforbund på besøk hos Karmøy IBK.

Klubben har en særdeles ivrig gjeng med 10 spillere og 4 trenere som er nominert til å delta på Spesial Olympics Winter Games i 2017. SOWG er et av verdens største idrettsarrangement for utviklingshemmede. Her deltar nærmer 7000 utøvere i fra 170 land. Hensikten med møte var å bli kjent med spillere, trenere og foresatte.

Det er første gang vi har nominert spillere som kan få mulighet til å representere Norge i innebandy. Nomineringer innebærer at de kan bli tatt ut, men at det ikke er sikkert. Den endelige innstillingen vil skje til høsten.

Vår dedikerte utviklingskonsulent, Andreas Hagen, fikk alle med på treningen. Spillerne selvsagt, og trenerne, men også foreldrene deltok på gulvet. Energien og intensiteten var høy. Det strålte av idrettsglede.

Vi håper denne gjengen kan være med å synligjøre innebandy som en idrett for alle og bidra til positiv fokus både lokalt og nasjonalt.

(Publisert 17. juni 2016)

Informasjon rundt utviklings- konsulentstillingen i Nord-Norge

I samarbeid med regionsstyret i Nord-Norge bandyregion har NBF besluttet at utviklingskonsulentstillingen skal flyttes fra Bodø til Tromsø med virkning fra 1. september 2016.

Utviklingskonsulent Roy Mikalsen har takket nei til å bli med stillingen til Tromsø. Roy vil fortsette i arbeidet til 1. september.

NBF søker en ny person som utviklingskonsulent i Nord-Norge med base i Tromsø fra 1. september. Stillingen vil lyses ut i løpet av sommeren.

(Publisert 15. juni 2016)

Oppdaterte reglementer for 16/17

Kampreglementet og spillereglementet for innebandy gjeldende for sesongen 16/17 er nå oppdatert etter endringene gjort på seksjonsårsmøtet.

- Kampregler innebandy - Spilleregler innebandy -

Som vanlig oppfordrer vi webmastere rundt i landet, som ønsker reglene på sine sider, om å ikke klippe reglene inn, men linke opp til reglementet på innebandy.no.

Hvis noen ønsker å linke til en tilnærmet ren html versjon av reglene finner man de her: Spillereglement - Kampreglement

- Alle innebandyens regelverk - Alle NBFs regelverk -

(Publisert 13. juni 2016)

Klubblisens 2016/2017

Alle eliteserieklubbene er innvilget klubblisens for sesongen 2016/2017.

Elleve av 19 klubber er innvilget lisens med anmerkning. Klubbene med anmerkinger vil informeres per e-post/brev angående sine anmerkninger.

Styret vil sammen med klubblisensutvalget vurdere hvordan klubblisensen kan følges opp i løpet av sesongen.

(Publisert 10. juni 2016)

Sveiva tildeles NM-finalene i 2017

NM-finalene i alle seks klasser skal også kommende sesong spilles i Ekeberghallen i Oslo.

Finalene skal spilles helgen 8.-9. april 2017, og forbundet er trygge på at dette blir et utmerket arrangement etter å ha opplevd Sveiva Innebandy som arrangør av de siste års NM-finaler.

Klubben har også opsjon på arrangementet sesongen 2018.

Norges Bandyforbund gratulerer klubben med tildelingen av årets store innebandyfest, og ser frem til å samarbeide frem mot NM-finalene!

(Publisert 10. juni 2016)

Protokoll fra Seksjonsårsmøtet

Protokoll fra årsmøtet i innebandyseksjonen lørdag 4.juni - søndag 5.juni på Thon Hotell Triaden i Lørenskog er nå klar, og kan lastes ned gjennom linken under.

- Protokoll 2016 - Årsmøtet 2016 -

(Publisert 7. juni 2016)

Seksjonsårsmøtet 2016

I helgen ble innebandyseksjonens årsmøte avholdt på Thon hotell Triaden på Lørenskog.

Årsmøtet gikk i år over to dager, og lørdagen gikk med til bl.a å behandle årsberetning og innkomne forslag.

Det var rekordstort oppmøte og stort engasjement og gode diskusjoner rundt de forskjellige sakene fra talerstolen.

Lørdag kveld feiret innebandyseksjonen sitt 25-årsjubileum med festmiddag og taler.

Søndag fortsatte årsmøtet med delmålsplan, behandling av budsjett og valg.

Egil Tanemsmo (bildet) fra Klæbu ble valgt som ny leder av seksjonen etter at Monica Bakke takket av etter 8 år i seksjonsstyret.

De øvrige medlemmene i seksjonsstyret for sesongen 2016/17 er Gitte Bjerkelund (Nestleder, Tunet), Lisbeth Hildremyr (1.styremedlem, Østensjø/Dverg), Christian Moldjord (2.styremedlem, Freidig), Ole Petter Rogne (3.styremedlem, Sarpsborg), Arne Semb (4.styremedlem, BVHIF), Ragnhild Ådland (5.styremedlem, Fjellkameraterne), Trine Olafsrud (1.varamedlem, Vågsbygd), Gry Johansen (2.varamedlem, Romsås), Silje Johansen (3.varamedlem, Nor92).

- Årsmøtet 2016 -

(Publisert 5. juni 2016)

Utlysning av NM-finalene 2017

Arrangøravtalen for NM-finalene gikk ut etter årets NM-finaler, og seksjonsstyret ønsker i den forbindelse å utlyse arrangementet på nytt.

Norges Bandyforbund v/Innebandyseksjonen søker med dette etter teknisk arrangør for NM-finalearrangementet 2017, med opsjon også for 2018. Til orientering så har seksjonsstyret fått beskjed om at de vil motta en søknad fra tidligere arrangør Sveiva Innebandy.

Arrangementet i 2017 skal avvikles i perioden fredag 8. - søndag 9. april.

Interesserte klubber sender søknad til Norges Bandyforbund v/Terje Larsen. Deres søknad sendes pr. e-post til terje.larsen@nif.idrett.no og skal være NBF i hende senest mandag 6. juni 2016.

Ytterligere informasjon vedrørende arrangementet er sendt klubbene direkte pr. e-post.

(Publisert 25. mai 2016)

Seksjonsårsmøtet 2016

Saksdokumentene til årsmøtet i innebandyseksjonen lørdag 4.juni kl.1300 og søndag 5.juni kl.1100 på Thon Hotell Triaden i Lørenskog er nå klare, og kan lastes ned gjennom linken under.

Av miljømessige årsaker velger vi også i år å legge saksdokumentene på nettet som nedlastbare pdf-dokumenter.

Saksdokumentene er også sendt ut til klubbene og deres leder pr. e-post. Hvis noen ikke har mottatt dette, skyldes dette feil registrert informasjon i SportsAdmin, og klubben MÅ da selv oppdatere denne informasjonen.

