Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation28/2-2005
Etter lørdagens 2-1 seier over Slevik IBK sikret Holmliajentene seg seriemesterskapet i Eliteserien for kvinner, klubbens 5. strake seriegull. Det var lagets 17. seier av 17 mulige i årets serie.

Innebandy.no tok en prat med treneren Roger Haraldsen som fikk sitt 3. seriegull, Roger var trener da Holmlia tok de to første i sesongene 00/01 og 01/02.

Gratulerer med seriemesterskapet.
Tusen takk.

Nå gjenstår en kamp, den mot Tunet i Høyenhallen førstkommende lørdag. Dere går vel for seier for som første lag å gå gjennom serien uten å tape poeng?
Vi har to målsettinger til lørdagen, den første er som nevnt å vinne alle 18 kampene i serien, og å score 200 mål i serien (Holmlia må score 2 mål.).

Hva er det som gjør at dere har klart 17 strake kamper uten å avgi poeng?
Jeg mener at nivået i årets serie er noe dårligere enn tidligere år, da kan man risikere å bli nonchalant. Vi har holdt fokus på eget spill, jobbet med å spille god innebandy. Fokuset har ligget på å få kollektivet til å fungere, 5 spillere i angrep og 5 spillere i forsvar. Prøvd å holde motivasjonen oppe med å få spillet til å fungere. Fokusert på de neste 20 minuttene i kampene d.v.s en periode om gangen, da vinner man som regel i lengden.

Er det noen spillere du vil nevne i årets Holmlia-lag?
Det som overrasket meg mest med årets lag er at så mange av de yngre spillerne har vist seg så gode som de har, det kommer mange gode unge spillere fra de yngres rekker.
Det er klart at Helena "Myggan" Lindberg og Johanna Engrønningen er veldig gode, men også Tone Grønmo gjør en kjempesesong. En spiller som Lotte Nesbakken har stått frem som en skikkelig lederskikkelse og Ayten Ileri har vært veldig stabilt god hele året. Vi har en jevn og god tropp, noe som viste seg når f.eks Helena var ute av spill i 2 måneder, vi fortsatte å vinne.

Nå venter sluttspillet med puljespill, hva er målsettingen?
Målsettingen er selvfølgelig NM-finale og NM-gull, noe annet er hykleri å si. Vi skal revansjere fjorårets tap i semifinalen mot Slevik. Jeg tipper at Slevik kommer til å stå som motstander den 16. april. Det er klart at det finnes andre lag som vil blande seg inn i leken, men mitt tips er Holmlia - Slevik i finale.

Førstkommende lørdag får vi svaret på om lagets kortsiktige mål innfris, laget kan skrive historie gjennom å score 200 mål og bli det første laget som vinner samtlige kamper i serien.

28/2-2005
Etter lørdagens 10-9 seier over Harstad IBK sikret Sarpsborg seg seriemesterskapet i Eliteserien for menn, klubbens første etter sin syvende sesong i den høyeste serien. Sarpsborg har hatt en fin progresjon siden klubben rykket opp i eliten, første sesongen 1998/99 sluttet med en 7 plass, siden har tabellplasseringen vært 6, 5, 5, 3, i fjor ble det 2. plass og sølv.

Innebandy.no fikk tatt en kort prat med treneren Cato Heidenberg som er inne i sin 3. sesong som hovedansvarlig for sarpingene.

Gratulerer med seriemesterskapet.
Takk

Hvordan var kampen oppe i Harstad?
Veldig nervøst på banen. Vi spilte bra i perioder men i det hele var gutta preget av alvoret. Vi har hatt seriegullet innenfor rekkevidde før og det har glippet.
Det var spillere som etterpå ikke husket noe av kampen. Vårt spill har vært preget av dette de siste 4 seriekampene, vi har vunnet kampene uten å komme i nærheten av vårt beste.

Er det noen spesielle spillere du vil trekke frem?
Det går ikke å komme utenom Ketil Kristiansen, at han er en spiller som produserer bøttevis med poeng vet alle. Det som imponerer mest er jobben han gjør i garderoben, på treninger og hvordan han støtter de yngre spillerne.

