Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation26/6-2009
Kampreglementet er oppdatert i henhold til årsmøtevedtak 2009.

- Kampreglement for innebandy - Endringer 08/09 --> 09/10 (pdf) -

Som vanlig oppfordrer vi webmastere rundt i landet, som ønsker reglene på sine sider, om å ikke klippe reglene inn, men linke opp til reglementet på innebandy.no.

Hvis noen ønsker å linke til en tilnærmet ren html versjon av reglene finner man de her.

Spilleregler:
Det er ingen endringer i spillereglene for sesongen 09/10.

- Spilleregler for innebandy - Ren versjon -

13/6-2009
Innebandyseksjonens årsmøte lørdag ble gjennomført på rundt fem timer uten de store kontroversene.

Rundt 70 personer deltok på møtet, hvor det bl.a ble vedtatt å innføre elitelisens.

Nye inn i seksjonsstyret ble Morten Lindem (Tunet) som nestleder, Bente Marcussen (Grei) som 1.styremedlem og Arne Nilsen (Slevik) som 2.varamedlem (for 1 år). Morten Riise (Sarpsborg) ble gjenvalgt som 1.varamedlem.

På årsmøtet ble også avtroppende nestleder Jan Hagen (bildet th) tildelt forbundets Hederstegn av Prersident Ivar Nordberg (bildet tv), for sin innsats for innebandy de siste 20 årene.

Vi kommer tilbake med detaljer fra årsmøtet utover uken.

- Årsmøtet 2009 -

9/6-2009
Landslagsspiller og zorro-spesialist Ole Mossin Olesen er tilbake i Norge og Tunet etter to år i Sverige.

I god Mossin-stil har han startet sesongforberedelsene på Opera-taket i Oslo sammen med Aftenposten.

- Se Mossin spille innebandy på Opera-taket her -

9/6-2009
Det er en endring i forbindelse med parkering på Ullevål Stadion under årsmøtet 13.juni

Det vil IKKE være anledning til å benytte det vanlige parkeringshuset til UBC som først ble annonsert her på innebandy.no

Parkering denne dagen skal skje i parkeringskjelleren under stadion, via nedkjøringen ved ICA. Her kan man parkere på samme måte som på UBC-plassen, altså med utfylt parkeringstillatelse i bilvinduet.

Kart over hvor parkeringsplassene er, og parkeringstillatelse kan man finne på linken under.

- Årsmøtet 2009 -

3/6-2009
Bærums Verk Innebandy inviterer til Anton Cup i innebandy i Rykkinhallen helgen 30. okt - 1. nov 2009.

Turneringen gjelder for klassene:
- Gutt/Jente 11 år
- Gutt/Jente 12 år
- Gutt/Jente 13 år
- Gutt7Jente 14 år
- Gutt/Jente 15 år
- Gutt/Jente 17 år

- Mer informasjon her -

3/6-2009
Tunet IBK har som tidligere nevnt takket nei til EFCQ, men nå er det klart at nr 2 i serien Målløs IBK får den ledige plassen.

I henhold til IFFs reglement kan nr 2 søke om å få overta plassen i EFCQ, hvis nr 1 ikke ønsker å delta. Målløs IBK valgte på kort varsel å søke om den ledige plassen og fikk raskt beskjed fra IFF om at plassen var deres.

EFCQ arrangeres i Loeben, Østerrike 19.-23. august 2009.

Målløs IBK deltar for første gang i EFCQ, og det forventes at den norske representanten skal ha store muligheter til å kvalifisere seg for sluttspillet i Frederikshavn, Danmark 14.-18. oktober 2009.

Forbundet ønsker Målløs lykke til i Europa!

3/6-2009
Tunet IBK har etter en grundig vurdering kommet til den konklusjonen at det er mest riktig å takke nei til EFCQ, og dermed takke nei til en eventuell deltagelse i EuroFloorball Cup.

Hovedbegrunnelsen for dette er av økonomiske årsaker. Tunet IBK mener at denne bruken av penger vil gå utover klubbens satsning på de yngre lagene, og dermed er feil bruk av klubbens midler.

Dessuten så passer EFCQ og EFC dårlig inn i lagets sesongplan med formtopp tidlig på sesongen, og det faktum at laget må være spilleklare i begynnelsen av august.

Slik EFCQ og EFC etter hvert har utviklet seg mener Tunet IBK at de økonomiske kostnadene ved en slik deltakelse i større og større grad blir skjøvet over på klubbene. Nytt av året er at også kostnadene for dommerne skal deles på deltakende lag. Klubben vurderer det da slik at denne bruken av klubbens midler ikke er forenlig med klubbens satsning på de yngre lagene, og at deltakelse da ikke er riktig.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no