Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation13/12-2001
Etter en uke med det nye diskusjonsforumet på innebandy.no har det registrert seg 100 medlemmer, og det har vært 11000 sidevisninger for medlemmer og gjester.

Og sist men ikke minst; det har ikke vært nødvendig å slette eller redigere et eneste innlegg. Takk for det!

11/12-2001
15.-16. februar 2002 arrangeres det Studentmesterskap i innebandy i Bø i Telemark. Turneringen arrangeres av Norges Studentidrettslag (NSI), og ikke av Norges Bandyforbund.

Alle studenter som har studier som hovedbeskjeftigelse og som er medlem av et studentidrettslag kan delta. Det kan være til sammen 25% ikke-studerende personer eller studenter ved andre studiesteder blant de 12 påmeldte spillerne pr lag, men også disse må kunne dokumentere medlemskap i et idrettslag som er medlem av NSI.
Det er plass til 10 herrelag og 4 damelag, som vil bli prioritert etter "førstemann til mølla-prinsippet".

Fullstendig invitasjon og påmeldingsskjema finner du her.
Påmeldingsfristen er 1.februar.

6/12-2001
Det er nå klart for innebandy.no sitt nye diskusjonsforum.
Etter utallige tilbakemeldinger fra våre brukere siden vi fjernet vår gjestebok, har vi nå valgt å prøve en ny variant slik at innebandyfolket kan kommunisere med hverandre.

Den største forskjellen fra gjesteboka, er at man nå må registrere seg med navn og e-post adresse for å få lov til å skrive innlegg. Passord for skrivetilgang blir så automatisk sendt til den e-post adressen som er oppgitt.

En annen stor forskjell fra gjesteboka, er at man nå kan skrive innlegg under forhåndsbestemte kategorier. Hvis det er ønsker om nye kategorier i diskusjonsforumet, gi en tilbakemelding til Norges Bandyforbund.

I det nye forumet er det også muligheter for å sende private meldinger(PM) til andre registrerte brukere. Dette er meldinger som kun kan sees av den personen meldingen er sendt til.

Hvis man kun ønsker å lese innleggene i diskusjonsforumet, kan man gjøre dette uten å registrere seg.

Da er det bare å sette igang med diskusjonene, men hold dem særiøse, slik at vi slipper å stenge noen ute fra forumet.

DISKUSJONSFORUM

4/12-2001
Det internasjonale dommerparet Per Ch. Westreng (th) og
Pål Espen Groth skal i aktivitet igjen under Europacupen
3.-6. januar 2002.

Tidligere i høst fikk de meget gode tilbakemeldinger etter Founder`s Cup hvor Sverige, Finland og Sveits møttes i tøffe oppgjør.

Vi ønsker paret lykke til !For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no