Hvis noen ønsker saksdokumentene tilsendt i papirutgave, må det gis beskjed om dette pr e-post til: innebandy@nif.idrett.no.

Det vil være noen eksemplarer i papirutgave tilgjengelig på årsmøtet.

PS! Vi anmoder alle som kun skal på årsmøtet, og ikke har gitt beskjed om dette, om å sende inn fullmaktskjema så tidlig som mulig pga bestilling av lunsj til alle deltakerne. Absolutt siste frist er fredag 3. juni, men send veldig gjerne inn tidligere hvis mulig.

- Årsmøtet 2016 -

(Publisert 20. mai 2016)

Bruk årsmøtet

Bandyforbundet og seksjonene vil stadig bli bedre. Det nedlegges et stort frivillihetsarbeid av mange gjennom hele året. Alle er ikke like fornøyd med regelverk, med fordelinger eller annen håndtering av saker som dukker opp. Bruk da seksjonsårsmøtet. Det er det eneste stedet hvor endringer åpent kan diskuteres og besluttes. Også gjennomgangen av året og sesongen som er avsluttet, er det viktig at leses og kommenteres på årsmøtet.

Frist for å sende inn forslag til endringer har gått ut. Grunnen til fristen er både at forbundets administrasjon skal kunne sjekke forslagene mot NIFs og forbundets lover, at seksjonsstyret skal kunne gjøre seg opp en mening om saken og at alle andre årsmøtedeltagere skal kunne sette seg inn i forslaget i god tid før årsmøtet.

Årsmøtet i innebandyseksjonen arrangeres på Thon Hotell Triaden på Lørenskog, 4.-5.juni, oppstart lørdag 4.juni kl. 13.00. Det er viktig at alle klubber er representert på årsmøtet og at alle er konstruktive med å sette seksjonen og forbundet i enda bedre stand til å sikre god og rettferdig avvikling av aktivitetene innenfor gitt lovverk og bestemmelser. Derfor trengs det gode innspill til videre utvikling og en saklig diskusjon på årsmøtene. Denne diskusjonen skal være åpen og inkluderende og valg skal foretas. Da er det spesielt viktig at det nye styret har et bredt tillitsvotum å arbeide for det kommende året.

Møt opp på seksjonsårsmøtet!

Erik Hansen
president
Norges Bandyforbund


(Publisert 18. mai 2016)

Norge tok 5. plass i U19-VM
Norge slo lørdag kveld Polen med 5-4 i kampen om 5. plass i U19-VM for kvinner i Canada.

Etter å ha ledet 5-0 allerede etter 22 min., ble det en nervepirrende avslutning på kampen for de norske, men heldigvis ble det kun fire polske reduseringer og seieren var et faktum.

De norske målene ble scoret av Linh-Dan Nguyen 2, Rikke Enerly Selstad, Marte Arkøy og Camilla Larsen.

Målvakten Ida Ambjørseie ble kåret til Norges beste spiller.

5.plass er forøvrig den historisk beste plassering noen gang for Norge i et U19-mesterskap på jentesiden!

foto: IFF

- Kampfakta - Kampen i reprise - Bilder - VM-sider -

(Publisert 7. mai 2016)

Seier mot Slovakia i U19-VM
Norge vant fredag 7-5 mot Slovakia i U19-VM for kvinner i Belleville.

Norge ble dermed nr.3 i sin pulje i det innledende spillet, og skal lørdag kl.2200 * ut i kamp om 5.plassen i mesterskapet.

Norges mål mot Slovakia ble laget av Rikke Hansen 2, Marte Arkøy, Eline Dagestad, Linh-Dan Nguyen, Sofie Kristiansen og Celine Ripel.

Norges målvakt Thilde Fredriksen ble kåret til kampens beste spiller.

foto: IFF

- Kampfakta - Kampen i reprise - Bilder - VM-sider -

* (Kampstart er endret pga tv-sending av hjemmenasjonen Canadas semifinale i B-sluttspillet.)

(Publisert 6. mai 2016)

Sveits ble for sterke i U19-VM
Norge tapte 3-11 mot Sveits i dagens kamp i U19-VM for kvinner.

Norges mål i kampen ble laget av Rikke Solheim, Camilla Larsen og Rikke Hansen.

Rikke Hansen ble kåret til Norges beste spiller.

Neste kamp for U19-jentene er fredag kl.1610 mot Slovakia.

foto: IFF

- Kampfakta - Kampen i reprise - Bilder - VM-sider -

(Publisert 5. mai 2016)

Tap mot Sverige i første kamp
Norge tapte 0-15 mot Sverige i sin første kamp i U19-VM for kvinner som spilles i Belleville, Canada.

Camilla Larsen ble kåret til Norges beste spiller i kampen.

Neste kamp for de norske jentene er torsdag kl.1910 mot Sveits.

foto: IFF

- Kampfakta - Kampen i reprise - Bilder - VM-sider -

(Publisert 4. mai 2016)

A-menn deltok på Råskinnet

Det norske herrelandslaget i innebandy er på jakt etter nye treningsmetoder for å styrke fysikken hos spillerne. I helgen gjennomførte en del av de landslagsaktuelle spillerne terrengløpet Råskinnet.

Norges bestemann var målvakten Andreas Falkeid som brukte i underkant av 53 minutter på den 9 kilometer lange løypen, og ble totalt nummer 150 av 1908 startende.
– Det var gøy å bli ferdig da, smiler Falkeid.

Sveivas Andreas Valbye var dyktig sliten etter løpet, etter å ha løpt på under 59 minutter.
– Det er det verste jeg har vært med på, sier Valbye.

Som en del av et prosjekt for å finne alternative metoder å trene og hente inspirasjon på ble seks av de landslagsaktuelle spillerne prøvekaniner i løpet Råskinnet.
– Vi leter etter alternative treningsopplegg og vurderer å legge inn råskinnet som ett fast innslag i årsplanen. Årets utgave var ett pilotprosjekt med noen utvalgte, for å sjekke om det kunne fungere, sier landslagssjef André Sveen.

For skal Norge henge med på verdensbasis må treningsmengden opp, og allerede i desember er det VM for det norske landslaget.
– Vi vil helst at utøverne skal øke treningsmengden sin. Da kan det være greit å finne noen alternative måter for spillerne å bli inspirert og få motivasjon på.

Landslagsledelsen prøver å få i gang samarbeid med andre forbund.
– Nå under sommersesongen kunne vi kjørt en barmarkstrening med skiforbundet for eksempel og kanskje avsluttet med en innebandykamp mot skiløperne, så får begge parter litt alternativ trening.
Det er ingen hemmelighet at treningskulturen er for svak i innebandy. Da hadde vi fått mulighet å se hva andre gjør, hente inspirasjon og tips fra andre idretter.

