Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


NM 2003/2004

27/3-2004
Slevik er årets Norgesmestere for kvinner, og Holum er årets Norgesmestere for menn.

Dette ble resultatet av en fantastisk dag i Sparta Amfi.

Kvinnefinalen ble en jevn kamp preget av hard kjemping av begge lag. Etter en nervøs åpning, tok Tunet ledelsen mot slutten av 1.periode med Stine Jansen, men Slevik svarte direkte og kunne gå til første pause med 1-1.

I starten av 2.periode skjedde det motsatte. Ledelse til Slevik, og kvittering av Tunet bare minuttet senere. I midten av 2.periode, mål til Slevik, mål til Tunet. Et minutt før periodeslutt gir kaptein Therese Sandberg Slevik på nytt ledelsen, en ledelse det skal vise seg de aldri gir fra seg igjen.

3.periode starter med stort Tunet-press, men Tunets stjernespillere med Inger Lise Fagernes og Ingvild Øversveen i spissen klarer aldri å finne helt ut av Sleviks forsvarsspill. I stedet er det spillende trener Satu Puustinen som øker Sleviks ledelse. Tunet prøver og prøver, men klarer aldri å overliste en meget god Marie Sneen i Sleviks mål. Tunet prøver i et siste desperat forsøk å ta ut keeper, men dagen blir Sleviks da Jenny Axelborn ruller ballen i åpent mål, og fastsetter sluttresultatet til 6-3.

NM-gull til Slevik, og klubben som over lang tid har jobbet hardt og satset på aldersbestemte kvinnelag, kan endelig krone sitt arbeid med en Kongepokal. Norges Bandyforbund gratulerer!

I herrefinalen så det lenge ut som om Holum skulle fortsette sitt eminente spill i fra kvartfinaler og semifinaler, og cruise inn til NM-gull. De fleste i hallen trodde det meste var avgjort når Espen Evensen lekte seg gjennom Sveivas forsvar, rullet ballen i åpent mål, og sendte Holum opp i en 4-1 ledelse et minutt ut i 2.periode.

Sveiva ville det derimot annerledes. Med hard kjemping klarte Sveiva å få kampen inn i sitt spor. Det ble mange tøffe dueller, lange baller, og lite etablert angrepsspill. Holum mistet initiativet, Sveiva kunne spise opp ledelsen, og 1 minutt før siste hvile kunne Jörgen Jonsson kvittere Holums klare ledelse til 4-4.

Siste periode fortsatte med harde dueller og hardt spill. Midtveis i perioden takler Sveivas Håvard Pedersen, Tu Tran Minh langt opp på tribunen, og må sone en 5 minutters utvisning. De kanskje fem lengste minuttene i Sveivas 10 årige historie ender til slutt med 5-4 ledelse til Holum etter et skudd av Mattias Samuelsson.

I de siste 10 minuttene av kampen bølger spillet fram og tilbake med sjanser til begge lag. Tiden renner ut for Sveiva, og Holum kan til slutt endelig juble for sitt første NM-gull for senior.

På tredje forsøk skulle det skje. Kongepokalen til Holum og Nittedal. Norges Bandyforbund gratulerer!

foto: Henning Rugsveen

- Kampfakta finale kvinner - Kampfakta finale menn -

27/3-2004
NRK var godt fornøyd med sendingen fra årets NM-finaler.

Pga. usikkerheten rundt om herrefinalen skulle gå til 'sudden' og straffer, var det lagt inn 45 minutters margin på sendingen, som måtte være ferdig til den 'viktige' tippekampen fra engelsk 1.divisjon.

Da Sveiva aldri klarte å utlikne Holums 5-4 ledelse mot slutten av kampen, ble det ikke noe behov for å kutte bort deler av sendingen, og TV-seerne fikk stort sett med seg all den innebandy som ble spilt i Sparta Amfi.

27/3-2004
Kjartan Salvesen bidro til å heve stemningen under årets NM-finaler.

Til trampeklapp og 'KJARTAN'-rop entret Kvernelandspilleren banen under 1. periodepause i herrefinalen og sang 'Unwell'.

Som vanlig leverer Kjartan hver gang, og det var et godt fornøyd publikum som klappet Idol-deltakeren av banen.

Etter opptredenen tok Kjartan seg god tid til å skrive autografer til alle som ønsket. Til stor glede for den yngre delen av publikum.

