1-1 (15.51) Regula Kindhauser (Marisa Mozzarelli)
2-1 (16.52) Birgitte Lersbryggen (Lena Bergersen)
3-1 (42.40) Birgitte Lersbryggen (Jeanette Giörtz)
3-2 (44.43) Martina Birchmeier (Margot Ulmer)
3-3 (57.31) Margot Ulmer (Marisa Mazzarelli)

Skudd: 19-32 (5-14,5-5,6-11,3-2)
Utvisninger: Norge 6x2 min., Sveits 1x2 min.

Norges deltakere i VM
Norge - Sveits (bronsefinale lørdag 10/5):
Sveits tapte 2-0 for Finland i sin semifinale, og det var helt åpent om hvem som skulle vinne bronsemedaljene. Norge åpnet med meget godt spill, og gikk opp i ledelse da Linda Kristiansen scoret etter pasning fra Gine Marie Moe. Sveitserne utlignet etter 16 minutter, men Birgitte Lersbryggen ga Norge ledelsen et minutt etter. En fantastisk enkeltprestasjon hvor hun driblet forbi 3 spillere før hun satte skuddet opp i høyre hjørne. Andre periode ble målløs, og etter 2 minutter i 3 periode økte Birgitte Lersbryggen Norges ledelse ytterligere til 3-1. Etter dette presset Sveits betraktelig, og klarte å utligne 2 ganger til 3-3, før sluttsignalet gikk. Etter 10 minutter uten mål i ekstraomgangen var det klart for straffe. Ellen Rogn ble den store helten, og reddet Sveits' 4 første straffer. Da Norge hadde scoret 2 av 3 straffer (Linda Kristiansen og Linda Andersen), var bronsemedaljen et faktum.