Sveen er fornøyd med gjennomføringen og tror det kan bli et fast innslag på årsplanen.
– Det var veldig vellykket, selv om det var det verste Råskinnet som har vært. Jeg tror det kan være fint å bruke det som teambuilding eller tilsvarende. Uansett er det bra alternativ trening for oss. Vi kommer nok til å teste det igjen til neste år.

Andreas Falkeid, Gjelleråsen 52:50
Sondre Hansen, Slevik 54:16
Thomas Ihle, Haugerud 54:56
Andreas Valbye, Sveiva 58:39
Patrick Hjemgård, Sarpsborg 1:01:25
Patrick Martinsen, Sveiva 1:06:52


(Publisert 2. mai 2016)

Bjerkelund ny sjef for A-kvinner

Vidar Bjerkelund (bildet) er ansatt som ny landslagssjef for A-landslaget for kvinner.

Bjerkelund har lang erfaring som trener både i Eliteserien for kvinner og 1. divisjon menn, senest i Holmlia SK.

Den nye landslagssjefen ønsker god dialog med klubbene, for gjennom et godt samspill kan vi utvikle spillere for det internasjonale nivået, sier Bjerkelund.

Norges Bandyforbund ønsker Bjerkelund lykke til med arbeidet med kvinnelandslaget fram mot det første målet, som er VM-kvalifisering i februar 2017!

(Publisert 29. april 2016)

NM-finaler 2016

Helgen 16.-17. april spiltes årets NM-finaler i Ekeberghallen i Oslo.

Finale G16: Sarpsborg - Sveiva 8-9
- Reprise - Kampfakta - Bilder -

Finale J16: Tunet - Sarpsborg 13- 4
- Reprise - Kampfakta - Bilder -

Finale G18: Sarpsborg - Gjelleråsen 4- 5
- Reprise - Kampfakta - Bilder -

Finale Kvinner: Sveiva - Sagene 5- 2
- Reprise - Kampfakta - Bilder -

Finale Menn: Slevik - Greåker 12- 4
- Reprise - Kampfakta - Bilder -

Mye fra NM-finalene også på Facebook, Twitter og Instagram.

Assisten.no fulgte NM-finalene tett med kampreportasjer, live-twitter, bilder, video, ol.

(Publisert 17. april 2016)

Årets dommerpar

Jan Magnar Ingebrigtsli, Nittedal IBK og Bjørn Aksel Henriksen, Sagene IF er for sjette gang kåret til årets dommerpar.

Paret dømte søndag sin sjette NM-finale for menn. Ingebrigtsli/Henriksen fikk utdelt prisen i forbindelse med kampen.

Dommerparet dømte sitt første VM for menn i desember 2012, og har siden blitt tatt ut til å representere Norge en rekke ganger i landskamper mellom de beste nasjonene i verden.

Årets dommerpar er stemt fram av lagene i eliteserien for menn.

Norges Bandyforbund gratulerer!

(Publisert 19. april 2016)

Slevik vant NM-gull for menn

Kongepokal til Slevik for menn.

Slevik vant hele 12-4 over Greåker.

- Kampfakta - Bilder -

(Publisert 17. april 2016)

Sveiva vant NM-gull for kvinner

Kongepokal til Sveiva for kvinner.

Sveiva vant komfortabelt 5-2 over Sagene.

- Reprise - Kampfakta - Bilder -

(Publisert 17. april 2016)

Gjelleråsen vant G18

Gjelleråsen slo Sarpsborg i G18 finale.

Gjelleråsen vant thrillerfinale etter sudden death.

- Reprise - Kampfakta - Bilder -

(Publisert 16. april 2016)

Tunet vant J16

Tunet slo Sarpsborg i J16 finale.

Tunet var suverene i finalen og vant til slutt 13-4.

- Reprise - Kampfakta - Bilder -

(Publisert 16. april 2016)

Sveiva vant G16

Sveiva slo Sarpsborg i G16 finale

Sveiva vant etter dramatisk finale

- Reprise - Kampfakta - Bilder -


Årets spillere 2015/2016

I år, som tidligere, har eliteserielagene for kvinner og menn nominert sine kandidater til Årets spillere 2015/2016.

Norges Bandyforbund kan i dag presentere følgende spillere som Årets spillere for kvinner og menn, basert på deres innsats i eliteseriene:


Luize Bilinska, Sveiva Innebandy

Luize Bilinska er også i år kåret til årets spiller i eliteserien for kvinner. Hun mottok også den gjeve prisen i fjor, etter sin første sesong i den norsk eliteserien.

Denne sesongen produserte hun 61 poeng (42 mål/19 assists) og ble med det både Årets toppscorer og poengplukker for andre år på rad. 42 mål er også tangering av den tidligere rekorden i eliteserien fra sesongen 09/10.

Med sin imponerende målteft har Bilinska på søndag muligheten til å sikre Sveiva deres 4. Kongepokal.

Norges Bandyforbund gratulerer Luize Bilinska med utmerkelsen!


Thomas Stræte, Slevik IBK

Thomas Stræte har nok en gang hatt en svært god sesong i eliteserien, og vinner for femte gang prisen Årets spiller. Han har tidligere vunnet i 07/08, 10/11, 11/12 og 12/13.

Denne sesongen produserte han hele 108 poeng (42 mål/66 assists), noe som er ny rekord gjennom tidene for en spiller i eliteserien for menn. Strætes 66 målgivende pasninger er også ny rekord for en sesong i eliteserien for menn.

Som kaptein har Stræte nok en gang vært helt avgjørende for et Slevik som kan vinne sin 5. strake Kongepokal.

Norges Bandyforbund gratulerer Thomas Stræte med utmerkelsen!


Prisene vil bli delt ut under NM-finalene for seniorer i Ekeberghallen søndag 17. april.

(Publisert 14. april 2016)

Innebandy med mangfold

Norges Bandyforbund har mottatt kr. 300.000,- fra Utlendingsdirektoratet (UDI) til prosjektet «Innebandy med mangfold».

Målsetningen med prosjektet er å tilrettelegge innebandyaktivitet for barn (5 til 15 år) i norske asylmottak. Gjennom prosjektet håper vi å nå 200 barn.

Klubber kan søke til Norges Bandyforbund innen 1.mai om å være med i prosjektet, og få støtte til gjennomføring av aktivitet.

Kort fortalt:
* Målgruppen er barn på asylmottak, 5 til 15 år.
* Et tiltak inneholder 10 ganger med innebandyaktivitet.
* På hvert tiltak regner vi med ca 20 barn.
* Totalt håper vi å nå 200 barn.
* Klubben får kr. 10.000,- for gjennomføring.
* Klubben må selv avtale med asylmottak.
* Barna på asylmottaket får gratis utstyr til odel og eie. Sko, t-skjorte, shorts, kølle og ball.
* Salming bidrar med sponsing av utstyr.
* Klubber må sende en kortfattet søknad til NBF.