En pappa i laget?
Ja det kan man si..
Jonas Pettersson og Jonas Klefbeck har også hevet laget det samme gjelder Johan Larsson som bare blir bedre, også trotjeneren Atle Wallin har spilt fantastisk innebandy hele sesongen. Jon Esben Skaug er også en spiller som gir 100% han kommer alltid dødssliten til benken etter vært bytt. Jeg vil også trekke frem de 11 juniorspillere som vi har i troppen, de har jaget på de eldre rutinerte gutta på hver trening 4 dager i uken, gitt og tatt juling

Nå venter Greåker i et prestisjeoppgjør, lørdag 5. mars hjemme i Skjeberghallen og deretter et sluttspill.
Ja det skal bli spennende, jeg vet at vi kan bedre enn det vi har vist i serien. Jeg tror at vi får se ett enda bedre Sarpsborg i sluttspillet.

Sarpsborg har aldri klart seg videre fra kvartfinalespillet tidligere, innebandy.no tror etter hva laget har vist hittil at årets Sarpsborglag kommer seg videre fra kvartfinalene, minst…

26/2-2005
Sarpsborg SK er eliteseriemestere for menn etter å ha slått Harstad med 10-9 lørdag ettermiddag.

Ingen andre lag kan ta igjen Sarpsborg på tabellen selv om det gjenstår to serierunder.

Dette er Sarpsborg SK sitt første eliteseriemesterskap.

Norges Bandyforbund gratulerer!

26/2-2005
Holmlia SK er årets seriemestere i Eliteserien for kvinner etter å ha vunnet 2-1 i seriefinalen over Slevik.

Holmlia har dermed fire poengs forsprang på Slevik som er lag nr.2, når kun en serierunde gjenstår.

Årets seriemesterskap er Holmlias femte på rad.

Norges Bandyforbund gratulerer!

22/2-2005
Sunndal IBK har fått egne hjemmesider: www.sunndalibk.bravehost.com

22/2-2005
Innebandy.no sitt forum skal nå fungere igjen.

Vi beklager at det har tatt litt å få forumet opp å gå igjen etter at vi måtte legge innebandy.no over på ny server.

Trykk her for å gå til forumet

21/2-2005
Dommerparet Kim Hofgaard Jørstad og Rune Ali Zouhar er av det internasjonale innebandyforbundet (IFF) tatt ut til å dømme under VM for kvinner i Singapore 28.mai til 5.juni 2005.

Dette bli femte gang det rutinerte dommerparet dømmer i et VM. Tidligere har Kim og Rune dømt to herre-vm, et dame-vm og et U19-vm.

Den fullstendige dommerlisten for Singapore-VM ser ut som følger:
Kim Hofgaard-Jørstad/Rune Ali Zouhar (Norge)
Martin Sykora/Ondrej Sykora (Tsjekkia)
Mikko Alakare/Jukka-Pekka Koskela (Finland)
Tommi Rihimäki/Juha Sirkka (Finland)
Eddie Tan/Dennis Lim (Singapore)
Martin Polverari/Mike Bengtsson (Sverige)
Thomas Nystrand/Johan Råsbrink (Sverige)
Andrea Widler/Claudia Widler (Sveits)


21/2-2005
Den tidligere landslagskapteinen for det norske herrelandslaget, Dagfinn Ringås (bildet), gjør comeback i Australia for Sydney Blue Tongues.

Ringås (30) som bl.a var landslagskaptein under VM i 1996, hvor Norge fikk bronse, står bokført med 30 A-landskamper og 16 poeng. Han har også et eliteseriemesterskap og et NM-gull med Holmlia fra sesongen 1994/95.

Ringås ble sist sett på en innebandybane under eliteseriekvalifiseringen i 2002 hvor han spilte for Vålerenga. Vålerenga vant kvalifiseringen, men mistet senere mange spillere, og måtte trekke laget rett før seriestart. (Fjerdingby fikk VIF sin plass i Eliteserien)

Sydney Blue Tongues satser nå alt på å vinne Australian Floorball Open som spilles 14-17.april, og har også med to andre kjenninger fra Norge, Scott O'Brian og Geir Luytkis, som begge har spilt for Bærums Verk.

17/2-2005
De planlagte landslagssamlingene for U19 menn og A-landslaget menn 23.-24. april er utsatt til 7.-8. mai 2005.

