Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Snickers Workwear
Hovedsponsor for Norsk innebandy

Snickers Workwear produserer og leverer arbeidsklær til håndverkere og servicearbeidere.

Snickers Workwear har det sterkeste varemerket innen yrkesklær og er markedsleder for leveranser til mobile håndverkere. Selskapet har 20 ansatte og omsatte i 2004 for ca 60 millioner kroner.Første hovedsponsoren for innebandyen i Norge

Snickers Workwear og Norges Bandyforbund har inngått en 2-årsavtale for sesongene 2005/2006 og 2006/2007.

Det er med stor glede vi nå kan presentere den første hovedsponsoren for innebandyen.
Vi innen innebandyfamilien har lenge visst at dette er den flotteste idretten som finnes, men nå ser det ut til at vi også er attraktive for sponsorer. En av grunnene til dette er den fine og voksende utviklingen som innebandyen har hatt, og at innebandyen nå i større grad enn tidligere er i stand til å tilby et meget spennende produkt for sponsorer.

- "Det er gledelig og spennende at vårt arbeid med utvikling har lagt grunnlag for vår første kommersielle samarbeidsavtale", sier en meget fornøyd Generalsekretær Tomas Jonsson (tv).
"Snickers Workwear er i tillegg et passende selskap i forhold til innebandyens særpreg, innovativ og spennende" avslutter Jonsson.

- "Avtalen og samarbeidet med norsk innebandy er spennende og utfordrende", sier administrerende direktør Terje Sand (th) i Snickers Workwear.

- "Varemerket Snickers Workwear skal etableres sterkere i det yngre segmentet i markedet. Vi har en tydelig og offensiv målsetning om dette. Samarbeidet med norsk innebandy, hvor aldersgruppe og hva idretten står for i tillegg til den positive utviklingen innebandyen har, passer vår målsetning meget godt".Norges Bandyforbund ønsker Snickers Workwear velkommen inn i innebandyfamilien!

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no