- Les mer (pdf) -

(Publisert 12. april 2016)

Uttak U19-menn

Landslagssjef Patric Jonsson har tatt ut spillere til samling for U19-menn 23. - 24. april i Vestby Arena, Vestby.
- Uttak U19-menn -


(Publisert 11. april 2016)

Dommere i NM-finalene

Dommerkomiteen i innebandyseksjonen har tatt ut parene som skal dømme NM-finalene 16.-17. april i Ekeberghallen.

Menn: Jan Magnar Ingebrigtsli/Bjørn Aksel Henriksen

Kvinner: Tomas Trogstad/Daniel Lindgren

G18: Bjørn Einar Rønningen/Snorre Korrell

G16: Sturla Hagen/Thomas Rustestuen

J16: Rune Davidsen/André Kopperud

- NM-finaler 2016 -

(Publisert 11. april 2016)

Sarpsborg og Gjelleråsen i finale

Etter helgens NM innledende spill og semifinaler i klassen for Gutter 18, er det nå klart at Sarpsborg og Gjelleråsen møtes i finalen.

Finalen spilles i Ekeberghallen lørdag 16/4 kl.1700.

- Resultater NM G18 -

(Publisert 10. april 2016)

Puljene til VM for A-menn

Puljene i VM for A-menn i Riga i desember ble trukket lørdag, og Norge møter Sverige, Latvia og Tsjekkia i det inneldende spillet.

Trekningen i sin helhet ble som følger:
Pulje A: Estland, Finland, Tyskland og Sveits.
Pulje B: Norge, Sverige, Latvia og Tsjekkia.
Pulje C: Australia, Danmark, Polen og Slovakia.
Pulje D: Canada, Singapore, Thailand og USA.

(Publisert 10. april 2016)

Innkalling til Seksjonsårsmøte

Det innkalles til seksjonsårsmøte for innebandy 4.-5.juni 2016 på Thon Hotel Triaden, Lørenskog.

Tidspunkt:
Lørdag 4.juni kl. 13.00
Søndag 5.juni kl. 11.00
Det gjøres oppmerksom på at årsmøtet 2016 avholdes over to dager, med start lørdag og fortsettelse søndag.

Forslag som ønskes behandlet må, med motivering, være innsendt pr. e-post og vanlig post innen fredag 6.mai 2016 kl.1000.

Vi ber også alle som skal delta på årsmøtet om å sende inn fullmaktskjema innen fredag 3. juni 2016.

Jubileumsmiddag:
Det vil årsmøtehelgen 2016 arrangeres jubileumsmiddag i forbindelse med innebandyseksjonens 25-årsjubileum i 2016.
Alle som deltar på årsmøtet er velkomne til jubileumsmiddagen. Mer informasjon om påmelding og overnatting knyttet til årsmøtet og jubileumsmiddagen kommer i uke 16.

- Innkalling - Fullmaktsskjema - Reisefordelingsskjema -
- Samleside for Seksjonsårsmøtet 2016 -

(Publisert 7. april 2016)

Slevik og Greåker klare for finale

Slevik og Greåker møtes i årets NM-finale for menn.

Dette er klart etter at Slevik onsdag kveld slo Akerselva med 8-7, og Greåker slo Tunet med 10-9. Begge semifinaleseriene er dermed avgjort med 3-1 i kamper.

NM-finalen spilles i Ekerberghallen søndag 17. april kl.1630.

- NM menn - NM-finaler 2016 -

(Publisert 6. april 2016)

Rekruttering på Ridderrennet

Norges Bandyforbund var et av 15 særforbund som var tilstede på Beitostølens Helsesportsenter i forbindelse med aktivitetsdag under Ridderuka. Der var det stor aktivitet på EL-innebandyen.

Andreas Semb (spiller hos Bærums Verk) var i spissen som instruktør. Med på laget hadde vi også Jessica Öblom (trener for Notodden EL-innebandy klubb) og Julie Bløchinger (Spiller hos Notodden EL-innebandy klubb).

Takket være så dyktige ambassadører med en genuin interesse, klarte de tre å inspirere nærmere 50 deltakere som kom innom for å prøve EL-innebandy. Av disse har vi en liste med 20 navn som vi håper vi kan følge opp videre.

All ære til Andreas, Julie og Jessica for den flotte innsatsen.

(Publisert 6. april 2016)

Uttak A-menn

Landslagssjef André Sveen har tatt ut spillere til landslagssamling for A-menn 20. - 24. april i Østlandsområdet.
- Uttak A-menn -


(Publisert 6. april 2016)

Sveiva klare for NM-finale

Sveiva bli Sagenes motstander i NM-finalen for kvinner.

Dette er klart etter at Sveiva tirsdag kveld vant 6-5 over Grei. Semifinaleserien er dermed avgjort med 3-0 i kamper.

NM-finalen for kvinner spilles i Ekeberghallen søndag 17. april kl.1330.

- NM kvinner - NM-finaler 2016 -

(Publisert 5. april 2016)

Sagene klare for NM-finale

Sagene er klare for finalen i NM for kvinner.

Dette er klart etter at Sagene mandag kveld vant 5-3 over Tunet. Semifinaleserien er dermed avgjort med 3-1 i kamper.

Hvem Sagene møter i finalen kan bli avgjort tirsdag, når Sveiva møter Grei i kamp nr.3 i semifinaleserien hvor Sveiva leder 2-0 i kamper.

- NM kvinner - NM-finaler 2016 -

(Publisert 4. april 2016)

Fredrikstad og Haugerud best i ESK

Etter helgens eliteseriekvalifisering i Harstad, er det klart at Fredrikstad og Haugerud spiller i neste sesongs eliteserie for menn.

Eliteserien for menn 2016/2017 vil dermed bestå av følgende tolv lag: Tunet, Slevik, Greåker, Akerselva, Grei, Sveiva, Gjelleråsen, Sarpsborg, Sandnes, Harstad, Fredrikstad og Haugerud.

- Resultater Elitekval -

(Publisert 3. april 2016)

Første NM-finalelag klare

Etter helgens NM innledende spill og semifinaler i klassene J16 og G16, er det nå klart hvem som møtes i finalen.

I klassen G16 vil finalen, som spilles lørdag 16/4 kl.1100 i Ekeberghallen, gå mellom Sveiva og Sarpsborg.

I klassen J16 vil finalen, som spilles lørdag 16/4 kl.1400 i Ekeberghallen, gå mellom Tunet og Sarpsborg.

- Resultater NM G16 - Resultater NM J16 -

(Publisert 3. april 2016)

Registrering av medlemsopplysninger og rapportering til NIF

Fredag 1.april starter registrering av medlemsopplysninger og rapportering til Norges Idrettsforbund (tidl. Idrettsregistreringen).

