Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation3/7-2001
Vi har inngått et realt vinn - vinn samarbeid!

Norges Bandyforbund har inngått et samarbeid med Net Move.
Net Move er et selskap i ELS (European Loyalty Systems) som i over 10 år jobbet med inntektsbringende aktiviteter for foreninger. De har tilført idretten ca 100 millioner og er i dag en av Nordens største leverandører av inntektsbringende aktiviteter til foreninger.

Samarbeidet med Net Move representerer en betydelig inntektskilde for den enkelte forening og Norges Bandyforbund. Med foreningens kontakter i næringslivet kan dette gi gode inntekter uten alt for mye arbeid og uten noen form for økonomisk forpliktelse.
Foreningen får kr 400,- pr betalende medlem i tillegg til løpende inntekter; når de vervede Net Move medlemmene betaler en ny årsavgift neste år vil kr 200,- tilfalle foreningen, en tilleggs provisjon uten ekstra arbeid.
En viktig fordel i vervingsarbeidet er at det gis 6 mnd gratis prøvetid uten forpliktelser til nye medlemmer.

Net Move er et omfattende fordelsprodukt som gir deg ulike reisetjenester, til sterkt reduserte priser. Her får du minimum -30% på hoteller, -25% på regningen hos restauranter og -15-50% på shopping, transport, leiebil, underholdning m.m. Fordelen kan benyttes så ofte en ønsker i alle land de er representert, med mer enn 500 fordeler. Det er høy kvalitet på samarbeidspartnere med tanke på beliggenhet, service og standard.

Produktet har svært høy verdi for den enkelte og deres bedrift!!

I arbeidet med vervingen betaler den enkelte en idrettspris på kr 1000,- (ordinært kr 1290,-) for 1 års medlemskap.

For mer informasjon, kontakt undertegnede!

Kristian Rokne
Net Move AS
Kontor: 22098577
Mob: 95819318
e-post: kristian@netmove24.com

Mer informasjon

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no