Grunnen til dette er at NM-puljespill for juniorer spilles 23.-24. april og NM-finaler juniorer spilles 30. april - 1. mai 2005.

For å unngå å komme i den situasjon at juniorspillere må velge mellom NM-sluttspill og landslagssamlinger ser NBF seg nødt til å foreta denne endringen.

Vi kommer tilbake til detaljer med hensyn til tropper, sted og klokkeslett når det nærmer seg.

17/2-2005
En ny web-side som vil skrive om norsk innebandy ble i går lansert: NorskInnebandy.Net

Siden vil ta for seg aktuelle saker rundt idretten, fra landslag til aldersbestemte lag, profiler, konkurranser, diskusjoner, tester og kampreferater.

15/2-2005
Resultater fra landskamper og turneringer i helgen hvor Norge ikke deltok:

Menn:
Østerrike-Tsjekkia 2-14 (4-nasjoners i Østerrike)
Nederland-Slovakia 7-5 (4-nasjoners i Østerrike)
Østerrike-Slovakia 5-2 (4-nasjoners i Østerrike)
Tsjekkia-Nederland 14-0 (4-nasjoners i Østerrike)
Slovakia-Tsjekkia 0-8 (4-nasjoners i Østerrike)
Nederland-Østerrike 2-6 (4-nasjoners i Østerrike)

Estland-Latvia 2-6 (Tallinn, Estland)
Estland-Latvia 5-8 (Tallinn, Estland)

Belgia-Frankrike 1-5 (Nations Cup i Gent, Belgia)
Frankrike-Spania 2-5 (Nations Cup i Gent, Belgia)
Belgia-Spania 3-5 (Nations Cup i Gent, Belgia)

Tyskland-Ungarn 5-7 (Weissenfels, Tyskland)
Tyskland-Ungarn 8-2 (Weissenfels, Tyskland)

Kvinner:
Nederland-Tyskland 5-9 (3-nasjoners i Danmark)
Tyskland-Danmark 1-5 (3-nasjoners i Danmark)
Danmark-Nederland 5-2 (3-nasjoners i Danmark)

U19 menn:
Latvia-Polen 8-3 (Lielvarde, Latvia)
Latvia-Polen 6-6 (Lielvarde, Latvia)

15/2-2005
Frederik II VGS (bildet) for kvinner og Greåker VGS for menn, begge fra Østfold, vant helgens landsfinale i NM for videregående skoler i innebandy.

Frederik II slo Bryne med 2-1 i finalen, mens Greåker vant 4-1 over WANG.

Norges Bandyforbund gratulerer!

Askim IF var arrangør, og gjennomførte et prikkfritt arrangement.

13/2-2005
Det norske herrelandslaget spilte 6-6 mot Sveits i sin siste kamp i World Challenge i Göteborg. Et etterlengtet resultat i en helg hvor det har vært langt mellom de norske lyspunktene.

Norge startet meget bra i kampen med en 3-0 ledelse etter 14 minutter etter to mål av Tommy Midtsveen og et av Jon Esben Skaug. Sveits kom sterkt tilbake, og ledet både 5-4 og 6-5, før Raymond Evensen 8 minutter før full tid fastsatte sluttresultatet til 6-6.

I kvinnenes 4-nasjoners i Høyenhallen fortsatte den norske måltørken søndag, og Sveits kunne komfortabelt vinne 4-0. Positivt var det at forsvarsspillet begynte å fungere, men skal laget ha en reell sjanse til å ta medalje i VM senere i år, må man begynne å lage mål.

Finland vant 4-nasjonersturneringen for kvinner etter å ha slått Sverige 4-3 i turneringens siste kamp. Sveits tok 2.plassen, og Sverige ble nr.3.

Norges U19 landslag for menn tapte 2-7 i søndagens kamp mot Sveits i Stavanger. Kampen var jevn i to perioder, men som i lørdagens kamp rant målene inn i 3.periode.

12/2-2005
0-12, 2-11 og 2-8 ble lørdagens resultater for de norske landslagene.

Dagens lyspunkter:
* Til tider oppløftende spill av U19 landslaget.
* Unggutten Lars Erik Torp lagde et av målene for herrelandslaget i World Challenge.
* Dommerparet Lundgreen og Westreng gjorde en meget bra figur i kampen mellom Finland og Sveits i 4-nasjoners for kvinner.