Alle idrettslag i NIF må elektronisk registrere medlems- og organisasjonsdata i idrettens medlems- og organisasjonsregister, og må avgi en årlig rapportering av medlems- og organisasjonsdata til NIF.

Rapporteringen skjer gjennom Min idrett, og har frist til 30. april. Detaljert informasjon om registreringsprosedyren blir sendt klubb/idrettslag direkte pr. e-post.

Hvis en klubb/idrettslag ikke har tilgang til å rapportere, ta kontakt med NIF IT support på telefon 03615.

- Les mer om den nye ordningen - Mer informasjon -

(Publisert 1. april 2016)

VM-troppen for U19-kvinner

Landslagssjef Espen Eriksson har tatt ut troppen til VM for U19 kvinner, 4.-8. mai 2016 i Belleville, Canada.

18 spillere fra syv forskjellige klubber skal forsvare Norges farger i mesterskapet, hvor Norge møter Sverige, Sveits og Slovakia i det innledende spillet.

- VM-troppen for U19-kvinner -
- VM-sider -

(Publisert 23. mars 2016)

Ihle og Haugerud med nye rekorder

Haugerud og klubbens poengkonge Thomas Ihle (bildet) knuste nesten alle rekorder i årets 1.divisjon østland for menn.

Ihle noterte seg totalt for 126 (83+43) målpoeng i årets serie. Dette er poengrekord i 1.div øst, fem poeng mer enn Stian Thorsens 121 (80+41) poeng for Bækkelaget i 12/13 sesongen. Imponerende 7 poeng pr. kamp i snitt har Ihle gjort i årets serie!

Ihle ble også toppscorer i serien, og 83 mål er ny rekord for 1.div øst. Også her hadde Thorsen rekorden med sine 80 mål i 12/13 sesongen.

Flest målgivende pasninger i serien hadde Ihles lagkamerat i Haugerud, Patrick Sveen, som var nest sist på ballen hele 56 ganger. Dette var også nesten ny rekord i 1.div øst, men rekorden til Alexander Jaksland med 57 målgivende pasninger for Nor92 i 08/09 sesongen står fortsatt.

Kanskje ikke overraskende er Haugeruds 292 mål i årets serie også ny lagrekord for 1.div øst. Haugerud er også det første laget som i divisjonens 20-årige historie har gått igjennom sesongen uten poengtap!

Ajer var laget i årets 1.div øst som samlet flest tilskuere på hjemmebane. I snitt var det 66 tilskuere på lagets hjemmekamper i Hedmarkshallen.
Publikumssnittet totalt i årets serie var på 41, litt ned fra fjorårets snitt på 47.

Årets fairplay-pokal i 1.div øst for menn gikk til Lillestrøm, som kun hadde 72 utvisningsminutter i løpet av sesongen.

- Statistikk 1.div øst menn -

(Publisert 18. mars 2016)

ADNO har lansert Dopingvarsel

Dopingvarsel er navnet på den nye varslingskanalen for doping i idretten. Varslingskanalen sikrer anonymiteten og sikkerheten til den som varsler om doping.

Antidoping Norge og Norges idrettsforbund oppfordrer alle organisasjonsledd til å tilgjengliggjøre informasjon om Dopingvarselet på sine respektive hjemmesider.

Les mer om Dopingvarsel: Idrettsforbundet, Antidoping Norge

- Dopingvarsel -

(Publisert 16. mars 2016)

Bilinska poengplukker

Luize Bilinska (bildet) fra Sveiva ble poengplukker i Eliteserien for kvinner 2015/2016. Dette er andre året på rad Bilinska blir poengplukker.

Den latviske jenta, som ble årets spiller i sesongen 14/15, noterte seg totalt for 61 (42+19) målpoeng i årets serie, og med sine 42 mål ble Bilinska også seriens toppscorer. 42 mål er også tangering av Jessika Sundbergs målrekord for Tunet i sesongen 09/10.

Flest målgivende pasninger i årets serie hadde Bilinskas latviske lagvenninne i Sveiva, Diana Isjomina, som var nest sist på ballen ved mål hele 32 ganger.

Tunet var laget i årets serie som samlet flest tilskuere på hjemmebane. I snitt var det 107 tilskuere på Tunets hjemmekamper i Høyenhallen.
Publikumssnittet totalt i årets serie var på 59, noe opp fra fjorårets snitt på 52. Totalt hadde eliteserien 15/16 for kvinner 3692 tilskuere.

Årets fairplay-pokal i Eliteserien for kvinner gikk til gull-vinner Sveiva, med kun 20 utvisningsminutter i løpet av sesongen.

- Statistikk Elite kvinner -

(Publisert 15. mars 2016)

Innspill til valgkomiteen

Helgen 4.-5.juni arrangeres seksjonens årsmøte på Thon Hotell Triaden på Lørenskog.

I den forbindelse ønsker valgkomiteen i innebandyseksjonen forslag fra klubbene på kandidater til innebandyens seksjonsstyre for perioden 2016-2018.

For forslag på kandidater, ta kontakt med leder av valgkomiteen, Arne Nilsen på tlf: 91794137 eller e-post: arnern7@gmail.com

(Publisert 15. mars 2016)

Seksjonsårsmøte 2016

Innebandyseksjonen (NBF-I) ber alle klubber og regioner/kretser holde av helgen 4.-5.juni 2016 til årsmøte og jubileumsmiddag.

Innebandyseksjonen fyller 25 år, 25.mai 2016. Dette jubileet ønsker seksjonen å markere med en jubileumsmiddag lørdag 4.juni i forbindelse med årsmøtet. Årsmøtet vil starte lørdag 4.juni, med fortsettelse søndag 5.juni.

Årsmøte og jubileumsmiddag blir arrangert på Thon Hotell Triaden på Lørenskog.

Mer informasjon og påmelding til arrangementet vil sendes ut så snart som mulig.

(Publisert 15. mars 2016)

Sveiva seriemestere i Elite kvinner

Sveiva er seriemestere i Eliteserien for kvinner etter at de i siste serierunde slo Tunet 6-4.

Sveiva og Tunet endte på like mange poeng i årets serie, men Sveiva tar gullmedaljene med bedre målforskjell.

Tunet ble nr.2 i serien, og Sagene nr.3.

Norges Bandyforbund gratulerer alle medaljevinnerne!

Neste helg 19.-20. mars er det klart for NM-puljespill for kvinner, og puljene vil bli trukket mandag 14. mars. Kampoppsettet vil så bli publisert så snart det er klart.

- Eliteserien kvinner -

(Publisert 12. mars 2016)

Stræte med nye rekorder

Thomas Stræte (bildet) fra Slevik ble poengplukker i Eliteserien for menn 2015/2016. Dette er fjerde gang Stræte blir poengplukker i Eliteserien.