Norges Bandyforbund vil gjerne takke Kjartan for stor velvillighet i forbindelse med NM-arrangementet, og ønsker lykke til videre i konkurransen på TV2.


foto: Henning Rugsveen

27/3-2004
Med Sparta Amfi som en flott ramme, ble årets NM-finaler en innebandy-fest.

Alle fire finalelagene hadde med seg supportere som lagde lyd og liv under begge finalene, og det ble spilt innebandy av høyt nivå.

Arrangør Sarpsborg SK gjennomførte et prikkfritt arrangement.
Norges Bandyforbund gratulerer!foto: Henning Rugsveen

26/3-2004
Innebandy.no har tatt en prat med Holums trener, Lars Patric 'Paddan' Jonsson, og Sveivas trener Fredrik 'Fisken' Andresen, for å høre hvordan hovedtrenerne ser på morgendagens NM-finale.

- Intervju med Paddan og Fisken -


Les også tidligere intervjuer om NM-finalene:

- Sletten - Kronberg - Kragerud - Brath - Øversveen - Helminsen - Fagernes - Sandberg - Thorp -

26/3-2004
22 år gamle Therese Sandberg er Slevik`s kaptein. Hun spiller back og er inne i sin tredje sesong for Slevik IBK.

Innebandy.no snakket med Therese torsdag kveld for å høre hennes tanker rundt morgendagens NM-finale.

- Intervju med Therese Sandberg -


25/3-2004
Innebandy.no har snakket med kvinnenes landslagssjef Bjørn-Erik Thorp.

Vi lurte på hva han mente om NM-finalen mellom Tunet og Slevik på lørdag.

- Intervju med Bjørn-Erik Thorp -

25/3-2004
Inger Lise Fagernes også kalt 'Pling', er Tunet`s lagkaptein, spilleopplegger, kreatør og midtløper, og i manges øyne lagets viktigste brikke.

Innebandy.no tok en prat med Fagernes for å høre hennes syn på lørdagens NM-finale.

- Intervju med Inger Lise Fagernes -

foto: Henning Rugsveen

24/3-2004

Innebandy.no har tatt en prat med Christian Kragerud fra Holum og Per Christian Brath fra Sveiva, for å høre hvordan ungguttene ser på lørdagens NM-finale.

- Intervju med Kragerud - Intervju med Brath -23/3-2004
Norges Bandyforbund har gleden av å meddele at innebandyens Kjartan Salvesen, også kjent fra TV2, blir en av attraksjonene under finalelørdagen 27.mars i Sparta Amfi, Sarpsborg.

Kjartan, som spiller eliteserieinnebandy i Kverneland IBK, kommer til Amfi´n og opptrer i forbindelse med NM-finalene mellom Tunet IBK - Slevik IBK (kvinner) og Sveiva IBK - Holum IBK (menn).

Det blir altså mulighet for innebandy- Norge å se Kjartan 'live'! Følg også med på TV fredag kveld, da skal unge Salvesen i ilden igjen foran flere hundre tusen TV- seere.

Vi krysser fingrene og håper Kjartan fortsetter sin fremgang og når helt frem i konkurransen på TV.

foto: Siv Mary Espedal

- kjartansalvesen.no -


23/3-2004
Årets NM-finaler i innebandy 27.mars, vil bli sendt på NRK1 fra kl.1400.

Finalen for menn vil bli sendt i sin helhet, mens det vil bli vist et 15 minutters redigert opptak av kvinnefinalen i mennenes første periodepause.

Begge kampene vil bli kommentert av Bengt-Eigil Ruud (bildet) og Roger Pettersen.

Ruud og Pettersen har tidligere kommentert NM-finalene i 1999 og 2000, samt alt som ble vist på TV fra VM 2000.

Bengt-Eigil Ruud jobber til daglig mest i NRK radiosporten, med alpint som sitt hovedområde.

Ekspertkommentator, Fjerdingbyspiller og tidligere landslagssjef for kvinnelandslaget, Roger Pettersen, har brukt de siste dagene på å slikke sine sår etter semifinaletapet mot Sveiva, men har uttalt til Romerikes Blad at det ikke vil bli noe problem å kommentere Sveiva av den grunn. Pettersen her nemlig tidligere også vært hovedtrener for nettopp Sveiva, og har etter sigende et godt forhold til klubben.

23/3-2004
Førstkommende lørdag spilles NM-finalen for kvinner mellom Tunet og Slevik i Sparta Amfi.

Innebandy.no har tatt en liten prat med lagens beste poengplukkere, Ingvild Øversveen fra Tunet og Tina Helminsen fra Slevik.


