Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation

- Notiser - Resultater -
- Spillerpresentasjon - Bilder -

Følg alle kampene live på IFFs Youtube-kanaler:
- IFF Channel - IFF Live -

Norge ble nr.9 i VM

Norge ble nr.9 i VM for kvinner etter seier med 2-0 over Danmark i dagens plasseringskamp.

Norges mål i kampen ble laget av Charlotte Hermansen og et selvmål fra Danmark.

Målvakt Live Fosmark, som holdt nullen, ble kåret til Norges beste spiller.

- Kampfakta - Høydepunkter - Reprise - Bilder -

Seier mot Australia

Endelig løsnet det for de norske jentene, og det ble onsdag seier over Australia med 11-1 i den første kampen om plassene 9-12 i VM for kvinner i Tampere.

Norge skal dermed spille om 9. plassen i mesterskapet torsdag 10/12 kl. 14.30 mot Danmark.

Norske målscorere i dagens kamp var Lena Gillberg 3, Tone Einstulen 2, Anette Marie Berg 2, Emma Lunde, Karen Farnes, Frida Christensen og Hege Øiseth.

Lena Gillberg ble kåret til Norges beste spiller.

Tap mot Slovakia

Norge tapte tirsdag 2-4 mot Slovakia i VM for kvinner i Tampere.

Norge er dermed ute av finalespillet i mesterskapet, og må de neste dagene spille om plassene 9 til 12 i mesterskapet.

Norges mål i kampen mot Slovakia ble laget av Hege Øiseth og Kristine Torp. Tone Einstulen ble kåret til Norges beste spiller.

Neste kamp for Norge er mot Australia onsdag kl.1130.

Tap mot Sveits

Norge tapte søndag 1-9 mot Sveits i VM for kvinner i Tampere.

Det ble dermed sisteplass i puljen for de norske jentene, og Norge må ut i "Play off" mot Slovakia for å kvalifisere seg til kvartfinalerunden i VM.

Norges mål i kampen mot Sveits ble laget av Karen Farnes, som også ble kåret til Norges beste spiller.

Tap mot Polen

Norge tapte dagens kamp i VM for kvinner med 2-4 mot Polen.

Norges mål ble laget av Julie Gidske og Sandra Vika. Gidske ble kåret til Norges beste spiller.

Tap mot Finland

Etter en god start, med 1-2 etter første periode, ble det tungt for de norske kvinnene i VMs første innledende kamp mot vertsnasjonen Finland.

Kampen endte 1-14 etter periodesifrene 1-2,0-6,0-6. Det norske målet ble scoret av Kine Hedlund Eriksen, som også ble kåret til Norges beste spiller.

VM starter fredag 4.desember

VM for kvinner 2015 spilles 4. - 12.desember i Tampere i Finland.

Norge spiller sin første kamp mot hjemmenasjonen Finland fredag 4. desember kl.1715 (norsk tid).

Øvrige motstandere for de norske jentene i det innledende puljespillet er Polen og Sveits på henholdsvis lørdag og søndag.

Innebandy.no vil under mesterskapet bringe lenker til resultater, bilder og live streaming på våre VM-sider.