Stræte noterte seg totalt for 108 (42+66) målpoeng i årets serie. Dette er ny rekord gjennom tidene for antall målpoeng i en sesong for en spiller i eliteserien for menn. Den tidligere rekorden hadde Runar Snellingen for Sagene i 09/10 sesongen med 105 (54+51) målpoeng.

Strætes 66 målgivende pasninger er også ny rekord for en sesong i eliteserien for menn. Den tidligere rekorden her hadde Raymond Evensen for Fjerdingby i 06/07 sesongen med 65 målgivende pasninger.

Toppscorer i årets eliteserie ble Ole Mossin Olesen fra Tunet med 50 fulltreffere.

Tunet var laget i årets serie som samlet flest tilskuere på hjemmebane. I snitt hadde Tunet 201 personer på tribunen under sine kamper i Høyenhallen. Publikumssnittet totalt i årets serie gikk forøvrig noe opp, med et snitt på 135 tilskuere pr. kamp i år, mot fjorårets snitt på 131 pr. kamp. Totalt var det 17 780 tilskuere som så de 132 kampene.

Årets fairplay-pokal i Eliteserien for menn gikk til Slevik som kun hadde 73 utvisningsminutter i løpet av sesongen.

- Statistikk Elite menn -

(Publisert 10. mars 2016)

Siste serierunde i Elite menn

Siste serierunde i eliteserien for menn ble spilt lørdag.

Tidligere var det klart at Tunet tok gull i serien og Slevik tok sølv. Lørdag ble det klart at Greåker tok bronsemedaljene.

Nor 92 endte til slutt sist i serien, og rykker dermed ned til 1.div øst neste sesong.

Fredrikstad må spille kvalifisering for å beholde plassen i neste års eliteserie.

- Eliteserien menn -

(Publisert 5. mars 2016)

Resultat- eller utviklingsfokus

NBF er i tråd med barneidrettsbestemmelsene klare på at det ikke skal være resultat eller tabeller for barn under 12 år. Etterhvert ser vi at flere idretter kommer etter.

Sist det Svenske fotballforbundet som fra neste sesong fjerner tabeller og finalespill i sine serie og cuper. Svensk ishockey vurderer nå de samme tiltakene. Hvorfor skjer dette?

- Les mer -

(Publisert 2. mars 2016)

Tunet seriemestere i Elite menn

Tunet vant søndag 7-4 over Greåker, og sikret seg med det seriemesterskapet i Eliteserien for menn 2015/16, en serierunde før slutt.

Samtidig er det også klart at Slevik tar sølvet i årets Eliteserie.

Norges Bandyforbund gratulerer begge!

I siste serierunde neste helg avgjøres det om det blir Greåker eller Akerselva som tar bronsemedaljene i serien.

- Eliteserien menn -

(Publisert 28. februar 2016)

Haugerud seriemestere i 1. div. østland menn

Haugerud IF er seriemestere i 1. div. østland menn etter lørdagens seier over Bærums Verk Hauger med 21-3.

Det er fortsatt to serierunder igjen, men laget har vært helt suverene og har ikke tapt poeng på de første 16 kampene.

Norges Bandyforbund gratulerer!

- 1. div. østland menn -

(Publisert 27. februar 2016)

NM-finalene på TV2 Sportskanalen

Det er nå klart at NM-finalene for seniorer sendes på TV2 Sportskanalen søndag 17. april.

Herrefinalen sendes direkte kl. 16.30 og kvinnefinalen sendes i opptak kl. 18.30. I tillegg blir det sendt en times sammendrag av finalene senere på kvelden.

På grunn av at kanalen skal sende landskampen Finland - Norge i ishockey tidligere på dagen, ble det enighet om denne løsningen.

Kvinnefinalen spilles kl. 13.30.

NM-finalene for G16, J16 og G18 på lørdag 16. april vil bli strømmet direkte på våre nettsider.

(Publisert 26. februar 2016)

Norge nr.3 i Polish Cup

U19-kvinner endte til slutt på 3.plass i Polish Cup som i helgen ble arrangert i Zbaszyn og Rakoniewice i Polen.

Etter en sterk start med seier 5-4 over Sveits, fortsatte jentene turneringen med å spille 3-3 mot Tyskland, tape 2-6 mot Tsjekkia og til slutte vinne 5-3 over Polen.

Det neste på programmet for U19 kvinner er VM som arrangeres 4.-8.mai i Belleville, Ontario, Canada.

- Resultater og kampfakta fra Polish Cup -

(Publisert 8. februar 2016)

Klare for VM i Riga
Norge vant over Serbia

Norge vant lørdag 16-0 over Serbia i sin siste kamp i VM-kvalifiseringen i Slovenia.

Glen Evensen som spilte sin landskamp nr.100 for Norge, lagde hele fire mål og ble kåret til Norges beste spiller i kampen.

Norges øvrige mål ble laget av Daniel Gidske 2, Lars Erik Torp 2, Sindre Bjerknes 2, Christoffer Øistad, Ketil Kronberg, Marius Pedersen, Ole Martin Skau Jansson, Thomas Stræte og Andreas Valbye.

Med fire seire og et tap i kvalifiseringen, er Norge etter å ha blitt nr.2 i sin kvalifiseringspulje bak Tsjekkia, klare for VM i Riga i desember.


- Kampfakta - Reprise 1-2.per - Reprise 3.per - Kval-sider -

(Publisert 6. februar 2016)

Ny lov for Norges Bandyforbund

Idrettstinget 2015 vedtok flere endringer i NIFs lov og Idrettsstyret vedtok nye lovnormer for alle organisasjonsledd der endringene i NIFs lov er innarbeidet.
Organisasjonsleddene er bundet av endringene i NIFs lov og lovnormene. Lovnormen må derfor implementeres på førstkommende årsmøte/ting.


Da NBF først har Forbundsting høsten 2016, har NIF bestemt at vi måtte implementere lovnormen i egen lov så snart som mulig.

Forbundsstyret vedtok derfor ny lov for Norges Bandyforbund den 18. januar 2016.

- Les mer -

(Publisert 27. januar 2016)

Retningslinjer for publisering av bilder og film av barn

Norges idrettsforbund ønsker å sette søkelyset på hvilke regler som gjelder for publisering av bilder og film av våre medlemmer på nettsider, i sosiale medier og i andre publikasjoner. I dag skjer det dessverre mye tilfeldig bildedeling.

I den forbindelse har Idrettsforbundet laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag.

- Les mer -

(Publisert 28. desember 2015)

Norge ble nr.9 i VM

Norge ble nr.9 i VM for kvinner etter seier med 2-0 over Danmark i dagens plasseringskamp.

Norges mål i kampen ble laget av Charlotte Hermansen og et selvmål fra Danmark.