- Øversveen - Helminsen -


22/3-2004
Førstkommende lørdag spilles NM-finalen for menn mellom Sveiva og Holum i Sparta Amfi.

Innebandy.no har tatt en liten prat med Sveivas Andreas Sletten og Holums Ketil Kronberg for å lufte stemningen før den store kampen.


- Intervju med Sletten - Intervju med Kronberg -


20/3-2004
Foran 515 tilskuere i Stovnerhallen, vant Sveiva 8-6 over Fjerdingby i den tredje og avgjørende NM-semifinalen for menn.

Sveiva som klubb fylte 10 år 13.januar, og har i sitt jubileumsår spilt seg fram til klubbens første NM-finale for senior.

I kveldens kamp var det to hardtkjempende lag som fulgte hverandre i målprotokollen. Sveiva brukte gjennom kampen flere spillere enn Fjerdingby, og det var muligens dette som til slutt ble avgjørende.

Mot slutten var det Sveivas stjernespillere med Andreas Sletten, Jörgen Jonsson og Per Ch. Brath i spissen, som hadde mest krefter igjen.

Lørdag 27.mars møter Sveiva sin erkerival Holum til NM-finale i Sparta Amfi.

Morten Isnes (bildet) og hans Sveiva får dermed muligheten til å krone sitt 10års-jubileum med en Kongepokal.

- Kampfakta -

19/3-2004
Lørdag kl.1600 i Stovnerhallen møtes Sveiva og Fjerdingby til tredje og avgjørende kamp i NM-semifinalen for menn.

I første kamp i semifinaleserien var det Sveiva som til slutt vant etter at Fjerdingby ledet gjennom det meste av kampen.

I returkampen i Sandbekkhallen ledet også Fjerdingby gjennom hele kampen, men denne gangen klarte aldri Sveiva å nærme seg Raymond Evensen (bildet) og hans disipler i målprotokollen.

Det må derfor spilles en tredje kamp for å avgjøre hvem som skal møte Holum i NM-finalen 27.mars i Sparta Amfi.

foto: Henning Rugsveen

18/3-2004
Dommerkomiteen i Innebandyseksjonen har tatt ut dommerpar til NM-finalene for senior:

Kim Jørstad (Monolitten) og Rune Ali Zouhar (Monolitten) dømmer finalen for menn.

Paret er at av Norges mest rutinerte, og har tidligere dømt flere NM-finaler.

Ved to anledninger har paret blitt kåret til årets dommerpar i Norge. Senest sesongen 2002/2003.

Jørstad og Zouhar er også et av Norges tre internasjonale dommerpar. De var sist i ilden under europacupen i Tyskland, hvor de bl.a dømte finalen for kvinner og en semifinale for menn til strålende kritikker.

Roy Kristoffersen (St. Croix) og Trond Olsen (St. Croix) dømmer finalen for kvinner.

Paret har lang fartstid i norsk innebandy, men har aldri tidligere dømt en NM-finale for senior.

Som reservepar til begge NM-finalene har dommerkomiteen tatt ut Espen Lundgreen (Øren) og Per Chr. Westreng (St. Croix).

- NM-finalene -

17/3-2004
Tunet og Slevik er klare for NM-finalen for kvinner lørdag 27.mars i Sparta Amfi.

Tunet vant onsdag kveld hele 8-1 på bortebane over Akerselva, og er klar for sin syvende NM-finale på rad.

Inger Lise Fagernes og Ingvild Øversveen (bildet) lagde tre mål hver i kveldens kamp, og Akerselva måtte i år som i fjor se seg slått ut etter semifinalen i NM av byrival Tunet.

Årets store overraskelse er ikke at Tunet spiller NM-finale. Det er det derimot at Holmlia ikke gjør det.

Slevik vant onsdag kveld også kamp nr.2 i NM-semifinaleserien mot Holmlia,
og har med 2-0 i kamper mot de tre siste års norgesmestere, spilt seg helt fram til finalen.

Slevik startet lite imponerende årets sesong med å spille 4-4 mot nyopprykkede Holum, men fikk til slutt bronsemedaljene i serien, og nå også mulighet til å spille om Kongepokalen.

Imponerende sesongutvikling for Slevik som spiller sin første NM-finale på kvinnesiden.

- Slevik-Holmlia - Tunet-Akerselva -

17/3-2004
Fjerdingby utliknet til 1-1 i kamper i NM-semifinaleserien mot Sveiva, etter å ha vunnet 9-4 på hjemmebane i Sandbekkhallen onsdag kveld.

