Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation26/11-2013
Bandyforbundet tar utfordringene knyttet til barne- og ungdomsidrett på største alvor. Det viste forbundet tydelig på Norges Idrettsforbunds nasjonale barne- og ungdomskonferanse i Trondheim 21. og 22. november. Som eneste forbund stilte NBF med både president og generalsekretær i tillegg til ungdomsrepresentant, leder av utviklingsavdelingen og daglig leder i Midt-Norge Bandyregion.

- NIF har satset hardt med ungdomsløftet, i Idrettspolitisk dokument, IPD, vektlegger NIF viktigheten med bred satsing på barn og arbeid mot frafall i ungdomsidretten, det samme som regjeringens Idrettsmelding legger vekt på, derfor var det viktig for NBF å delta i Trondheim, sier president Erik Hansen. Og det var en god konferanse med presentasjon av mye godt, lokalt barne- og ungdomsarbeid, resultater av forskningsprosjekter, tidligere toppidrettsutøvere som Vebjørn Rodal og Kjetil Andre Aamodt som fortalte om sine erfaringer fra barne – og ungdomsårene i idretten – og vår egen presentasjon av resultatene oppnådd i innebandyen takket være NBFs satsing på lokal utvikling.

- Les mer -

25/11-2013
Thomas Westin blir ny landslagstrener for U19 menn.

Westin har mange års erfaring som eliteserie trener i Norge, Sverige og Finland. Han blir presentert for spillerne på neste samling.

Neste samling for U19 landslaget er allerede 21.-22 desember i Rommenhallen. Pål Syversen og Thomas Westin jobber mot VM U19 menn som er i mai 2015.

NBF ønsker lykke til med oppdraget.

25/11-2013
Landslagssjef Patric Jonsson har tatt ut spillerne som skal representere Norge under VM i Tsjekkia 7.-15.desember 2013.

Vi kommer tilbake med en nærmere presentasjon av de uttatte spillerne.

Uttak:

Målvakter:
Live Fosmark      Holmlia
Charlotte Holt     Karlstad

Utespillere:
Lene Benkø       Grei
Anette Berg       Holmlia
Line Hagestande     Holmlia
Kristine Torp      Sveiva
Oda Langaker      Sveiva
Siri Havre       Tunet
Mia Østerhaug      Århus

Karen Farnes      Endre
Tone Einstulen     Falun
Elisabeth Torp     Grei
Marianne Nadim     Holmlia
Ida Karevold      Holmlia
Victoria Hansen     Slevik
Lena Sundvik      Sveiva
Henriette Knudsen    Sveiva
Marie Amundsen     Trond
Sandra Vika       Tunet
Kristine Næss      Tunet

4/11-2013
I forbindelse med treningsleieren i Mariestad 1-3.november, vant kvinnelandslaget fredag kveld 8-2 over Danmark i en offisiell landskamp.

De norske målene ble laget av Kristine Næss 2, Sandra Vika, Karen Farnes, Elin Bratland, Marianne Nadim, Tone Einstulen og et selvmål fra Danmark.

- Kampfakta -For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no