Målvakt Live Fosmark, som holdt nullen, ble kåret til Norges beste spiller.

- Kampfakta - Reprise - Bilder - VM-sider -

(Publisert 10. desember 2015)Presisering:
Kontroll av målvaktshjelmer

Vi har mottatt en rekke henvendelser knyttet til forståelsen av gårsdagens publiserte retningslinjer for kontroll av målvaktshjelmer. I den sammenheng har vi sett behovet for en presisering av denne informasjonen.

Poenget med målene 70x8mm er at et tenkt måleinstrument, tilsvarende tuppen av et kølleblad, med målene 70x8mm, ikke skal passere inn i noen av åpningene i gitteret på en målvaktshjelm.

Dette betyr at en åpning i gitteret på f. eks 50x30mm ikke vil kunne slippe gjennom det tenkte måleinstrumentet tilsvarende tuppen av et kølleblad.

Enkleste måten det kontrolleres om gitteret på målvaktshjelmen er i henhold til reglementet er å bruke et godkjent kølleblad og sjekke om dette går inn mindre enn 30mm i forhold til gitterets ytterkant mot målvaktens ansikt. Se bildene over av en godkjent målvaktshjelm.

Her er den engelske forklaringen av testprosedyren:
«The tests are carried out according to EN 10256, point 6.7, with disparity for the dimensions (70 x 8 mm) of the measuring device appendix 25. The facemask is to be mounted on the dummy head according to manufacturer recommendations when testing. Attempts are made to make contact with the dummy head by inserting the measuring device into all of the net mesh openings”.

NB til målvakter som skal kjøpe seg ny hjelm:
Påse at IFFs godkjenningsmerke står på hjelmen! Det vil antakelig bare være et tidsspørsmål før det ikke vil være tillatt å benytte hjelmer uten godkjenningsmerke, på samme måte som det nå er med køller.

- Informasjon fra IFF (pdf) -

(Publisert 1. oktober 2015)

Retningslinjer for kontroll av målvaktshjelmer

Basert på et stort antall klager fra produsenter av innebandyutstyr vedrørende bruk av ikke godkjente og farlige målvaktshjelmer, ønsker IFF og Norges Bandyforbund å presisere følgende:

Målvaktshjelmer produsert før 1. juli 2014 ble ikke utstyrt med IFFs godkjenningsmerke, og enkelte av disse har også større åpning i gitteret enn de tillatte 70 x 8 mm, som utgjør en risiko for målvaktene hvis et kølleblad skulle treffe en slik for stor åpning.

For å håndtere denne utfordringen på en forebyggende måte, har IFF bedt de nasjonale forbundene igangsette en prosedyre for å sikre at hjelmer som ikke er godkjent, blir byttet ut. Alle målvaktshjelmer som benyttes etter 30. november 2015 må være innenfor kravene beskrevet over.

Prosedyre:
I perioden frem til 30. november 2015 vil alle våre dommere bli pålagt å sjekke målvaktshjelmene og informere om retningslinjene. Oppdages det ikke godkjente hjelmer, skal dommerne anmode om at målvakten bytter til en godkjent før neste kamp.

Etter 30. november 2015 vil målvakter, som benytter ikke godkjent hjelm, bli straffet i henhold til spillereglementets punkt 613.1 der konsekvensen er kampstraff 1.

- Informasjon fra IFF (pdf) -

(Publisert 30. september 2015)

Ny forsikringsordning fra 1/9-15

Fra 1. september 2015 leveres lisensforsikringen av selskapet XL Catlin.

Norges Bandyforbund har for lisensperioden 1. september 2015 til 31. august 2016 i tillegg inngått et samarbeid med Idrettens Helsesenter.

Idrettens Helsesenter og Skadetelefonen har i dag avtale med 16 særforbund innen NIF.

Hva er oppnådd med den nye ordningen
• En forsikring som er tilpasset idretten og behovet til den enkelte spiller
• Oppfølging av skadelidte fra meldt skade til «tilbake på banen»
• Bedre ytelser ved skader
• Direkte tilgang til idrettsmedisinsk kompetanse gjennom Idrettens Skadetelefon
• Dekning av idrettsrelaterte belastningslidelser
• Raskere behandling

Skadetelefonen (02033)
• Skademelding sendes elektronisk til Skadetelefonen
• Skadetelefonen kontakter skadelidte innen 24 timer
• All behandling, med unntak av akutt, skal bestilles av Skadetelefonen
• Skadetelefonen følger opp skadelidte gjennom behandlingen
• Skadetelefonen gir også medisinske råd til utøvere og klubber

MERK!!
All behandling, med unntak av akutt, skal nå forhåndsgodkjennes og bestilles av Skadetelefonen for å være dekket av lisensforsikringen.
Lisensen må være betalt for at utøveren skal være dekket av forsikringen fra 1.september.

- Les mer om NBFs lisensordning -

(Publisert 31. august 2015)

Ekstra lange innebandykøller

Det internasjonale innebandyforbundet (IFF) har innført en ny prosess for søknad om bruk av ekstra lange innebandykøller for spillere over 190cm.

- Les mer -

(Publisert 24. august 2015)

Lisenser for sesongen 15/16

Spillere som løste lisens forrige sesong og ligger inne med riktig mailadresse vil motta lisens direkte i løpet av juli.

Alle klubber kan fra midten av juli generere lisensblanketter med kid- nummer til sine nye spillere (eller de som ikke har mottatt pr mail) i SportsAdmin.

Vi gjør oppmerksom på lisenssatsene for Norges Bandyforbund.

Det er klubbenes ansvar å registrere og vedlikeholde informasjon om medlemmenes lisens.

Husk at alle lisenser må betales med kidnummer for å bli registrert på rett spiller.

Spørsmål kan rettes til Support tlf 03615.

- Les mer om NBFs lisensordning -

(Publisert 26. juni 2015)

Oppdaterte reglementer

Kampreglementet og spillereglementet for innebandy gjeldende for sesongen 15/16 er nå oppdatert etter endringene gjort på seksjonsårsmøtet.

- Kampregler innebandy - Spilleregler innebandy -

Som vanlig oppfordrer vi webmastere rundt i landet, som ønsker reglene på sine sider, om å ikke klippe reglene inn, men linke opp til reglementet på innebandy.no.

Hvis noen ønsker å linke til en tilnærmet ren html versjon av reglene finner man de her: Spillereglement - Kampreglement

- Alle innebandyens regelverk - Alle NBFs regelverk -

(Publisert 26. juni 2015)


Klikk:


Video:


Video:


Utviklingsavdelingen

Innebandyseksjonen satser hardt på å utvikle innebandysporten i hele landet.

En egen utviklingsavdeling er opprettet med ansatte både sentralt og lokalt.

Ta en nærmere titt på Utviklingsavdelingens egne web-sider for å lese mer om de forskjellige prosjektene som blir gjennomført landet rundt.