Fjerdingby var foran gjennom hele kampen, og begynner som lag nå også å fungere bakover på banen.

Sveiva slet med det glatte parkettunderlaget i Sandbekkhallen, og hadde store problemer med å få skuddene sine på mål.

Espen Herrebrøden (bildet) lagde tre mål for Fjerdingby, og ble kåret til banens beste.

Lagene møtes til tredje og avgjørende kamp i Stovnerhallen på lørdag kl.1600.

- Kampfakta -

17/3-2004
I kveld spilles det tre, kanskje avgjørende, NM-semifinaler.

Håvard Pedersen (bildet) og Sveiva tar turen til Sandbekkhallen kl.1930 for å temme Raymond Evensen, slå ut Fjerdingby, og sikre billett til klubbens første NM-finale.

Fjerdingby var lenge det førende laget i den første kampen i Stovnerhallen, men Sveiva kom sterkt mot slutten, og vant 7-6.

Sveiva beholdt dermed sin hjemmefordel, og har satt press på Fjerdingby, som må vinne i kveld for å holde liv i drømmen om Østfoldtur 27.mars.


Kvinnenes NM-semifinaler kan også bli avgjort i kveld.

Tunet, som leder 1-0 i kamper, møter Akerselva i Kringsjåhallen kl.2000.

Nora Leivestad (bildet) og Akerselva tvang Tunet til en tredje og avgjørende kamp i fjorårets NM-semifinale, og ønsker nok å gjenta bedriften i år.

I kveldens andre NM-semifinale for kvinner, tar Slevik i mot seriemester og regjerende norgesmester Holmlia i Gaustadhallen kl.2000.

Slevik vant i sudden death, noe overraskende, den første semifinalekampen i Holmliahallen.

Med seier til Slevik i kveldens kamp, vil årets NM-finale for kvinner, for første gang siden 1999, bli spilt uten Holmlia.

foto: Henning Rugsveen

15/3-2004
Holum er klare for NM-finalen etter å ha slått Greåker 9-5 i Lihallen mandag kveld.

Holum vant dermed semifinalseserien mot de regjernde norgesmestrene med 2-0 i kamper.

Greåker hadde i dagens kamp store problemer med å temme en opplagt Ketil Kronberg, som til slutt endte med 7 (2+5) poeng.

Kronberg har tydelig funnet formen, og var ustoppelig med sin teknikk og sitt høye tempo.

Med Kronberg i sitt livs form, to meter Lea i mål, og et lag som fungerer på alle plasser, skal det bli tøft for andre å hindre Holum fra å vinne NM-gullet i Sparta Amfi 27.mars.

NM-finalen skal selvfølgelig spilles først, og hvem Holum skal møte, kan bli avgjort onsdag når Fjerdingby tar imot Sveiva i Sandbekkhallen kl.1930 til 2.kamp i semifinaleserien Sveiva leder med 1-0.

15/3-2004
I kveld spilles 2.kamp i semifinaleserien mellom Holum og Greåker i Lihallen kl.1900.

Holum vant den første kampen i Tindlundhallen med 7-6, og har nå på hjemmebane muligheten til å slå ut de regjerende norgesmestrene Greåker allerede i semifinalen.

Det er forventet et fyrverkeri av en innebandykamp, så alle innebandy- interesserte på østlandet bør vite sin besøkelsestid, og møte opp i Lihallen i kveld for å se sesongens til nå mest interessante innebandykamp.

14/3-2004
Tunet vant 7-3 over Akerselva i første kamp i lagenes NM- semifinaleserie søndag formiddag.

Onsdag møtes lagene på nytt i Kringsjåhallen, og Akerselva må vinne for å forlenge sesongen med ytterligere noen uker.

13/3-2004
Slevik slo Holmlia 6-5 etter forlengning i lagenes første kamp i NM- semifinalen.

De siste års norgesmestere Holmlia, får dermed kniven mot strupen når kamp nr.2 spilles onsdag i Gaustadhallen.

Tunet møter Akerselva til første kamp i den andre semifinaleserien søndag kl.1200 i Høyenhallen.

12/3-2004
Holum tok fredag kveld en sterk 7-6 seier på bortebane mot Greåker, og leder NM-semifinaleserien mellom lagene med 1-0.

Holum har nå alle muligheter til å sikre seg en plass i finalen, og samtidig kvitte seg med sin argeste NM-konkurrent, når lagene møtes til kamp nr.2 på mandag kl.1900 i Lihallen.

