Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


NOTISER for Desember 2010

29/12-2010
Seksjonsstyret i innebandy har etter høring hos eliteklubbene revidert elitelisensreglementet for sesongen 2011-2012.

Reglementet er sendt elite- og 1.divisjonsklubbene pr. e-post, og vi ber de aktuelle klubbene om å sette seg grundig inn i dette.

- Elitelisensreglement (pdf) -

10/12-2010
Tomas Eriksson ble gjenvalgt som president i IFF for sjuende gang. Han mener sporten har rundt seks år til å bli virkelig stor på verdensbasis.

HELSINGFORS: - Innebandy har fire-seks kanskje åtte år på å bli en virkelig internasjonal idrett som kan konkurrere på alle måter og dermed få delta i store multisportarrangementer før 2020, sa Eriksson.

Det har vært IFFs mål de siste årene, en plass i OL, World Games eller ungdoms-OL innen 2020.

- Les mer -

10/12-2010
Monica Bakke (31) fra Holmlia i Oslo er valgt inn i styret i det internasjonale innebandyforbundet for de neste to årene.

HELSINGBORG: - Det er veldig spennende og en interessant utfordring jeg gleder meg til, sier Monica Bakke.

Først i et styremøte lørdag morgen får hun vite hva slags oppgaver hun får i styret, men i sitt arbeid som økonomikonsulent og regnskapsfører i det sivile, håper hun å få oppgaven som treasurer i IFF, slik generalsekretæren i Norges Bandyforbund, Tomas Jonsson har hatt i flere perioder.

Bakke blir den eneste kvinnen i styret de neste to årene, og er også den yngste, men håper å få gjennomslag for sine kampsaker.

- Her hjemme brenner jeg mest for rekrutteringsarbeidet og med å legge til rette for at barn og ungdom har gode vilkår. Så gjenstår det å se om det er mulig å påvirke internasjonalt i dette arbeidet.

- Les mer -

9/12-2010
Under årets VM ble Line M. Hagestande fra Holmlia valgt inn i IFFs utøverkomité som en av fire kvinner i tillegg til fire menn. Komitéen skal blant annet se på reglene.

HELSINGFORS: - Det blir spennende å se hva slags oppgaver vi blir satt til å gjøre. Det eneste jeg vet er at vi skal være med å diskutere reglene for hvordan spillet skal utføres og utvikles, forteller Hagestande til innebandy.no.

23-åringen som opprinnelig kommer fra Østfold, og tidligere har spilt for Fredrikstad, Slevik og Nidaros, er den yngste i komitéen.
- Jeg er litt spent på hva de mange erfarne spillerne som er valgt inn ønsker å ta opp, og hvilke synspunkter de har. Foreløpig har jeg ikke noen kampsaker i forhold til å endre reglene.

Hagestande har 24 A-landskamper for Norge siden debuten i 2006, og ble oppfordret til å sende inn en CV til IFF i forbindelse med valget til utøverkomitéen. Foreløpig sitter hun fram til dame-VM i Sveits desember neste år, der damespillerne selv skal velge sine utøvere, slik herrene har gjort til årets VM.

- Les mer -

4/12-2010


28/11-2010
Kampen i 1.divisjon øst mellom VIF og Ajer som skulle ha vært spilt søndag er utsatt grunnet meget vanskelige kjøreforhold på østlandet. Dette har medført mange ulykker og lange køer på E6 fra Hamar til Oslo.

Kampen vil bli berammet senere.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no