- Gå til sidene her -


STARTE INNEBANDYKLUBB?

Innmelding i Norges Idrettsforbund og idrettskretsene: kr.0,-
Innmelding i Norges Bandyforbund: kr.0,-
Årsavgift i Norges Bandyforbund: kr.500,- (for lag i seriespill)
Media-avgift på kr. 750,- (for lag i seriespill)
Årsmøteavgift på kr. 500,- (for lag i seriespill)

Les her hvordan du går fram!
KONTORTID:
MAN - FRE
0830 - 1500

(Sommertid)

KONTAKT:
Tlf: +47 21 02 90 00
innebandy@nif.idrett.no
Org. nummer: 971434406
Kontonr: 7874.05.85486

POSTADRESSE:
Norges Bandyforbund
Postboks 5000
0840 Oslo

BESØKSADRESSE:
Ullevål Stadion
Sognsveien 75J, Oslo

FØLG OSS PÅ:


TILBUD FRA PARTNERE


SIST OPPDATERT:
Nye nettsider (4/7)
Notiser (28/6)
Notiser (15/6)
Notiser (13/6)
Notiser (10/6)
Prot. Seksjonsårsmøte (7/6)
Notiser (5/6)
Notiser (30/5)
Årsplan 16-17 (26/5)
Notiser (25/5)
Seksjonsårsmøte (20/5)
Notiser (18/5)
U19-VM (4-8/5)
VM-sider (29/4)
Notiser (29/4)
Statistikk U19-kvinner (27/4)
Statistikk NM senior (20/4)
Statistikk NM-menn (19/4)
Statistikk NM-kvinner (19/4)
Finale NM for menn (17/4)
Finale NM for kvinner (17/4)
Finale NM for G18 (16/4)
Finale NM for G16 (16/4)
Finale NM for J16 (16/4)
Lagoppst. Sagene (14/4)
Lagoppst. Sveiva (14/4)
Lagoppst. Greåker (14/4)
Lagoppst. Slevik (14/4)
Lagoppst. Gjelleråsen G18 (14/4)
Lagoppst. Sarpsborg G18 (14/4)
Lagoppst. Sveiva G16 (14/4)
Lagoppst. Sarpsborg G16 (14/4)
Lagoppst. Sarpsborg J16 (14/4)
Lagoppst. Tunet J16 (14/4)
Notiser (14/4)
Uttak U19-menn (11/4)
Resultater NM G18 (10/4)
Notiser (10/4)
Resultater NM G18 (9/4)
Innkalling Seksjonsårsmøte (7/4)
Statistikk NM-menn (7/4)
Resultater NM-menn (6/4)
Notiser (6/4)
Uttak A-menn (6/4)
Statistikk NM-kvinner (6/4)
Resultat NM-kvinner (5/4)
Resultat NM-kvinner (4/4)
Resultat NM-menn (4/4)
Resultat NM-menn (3/4)
Resultater NM-kvinner (3/4)
Resultater NM J16 (3/4)
Resultater NM G16 (3/4)
Resultater Elitekval (3/4)
Resultater NM J16 (2/4)
Resultater NM G16 (2/4)
Resultater Elitekval (2/4)
Resultat NM-menn (2/4)
Resultat NM-kvinner (1/4)
Resultat NM-menn (1/4)
Notiser (1/4)
Resultater NM-kvinner (31/3)
Resultat NM-menn (31/3)
Resultat NM-menn (30/3)
Uttak U19-kvinner (23/3)
Notiser (22/3)
Statistikk NM-menn (21/3)
Kampoppsett Elitekval (21/3)
Kampoppsett for NM G18 (21/3)
Kampoppsett for NM J16 (21/3)
Kampoppsett for NM G16 (21/3)
Uttak U19-menn (21/3)
Resultater NM-kvinner (20/3)
Resultater NM-kvinner (19/3)
Resultat NM-menn (18/3)
Notiser (18/3)
Resultat NM-menn (17/3)
Resultater NM-menn (16/3)
Notiser (16/3)
Statistikk Elite kvinner (15/3)
Notiser (15/3)
Resultater NM-menn (14/3)
Kampoppsett NM-kvinner (14/3)
Resultater NM-menn (12/3)
Resultater Elite kvinner (12/3)
Protokoll styremøte (11/3)
Resultater NM-menn (10/3)
Notiser (10/3)
Statistikk Elite menn (10/3)
Statistikk 1.div øst menn (10/3)
Statistikk Elite kvinner (10/3)
Resultat NM-menn (9/3)


Benytt koden: FHSBAN
for å for de beste prisene.
PÅ PLAKATEN:
VM 2016 U19-kvinner
Seksjonsårsmøte 2016
VM 2016 A-menn
Norske overganger
Internasjonale overganger

AV PLAKATEN:
NM for menn
NM for kvinner
NM for G18
NM for G16
NM for J16
Kval til Elite menn
Eliteserien menn
Eliteserien kvinner
1.div øst menn
VM-kval 2016
Polish Cup U19-kvinner 2016
VM-kvinner 2015
Denmark Open
Champions cup 2015
EFC 2015
Seksjonsårsmøte 2015
VM 2015 U19-menn
VM-kval 2015 A-kvinner
VM 2014 A-menn
EFC-sluttspill 2014
VM 2014 U19-kvinner
Kval. VM 2014 A-menn
VM 2013 A-kvinner
Euro Floorball Cup 2013
Champions Cup 2013
SALMING Invitational
VM 2013 U19 Menn
Seksjonsårsmøte 2013
NM-finaler 2013
Polish Cup U19 Menn
VM 2012 A-menn
Sve-Nor (A-menn)
EFC 2012
4-nasjoners A-menn
EFCQ menn 2012
Seksjonsårsmøte 2012
VM 2012 U19 kvinner
Kval til 1.div øst menn
VM-kval for A-menn
Polish Cup for U19 kvinner
VM kvinner 2011
Champions Cup
Euro Floorball Cup
Polish Open Kv. 2011
VM U19 menn 2011
Seksjonsårsmøte 2011
Latvia-Norge U19-menn
NM 2011
Polish Cup U19-menn
VM 2010 A-menn
Polish Cup A-menn
EFC Sluttspill 2010
EFCQ for vest menn
Seksjonsårsmøte 2010
Universitets VM
VM U19-kvinner
NM- finaler
Polish Cup 2010
VM Kvinner 2009
NM kretslag
EFC sluttspill
10-nasjoners kvinner
4-nasjoners menn
EFC kvalifisering
Seksjonsårsmøte
VM U19-menn
NM 2009
3-nasjoners kvinner
Polish Cup U19 menn
Landsfinale NM for VGS
VM Menn 2008
NM Kretslag
Norge-Latvia
EFC Sluttspill 08
For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no