12/3-2004
I kveld kl.1930 i Tindlundhallen tar Greåker imot Holum til første kamp i lagenes semifinaleserie i NM.

Greåker sanket 9 poeng mer enn Holum i årets eliteserie, men Holum vant siste møte med hele 6-0.

Vi har sett nærmere på semifinaleserien.

- Les mer -


12/3-2004
Lørdag starter NM-semifinalene for kvinner med kamp mellom Holmlia og Slevik i Holmliahallen kl.1715.

Søndag følger Tunet og Akerselva opp, med kamp kl.1200 i Høyenhallen.

Vi har sett nærmere på kvinnenes semifinaler som spilles best av tre (3) kamper.

- Les mer -


11/3-2004
Foran 450 tilskuere i Stovnerhallen vant Sveiva
7-6 over Fjerdingby i NM-semifinaleseriens første kamp.

Det var Sveivas Per Ch. Brath (bildet) som lagde det avgjørende 7-6 målet snaue 5 minutter før slutt i en kamp Fjerdingby ledet fra første duell.

Andre kamp i semifinaleserien spilles i Sandbekkhallen onsdag 17/3.

- Kampfakta -


11/3-2004
I kveld starter NM-semifinalene for menn med kamp mellom Sveiva og Fjerdingby i Stovnerhallen kl.2000.

Med hjelp av journalist Henning Rugsveen har vi sett nærmere på semifinaleserien.

- Les mer -


10/3-2004
Etter samtaler med NRK`s sjefsproducer, er det nødvendig å justere noe på starttidspunktene for årets NM-finaler for senior 27.mars.

Dette må gjøres for å få produsert hele herrefinalen ferdig før tippekampen starter.

Med den opprinnelige kamptiden ville NRK ikke hatt tid til å evt klippe ned sendingen for å få med den endelige avgjørelsen på kampen.

Nye starttider blir:
Kvinnefinalen starter kl.1015
Herrefinalen starter kl.1315


NRK vil produsere et 15 minutters redigert opptak av kvinnefinalen, som blir sendt i første periodepause i herrefinalen.

7/3-2004
Etter helgens puljespill, er det klart at Holmlia møter Slevik, og Tunet møter Akerselva i kvinnenes NM- semifinaler.

I et puljespill preget av store nivåforskjeller var det til slutt de fire beste lagene fra årets Eliteserie, som også blir de fire som skal kjempe om en plass i NM- finalen 27.mars.

Semifinalene spilles som best av tre kamper, og vi kommer tilbake med nøyaktid tid og dato for kampene.

5/3-2004
I kveld blåses årets NM-puljespill for kvinner i gang.

Den ene puljen spilles i Holmliahallen og den andre i Høyenhallen. Lagene som endte på 1. og 2. plass i årets eliteserie har med andre ord fått en hjemmefordel, og det vil vel være en stor overraskelse om ikke Holmlia og Tunet går videre til NM-semifinalene forholdsvis enkelt.

Hvilke lag som følger disse til semifinalene er mer usikkert, men lagene som har spilt i årets eliteserie; Akerselva, Slevik og Sveiva vil nok være favoritter til å knive om de resterende to plassene.

For første gang er det hele tre av åtte sluttspill-lag som ikke kommer fra eliteserien. Nord-Norge, representert med Tromsø IBK, er med for første gang i sluttspillet, mens Vestlandet representeret med Lura IL og Midt-Norge med Nidaros IBK har vært med tidligere.

Erfaringen har vist at disse lagene vil slite med å nå opp i den standarden eliteserielagene har, men kanskje de i år vil vise andre takter?

NBF ønsker alle lagene lykke til!


5/3-2004
Greåker møter Holum, og Sveiva møter Fjerdingby i årets
semifinaler i NM.

Greåker og Sveiva har hjemmefordel i semifinalene som
spilles best av tre (3) kamper.

Vi kommer tilbake med dato og tidspunkt for kampene.


4/3-2004
Et tafatt Sarpsborglag hadde ingen mulighet mot Holum i torsdagens NM-kvartfinale i Lihallen.

Houlm vant dermed 2-0 i kamper, og er sammen med Greåker, Sveiva og Fjerdingby klare for semifinalerunden i NM.

Hvem som møter hvem i semifinalene trekkes fredag kl.1100.

Det som allerede er klart, er at Greåker og Sveiva får hjemmefordel ut fra plasseringen i årets Eliteserie, og kan ikke møte hverandre i en semifinale.

Semifinalene spilles best av tre (3) kamper.