Nye muligheter søndag, når alle de tre norske landslagene møter Sveits: Høyenhallen kl.1000, Frøyhallen kl.1100 og Lisebergshallen kl.1230.

11/2-2005
Fredag ble en svart dag for de norske A-landslagene, med stortap både for kvinnene på hjemmebane i 4-nasjoners og for mennene i World Challenge i Sverige.

I kvinnenes 4-nasjoners i Høyenhallen stod det 0-5 på måltavla etter 10 minutter av 1.periode mot Finland, og de snaut 200 på tribunen skjønte at dette ville bli en beksvart kveld.

Finland gjorde som de ville mot et tafatt norsk lag og ledet 10-0 etter to perioder. Tredje periode ble et lite lyspunkt for det norske laget, som på to femmere klarte å jevne ut spillet, og til slutt vinne perioden med 2-1. Ingvild Øversveen ble kåret til Norges beste spiller.

Norge møter lørdag Sverige, som fredag tapte 3-4 mot Sveits, i sin første kamp i 4-nasjoners.

I Uddevalla hadde også det norske herrelandslaget en helsvart aften, og tapte hele 1-13 mot Sverige i World Challenge. En tøff start for den nye landslagssjefen Urban Karlsson som nok bruker natten til å finne ut hvordan han skal få tettet igjen det norske forsvaret før lørdagens kamp mot Finland.

Lørdag spiller også det nye norske U19 landslaget for menn sin første kamp for sesongen mot Sveits i Stavanger. Vi får håpe den yngre garde finner fram til lysbryteren...

foto: Henning Rugsveen

11/2-2005
Alt er klart for årets travleste helg med tre landslag i aksjon, og landsfinale for videregående skoler.

I Høyenhallen i Oslo spiller kvinnelandslaget 4-nasjoners mot Sverige, Finland og Sveits.

Herrelandslaget skal spille World Challenge i Göteborg, også de møter Sverige, Finland og Sveits.

U19-landslaget for menn skal spille dobbellandskamper mot Sveits i Stavanger.

I Askim arrangeres landsfinalen i NM for videregående skoler med 22 deltakerlag fra hele landet.

Her på innebandy.no vil du utover helgen finne resultater og annen innformasjon fra de forskjellige kampene som spilles.

World Challenge for menn vil det også være mulig å følge LIVE over nettet på innebandy.se.

11/2-2005
Etter en del sene forfall og utskiftninger fram og tilbake, reiser herrelandslaget med følgende tropp til World Challenge i Sverige:

Erik Nielsen (Bækkelagets SK), Christian Kragerud (Holum IBK), Tu Tran Minh (Holum IBK), Lars Harald Eide (Sveiva IBK), Morten Olsen (Sarpsborg SK), Jon Ketil Nilsen (Fjerdingby IBK), Ole Bodal (Sarpsborg SK), Hans Roar Wilhelmsen (Holum IBK), Kristoffer Kronberg (Holum IBK), Flemming Pettersen (Fjerdingby IBK), Stian Skau (Greåker IBK), Jørn A. Isnes (Greåker IBK), Ketil Kronberg (Holum IBK), Raymond Evensen (Fjerdingby IBK), Glen Evensen (Basel Magic), Jon Esben Skaug (Sarpsborg SK), Lars Erik Torp (Greåker IBK), Andreas Sletten (Sveiva IBK), Tommy Midtsveen (Holum IBK), Jonas Goldstein (Södertälje Rockets), Jørgen Lea (Holmlia SK), Øyvind Espelund (Sagene IF), Tomas Näsholm (Sarpsborg SK).
11/2-2005
Birgitte Lersbryggen har meldt forfall til helgens 4-nasjoners for kvinner pga. skade.

Charlotte Hermansen fra Tunet IBK er kalt inn som erstatter.

10/2-2005
Onsdag 9.februar 2005 ble en milepæl i Norges Bandyforbunds historie.

For første gang passerte organisasjonen 20.000 aktive medlemmer i NIF sin idrettsregistrering.

Dette er en økning for hele NBF på ca. 25% fra i fjor. Økningen for innebandy ser ut til å bli på over 40%.

