Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


NOTISER for November 2010

26/11-2010
Norge tapte fredag kveld med 6-12 mot Sverige i generalprøven før VM.

Norge startet bra i Varberg, og ledet med 3-2 etter første periode, men fikk store problemer i den andre som svenskene vant med hele 7-2.

Norges mål i kampen ble laget av Raymond Evensen, Daniel Gidske, Fredrik Hoff Eriksen, Thomas Stræte, Ketil Kronberg og Thomas Rognlien. Ketil Kronberg ble kåret til Norges beste spiller i kampen.

Det norske laget fortsatte de siste VM forberedelsene med samling i Sverige lørdag, og i Rolvsøyhallen på søndag, da det bl.a ble en 13-0 seier i treningskamp mot Fredrikstad.

23/11-2010
Norge møter Sverige i generalprøven før VM. Kampen spilles fredag 26.november kl.1900 i Varberg Wictory Center, Sverige.

- VM uttaket var utfordrene, når det var flere spillere, enn forrige VM, som sloss om de 20 plassene, sier landslagssjef Petersen.
- Sammen med Erik Hæren har rekkekombinasjoner, rollefordelinger, offensive og defensive styrker etc. blitt analysert og evaluert før troppen fikk den balansen vi ønsket, sier han.

Petersen ønsket å møte en av de beste nasjonene tett opp til VM. Når invitasjonen kom fra Sverige passet det inn i de ønskede planene. Landslaget gjør som i 96’ og har de siste VM forberedelsene i Varberg.

Laget fortsetter samlingen i Sverige på lørdag, før de siste øktene kjøres i Rolvsøyhallen på søndagen. Siste økten blir en treningskamp mot Fredrikstad, som starter kl. 1500.

23/11-2010
Johnny Finstad (th) fikk søndag overrakt NBFs Hederstegn av President Ivar Nordberg. Overrekkelsen skjedde i forbindelse med eliteseriekampen mellom Tunet og Fjerdingby i Høyenhallen.

Finstad som har vært en av pionerene i forbindelse med etableringen av innebandy i Norge, ble i forbindelse med Forbundstinget i september tildelt NBFs Hederstegn for sin innsats.

Finstad var forhindret fra å delta på Forbundstinget og valgte derfor å få overrakt utmerkelsen i forbindelse med en av kampene til sin moderklubb Tunet.

Norges Bandyforbund gratulerer med et vel fortjent Hederstegn!

18/11-2010
Norges Bandyforbund - innebandyseksjonen kan med glede meddele at vi har forlenget avtalen med Puma Norge AS. Avtalen omfatter forbundets samtlige fire innebandylandslag og innebærer at Puma blir - Offisiell utstyrsleverandør for Norsk Innebandy -.

- Vi er meget tilfreds med fortsatt å ha Puma som samarbeidspartner.
- Puma passer veldig godt til innebandyens profil, sier Tomas Jonsson, generalsekretær i Norges Bandyforbund.

17/11-2010
På TV2 Zebra torsdag 18/11 kl 23.00 kan du se Henrik Elvestad forsøke seg på El-innebandy i det populære programmet Golden Goal. Her står utfordringene i kø for Elvestad, som i hvert program deltar i idretter han ikke tidligere har prøvd.

Denne gang spiller han for Sandefjord El-innebandy i kamp mot Bærums Verk IF.

Reprise på TV2 fredag 19/11 kl 23.20.

- Les mer -

15/11-2010
I dagens Sportsmagasinet på TV2 Zebra kl.1800 vises det høydepunkter fra gårsdagens kamp mellom Tunet og Sagene i Eliteserien for menn.

13/11-2010
Landslagssjef Johnny Petersen har tatt ut troppen som skal representere Norge under VM i Helsingfors i desember.

Vi kommer tilbake med en nærmere presentasjon av de enkelte spilerne.

Uttak:
Målvakter:
Thomas Näsholm         Sarpsborg
Christer Rönnmark        Tunet

Backer:
Espen Evensen          Gjelleråsen
Jørn A. Isnes          Greåker
Kenneth Skistad         Greåker
Andreas Sletten         Sveiva
Daniel Gidske          Sveiva
Thomas Rognlien         Tunet
Erik V. Nielsen         Örnsköldsvik

Sentere:
Ketil Kronberg         Gjelleråsen
Thomas Stræte          Slevik
Ole M. Olesen          Tunet
Fredrik H. Eriksen       UHC Waldkirch-St Gallen

Løpere:
Lars E. Torp          Dalen
Glen Evensen          Fjerdingby
Raymond Evensen         Fjerdingby
Stian Skau           Greåker
Willy Fauskanger        Greåker
Tommy Midtsveen         Helsingborg
Runar Snellingen        Tunet

8/11-2010
I dagens Sportsmagasinet på TV2 Zebra kl.1800 vises det høydepunkter fra torsdagens kamp mellom Sagene og Fjerdingby i Eliteserien for menn.

5/11-2010
Jan Nordli er valgt som ny leder av dommerkomiteen i innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund.

Nordli overtar etter Kim-Alexander H. Jørstad, som nå er ansatt som dommerutviklingsansvarlig i forbundet, og av den grunn ikke har anledning til å fungere som leder av komiteen.

Siden 1995 har Nordli vært involvert i dommerarbeid på flere plan i vår organisasjon. Han har blant annet vært leder av dommerkomiteen i Oslo og Akershus Bandyregion og har også tidligere vært leder av dommerkomiteen i Norges Bandyforbund.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no