4/3-2004
Tre av fire lag er allerede klare for NM-semifinalene for menn.

Med bakgrunn i dette ønsker NBF å opplyse om at hvis Holum vinner kveldens kvartfinale mot Sarpsborg, vil semifinaletrekningen foregå i morgen fredag 5/3, kl.1100.

Hvis Sarpsborg vinner kveldens kamp, og lagene må møtes på nytt lørdag for å få en avgjørelse, vil semifinaletrekningen bli på mandag 8/3, kl.1100.

Trekningen vil i begge tilfeller foregå i NBFs lokaler på Ullevål Stadion.

Alle involverte samt presse og annen media er hjertelig velkommen til å overvære trekningen 'LIVE'.

3/3-2004
I NM kvartfinalene onsdag kveld, vant Sveiva 8-6 over Kverneland, og Fjerdingby 10-9 over Tunet etter sudden. Sveiva og Fjerdingby er dermed begge klare for semifinale i NM etter to strake seire i kvartfinalerunden.

Sveiva har spilte semifinale i NM tre ganger før, mens Fjerdingby er i en NM semifinale for første gang i klubbens historie.

Greåker som mandag vant sin andre strake kamp mot Sagene er også klare for årets semifinaler.

Torsdag kan også kvartfinaleserien mellom Holum og Sarpsborg ende etter bare to kamper, når Holum har matchball hjemme i Lihallen kl.1930.

1/3-2004
Greåker, Holum, Sveiva og Fjerdingby har en 1-0 ledelse, når 2.kamp i kvartfinaleseriene blåses i gang i kveld, med kamp mellom Sagene og Greåker i Jordalhallen kl.1900.

Sagene hadde seriemester Greåker i kne etter to perioder i Tindlundhallen, men de regjerende norgesmestrene kom sterkt tilbake i den siste, og vant til slutt 9-7.

I kveld er det blanke ark, men Sagene må vinne for å forlenge sesongen med ytterligere noen uker.

2.kamper spilles som følger:
Sagene - Greåker: Man 1/3 kl.1900 i Jordalhallen
Fjerdingby - Tunet: Ons 3/3 kl.1900 i Sandbekkhallen
Kverneland - Sveiva: Ons 3/3 kl.1800 i Frøyhallen
Holum - Sarpsborg: Tor 4/3 kl.1930 i Lihallen

Kvartfinalene spilles best av tre (3) kamper.

Vinnerne kvalifiserer seg til semifinaler som også spilles best av tre (3) kamper.

29/2-2004
Greåker tok første stikk i NM-kvartfinaleserien mot Sagene etter å ha vunnet 9-7 i Tindlundhallen fredag kveld.

Lørdag vant Sveiva hjemme mot Kverneland, og Holum vant borte mot Sarpsborg.

Søndag tok Fjerdingby en sterk borteseier mot Tunet.

Første kamper:
Greåker - Sagene: 9-7 (2-3,3-3,4-1)
Sarpsborg - Holum: 3- 4 (1-1,1-0,1-3)
Sveiva - Kverneland: 9- 5 (1-2,5-3,3-0)
Tunet - Fjerdingby: 7- 8 (0-1,1-5,6-2)

Kvartfinalene spilles best av tre (3) kamper.

Vinnerne kvalifiserer seg til semifinaler som også spilles best av tre (3) kamper.

27/2-2004
I dag kl.1900 slås NM-sluttspillet for menn i gang når Willy Fauskangers Greåker tar imot Sagene i Tindlundhallen for første kamp i kvartfinalerunden.

Greåker er regjerende norgesmestere, og må også i år stille som de største favorittene til å vinne kongepokalen.

Selv om Greåker sanket 17 poeng mer enn Sagene i årets Eliteserie, kan dagens kamp bli jevnere enn Greåker ønsker. Sagene var nemlig det eneste laget i årets Eliteserie som tok med seg to poeng hjem fra Tindlundhallen.

De andre kampene i NM-kvartfinalerunden spilles lørdag og søndag.

Første kamper går som følger:
Greåker - Sagene: Fre 27/2 kl.1900 i Tindlundhallen
Sarpsborg - Holum: Lør 28/2 kl.1400 i Skjeberghallen
Sveiva - Kverneland: Lør 28/2 kl.1500 i Stovnerhallen
Tunet - Fjerdingby: Søn 29/2 kl.1400 i Høyenhallen

Kvartfinalene spilles best av tre (3) kamper.

Vinnerne kvalifiserer seg til semifinaler som også spilles best av tre (3) kamper.

foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no