Idrettsregistreringen er først ferdig i morgen fredag 11/2, og det mangler fortsatt noen innebandyklubber som ikke har registrert sine tall. Vi oppfordrer om at dette gjøres snarest!

Sesongen 2004/2005 tegner altså til å bli et godt år for innebandyen i Norge. For to uker siden passerte antall innebandylisenser i landet for første gang 6000 (er nå oppe i 6157). Nå kan også forbundet skilte med å være et av de få særforbundene i landet med over 20.000 medlemmer.

Lisenstallet er det faktiske tallet for hvor mange spillere over 13år som deltar aktivt i innebandyens seriespill. Medlemstallet er NIF sitt mål for hvor stor aktivitet det er innenfor et særforbund.

10/2-2005
Harstad har fått ny hjemmeside: www.harstadibk.org

8/2-2005
Fredrikstad er seriemestere i 1.div øst for menn etter å ha slått Nor92 11-7 tirsdag kveld.

Tre runder før slutt har Fredrikstad nå en syv poengs ledelse på lag nr.2 på tabellen. En ledelse ingen andre lag kan ta igjen.

Fredrikstad blir dermed region øst sin representant i eliteseriekvalifiseringen i Trondheim 9-10.april.

Norges Bandyforbund gratulerer Fredrikstad med seriemesterskapet!

foto: www.fredrikstad.cc

8/2-2005
Det har de siste dagene vært usedvanlig stor pågang for å rapportere på idrettsregistreringen. Det har medført at noen ikke har kommet inn med en gang. For at også de som har hatt problemer skal få gjennomført rapporteringen, vil adgangen til registrering bli holdt åpen til 11/2.

Idrettsregistreringen er viktig for NBF fordi medlemstallene som klubbene registrerer danner grunnlaget for tildeling av midler til forbundet.

For å presisere viktigheten av å registrere alle klubbens medlemmer etter de retningslinjer som foreligger, har NBF bestemt at den klubben med flest medlemmer og den klubben med flest nye medlemmer, vil bli premiert med kr.5000,- hver.

Hvis dere ikke har fått tilsendt klubbnummer og pinkode, eller dere har problemer med registreringen, ta snarest mulig kontakt med NIF på e-post: ir@idrettsforbundet.no eller tlf. 815 68 815.

- Gå til Idrettsregistreringen 2005 -

8/2-2005
Romsås IL sin innebandygruppe har fått egne web-sider: innebandy.romsas-il.no

7/2-2005
Tsjekkia er av det internasjonale forbundet tildelt VM for menn i 2008.

Kilder i det tsjekkiske forbundet sier at sluttspillsarena med stor sannsynlighet blir den nye Sazka Arena (bildet) i Praha, som ble åpnet til ishockey-VM i fjor.

I Sazka regner man med at tilskuerkapasiteten på innebandy vil bli over 18.000. Klarer tsjekkerne å fylle hallen vil dermed innebandyens tilskuerrekord (15106) fra VM-finalen i 1996 i Globen bli slettet.

Tsjekkia har en gang tidligere arrangert A-VM for menn. Det skjedde i 1998. Et VM hvor Norge endte på 5.plass etter å ha slått hjemmenasjonen i plasseringskamp.

4/2-2005
FRITAK FRA FØRSTEGANGSTJENESTE FOR TOPPIDRETTSUTØVERE

Den tidligere ordningen med idrettstropper og spesielle ordninger for toppidrettsutøvere som avtjener førstegangstjeneste er opphørt.

Forsvaret og NIF har etter møte 1. februar 2005, kommet frem til en løsning som gir toppidrettsutøvere anledning til å bli fritatt for førstegangstjeneste i Forsvaret.

Dette vil si at utøveren blir overført til vernepliktsreserven, dvs. ikke innkalling i fredstid (frem til 28 år). Denne nye ordningen vil også gjelde for de utøvere som tidligere er innvilget midlertidig utsettelse.

NIF og Vernepiktsverket (VPV) vil i samarbeid avgjøre hvem som skal kunne gis fritak.

Alle som ønsker fritak med bakgrunn som toppidrettsutøver, må sende søknad til sitt særforbund innen fastsatt frist. (For innebandy er dette Norges Bandyforbund)

I praksis vil dette si at særforbundene mottar søknader fra utøverne. Særforbundene prioriterer søknadene og sender disse videre til Idrettsforbundet.

