- Notiser - Resultater - Bilder -
- Spillerpresentasjon -

Norge nr.5 i VM

Norge - Polen 5-4 etter straffer
Kampen om 5. plassen starter med at Norge trykker til fra start og mot spillets gang skårer polakkene på en kontring. Ikke mange minuttene etter skårer Karen Farnes på en pasning fra Anette Berg. Kampen står resultatmessig likt, men det er Norge som fører kampen. Etter halvspilt periode skårer Tuva Jarmund på en pasning fra Lena Sundvik og Norge går opp i en 2-1 ledelse. Norge er klart det mest spillende laget i 1. periode.

2. periode starter med at Polen skårer sitt andre mål for dagen og det er nå uavgjort. Norge fortsetter med sitt spill, men lykkes ikke med å få mål. Polen skårer nok en gang og de leder kampen 2-3 etter to spilte perioder.

- Les mer - Kampfakta - Bilder -

Fortjent seier mot Latvia

Norge - Latvia 4-3
Norge vant lørdag formiddag 4-3 mot Latvia i spillet om 5-8.plass under VM for kvinner i St. Gallen.

Norge skal dermed søndag kl.0900 møte Polen om den viktige 5.plassen i mesterskapet, som sikrer plass i neste VM uten kvalifisering.

Norge startet offensivt og trykket til fra start i dagens kamp. På en av Latvias første sjanser skårer de etter ca. to minutter. Under ett minutt til av kampen øker Latvia ledelsen til 2-0. Norge blir på ingen måte rystet av dette og fortsetter å trykke på offensivt. 14 minutter ut i kampen får Norge et fortjent mål som Lisbeth Hildremyr setter utagbart for målvakten etter pasning fra Anette Berg. Norge kom til flest offensive muligheter i første periode.

- Les mer - Kampfakta - VM-notiser -

Rekordtap mot Sverige

Norge - Sverige 0-19
Norge tapte stort mot Sverige i dagens VM-kvartfinale i St. Gallen.

Norge klarte å holde svenskene unna mål de første fem minuttene av kampen, men derfra og inn kom de svenske målene i en jevn strøm.

De siste 10 minuttene av kampen hevet Norge seg litt, og med hjelp av snille målstolper og en god Malin Dahler i mål, unngikk man tidenes tap i norsk landslagsinnebandy.

Men uansett er 0-19 det største tapet til det norske kvinnelandslaget noengang.

- Les mer - Kommentarer - Kampfakta - VM-notiser -

Kontrollert seier mot Ungarn

Norge - Ungarn 5-0
Det norske laget skulle eksperimentere i dagens kamp, men det var det ingen som la merke til.

For allerede etter 6.55 tok de norske jentene ledelsen ved Karen Farnes (assistert av Line Nygård). Tuva Jarmund (Marna Lunde) økte til 2-0 på en retur med sitt aller første mål på landslaget etter 13.49. Dette var også pauseresultatet.

- Les mer - Kommentarer - Kampfakta -

Norsk seier mot Slovakia

Norge - Slovakia 5-2
De norske jentene slo tilbake etter tap i åpningskampen og la til rette for kvartfinaleplass ved å slå Slovakia 5-2 i ettermiddagens spennende oppgjør i VM for kvinner i St. Gallen.

Etter en dag med spillefri skulle det norske laget møte Slovakia, et lag vi aldri tidligere har møtt. Slovakia spilte i B-gruppen i VM 2009, men åpnet denne VM-turneringen med 10-4 seier over Ungarn. Norge skulle bygge videre på det positive etter 2-3 for Tsjekkia søndag.

Etter en jevn åpning på kampen tok Norge ledelsen etter snaue 7 minutter. Line Nygård løftet inn pasningen fra Anette Marie Berg. Slovakia svarte umiddelbart og utliknet på en kontring etter 8.17.

Skulle dette bli så vanskelig som mange trodde?

Norge tapte knepent mot Tsjekkia

Norge - Tsjekkia 2-3
Det ble en meget jevn åpningskamp for de norske jentene i VM, men det ble til slutt tap mot Tsjekkia med ett mål.

De norske jentene startet bra, og ledet 1-0 etter første periode etter mål av Kristine Næss.

Tsjekkia var best i 2.periode og vant denne med 2-0.

I siste periode bølget spillet fram og tilbake, og Norge hadde flere muligheter til å utlikne. I steden fikk Tsjekkia sitt tredje mål tre minutter før full tid.

Kun 9 sekunder før slutt fikk Norge sin redusering, også denne gangen var det Næss som var sist på ballen, men kampen endte til slutt med 3-2 seier til Tsjekkia.