Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


NOTISER for Desember 2007

17/12-2007
Gjelleråsen IF innebandy har fått nye web-sider: www.gif-fighters.no

14/12-2007
Pressemelding fra IFF:
IFF søker om IOC-anerkjennelse

På IFF-kongressen den 26. mai 2006 i Stockholm, vedtok IFF at et av deres hovedmål de neste to årene skulle være å få IOC-anerkjennelse innen OL i Beijing 2008. I dag har IFF tatt et stort skritt i den retningen ved å sende inn søknaden om offisiell anerkjennelse i IOC.

Antallet medlemsnasjoner i IFF øker jevnt. De siste medlemmene Argentina og Thailand er nr 43 og 44, og det ansees som svært sikkert at IFF vil nå milepælen 50 medlemsnasjoner i løpet av 2008. IFF er ordinært medlem av GAISF (General Association of International Sport Associations) og samarbeider med både FISU (The International University Sports Federation) og EMSA (European Masters Sports Association).

“Siden IFF ble stiftet av det finske, svenske og sveitsiske forbundet i 1986, har utviklingen av idretten vært imponerende. Innebandy spilles i dag i over 60 nasjoner i verden og den vokser fortsatt raskt. I mange land er det den raskest voksende idretten på grunn av at den er enkel å utøve, og at det er en fartsfylt idrett,” sier Tomas Eriksson, president i IFF.

Innebandy har pr i dag totalt 300.000 lisensierte spillere og totalt 2 millioner mosjonsspillere i verden. Innebandy er en idrett som helt klart attraherer ungdommen, er godt organisert og er like populær hos jenter som gutter.

14/12-2007
Argentina og Thailand ble i dag tatt opp som nye medlemmer av det Internasjonale Innebandyforbundet (IFF).

IFF består dermed av følgende 44 medlemsnasjoner:
Norge, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Polen, Russland, Sverige, Sveits, Australia, Østerrike, Belgia, Brasil, Canada, Tyskland, Storbritannia, Ungarn, India, Italia, Japan, Latvia, Malaysia, Nederland, New Zealand, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spania, USA, Georgia, Frankrike, Pakistan, Korea, Ukraina, Liechtenstein, Island, Mongolia, Armenia, Moldova, Irland, Serbia, Israel, Argentina og Thailand.

14/12-2007
Kommunen holder fortsatt Skårerhallen stengt etter at det på grunn av sprengningsarbeid begynte å falle småstein ned fra taket.

Tidligere har Lørenskog - Drammen blitt utsatt, og nå er forbundet også tvunget til å utsette lørdagens kamp mellom Lørenskog og Målløs.

Kommunen jobber nå for å skaffe tid i andre haller, og hvis hallen ikke blir utbedret innen kort tid vil de utsatte kampene flyttes til annen hall.

11/12-2007
Seksjonsstyret i innebandy har vedtatt 1 poeng trekk for hvert av eliteserielagene til Slevik IBK sesongen 07/08.

Bakgrunnen for vedtaket er at klubben ikke har innbetalt avgifter innen de gitte betalingsfristene.

10/12-2007
I helgen ble NM for aldersbestemte kretslag arrangert i Bjørnholthallen i Oslo.

Vinnere ble Østfold i klassene for gutt og jente. Sør-Trøndelag i klassen for jr. kvinner, og Oslo i klassen for jr. menn.


- Bilder -

6/12-2007

Kommende helg arrangeres NM for aldersbestemte kretslag i Bjørnholthallen i Oslo.

Rekordmange lag er i år påmeldt - 29 i alt, noe som er svært gledelig.

Informasjon om arrangementet finner man på arrangør Oslo & Akershus` nettsider.

- Les mer - Kampoppsett -

5/12-2007
Kampen Sagene - Tunet i eliteserien for menn onsdag kveld ble stoppet etter at det var spilt 11.45 av andre periode pga taklekkasje.

Dommerne fant det ikke forsvarlig å fortsette kampen med vann på banen. Stillingen var 2-2 når kampen ble stoppet.

Ny dato for kampen bestemmes senere.

5/12-2007
Lørenskog - Drammen, som skulle vært spilt i kveld kl 20.30 er utsatt.

På grunn av at kommunen i ettermiddag har sett seg nødt til å stenge Skårerhallen av sikkerhetsmessige årsaker etter en sprengningsulykke i nærområdet, må kampen utsettes.

Ny dato for kampen vil bli bestemt senere.

3/12-2007
Nå skal det meste av lisenser være betalt og vi ber om at klubbene nå sjekker listene på www.klubbenonline.no.

Hvis det er uoverensstemmelser mellom registrerte og betalte lisenser, ber vi dere innehente kopi av kvittering og ta kontakt med forbundet på tlf 21 02 95 70 eller pr e-post til ann-mari.ellefsen@nif.idrett.no.

1/12-2007
På grunn av akutt sykdom på flere av våre forbundsseriedommere må to av lørdagens forbundskamper utsettes inntil videre.

Det har dessverre ikke vært mulig for dommerkomiteen å få på plass ledige dommere til disse oppgjørene.

Dette gjelder følgende kamper lørdag:

Elite kvinner: Sveiva - Holmlia kl 1700 i Stovnerhallen

1. div. øst menn: Hasle/Løren - Bækkelaget kl 1300 i Lørenhallen

Nye datoer for kampene vil bli bestemt i neste uke.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no