Det gitte antallet som Forsvaret gir fritak er inntil 250 toppidrettsutøvere pr. år.

Søknadsfristen fra utøver til uttak for fritak i 2005, er 8. februar 2005

Dersom utøveren ikke ønsker fritak, blir vedkommende innkalt til vanlig førstegangstjeneste uten spesielle rettigheter for toppidrettsutøvere.

- Søknadsskjema - Les mer -

4/2-2005
Undervisningsbygg har stengt 11 idrettshaller i Oslo med umiddelbar virkning på grunn av at en skillevegg falt ned og skadet en elev i Haugenstuahallen onsdag denne uken.

Haugerudhallen og Høyenhallen er blant disse hallene og Undervisningsbygg og Oslo Idrettskrets kan ikke garantere at disse hallene blir friskmeldt før helgens kamper. Mest sannsynlig vil de ikke bli friskmeldt før ut i neste uke i beste fall.

Norges Bandyforbund har på bakgrunn av den informasjonen vi har mottatt, valgt å utsette lørdagens kamper i Eliteserien for kvinner mellom Tunet - Akerselva i Høyenhallen og Hellerud - Sagene i Haugerudhallen inntil videre.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om når kampene spilles.

De to kampene i kvinnenes Eliteserie er de eneste i forbundsseriene som vil bli berørt, men det vil bli store endringer i avviklingen av innebandykamper i regi av Oslo Bandykrets.

Kretsen opplyser om at de vil forsøke å flytte flest mulig kamper til andre haller, men man antar også at mange kamper må utsettes.

Alle berørte klubber i Oslo vil bli kontaktet av kretsen, og det oppfordres om at berørte klubber sjekker e-post jevnlig.

Haller som er stengt: Høyenhall, Linderud, Øraker, Romsås, Haugerud, Engebråten, Haugenstua, Kjelsås, Skøyen, Kringsjå og Hovseter.

Les om saken i Aftenposten:
11 idrettshaller stengt
Oslo-idretten rammes

3/2-2005
Tirsdag 1.februar ble det for første gang arrangert ungdomsskoleturnering i innebandy i Trondheim.

20 lag fra skolene Ørland, Rosenborg, Frol, Markaplassen og Ugla deltok i turneringen.

For 10.klasse ble det Rosenborg seier både for jenter og gutter. I 9.klasse vant Ugla for gutter og Rosenborg for jenter, og i 8.klasse var det guttelaget til Ugla og jentelaget til Ørland som stakk av med seieren.

- Les mer om turneringen her -

2/2-2005
Tony Korsåsen (bildet) er ansatt som utviklingskonsulent for innebandy i Oslo og Akershus.

Korsåsen skal jobbe med etablering og videreutvikling av innebandy i nye og eksisterende idrettslag i Oslo og Akershus. Arbeidet er hovedsakelig rettet mot barn og ungdom i aldersgruppen 6-12 og 13-19 år.

Formålet er å gi barn og ungdom et godt aktivitetstilbud i lokalmiljøet. Korsåsen får kontor på Idrettens Hus på Ekeberg og har sin første arbeidsdag 7. februar.

Ta gjerne kontakt om du er interessert i å starte opp med innebandy i ditt idrettslag, eller om dere trenger hjelp til å starte opp aktivitet for barn og ungdom i din innebandyklubb.

E-post: tony.korsaasen@nif.idrett.no

foto: Henning Rugsveen

- Se også Utviklingsavdelingens egne web-sider -

2/2-2005
Helgen 12-13.februar arrangeres landsfinalen i Norgesmesterskapet for videregående skoler i Askim.

10 jentelag og 12 guttelag fra hele landet er gjennom innledende distriktsfinaler kvalifisert til landsfinalen.

Over tre baner i Askimhallen vil det i løpet av helgen bli avviklet 58 kamper før to av lagene kan titulere seg som Norgesmester i innebandy for VGS.

1/2-2005
Johnny Petersen sitt nye U19 landslag for menn (bildet) hadde sin første samling nå i helgen.

I følge Petersen en meget vellykket samling for laget som skal møte Sveits U19 til dobbellandskamper i Stavanger 12-13.februar.

foto: Trude Hanssen

- Den norske troppen -

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no