Det er igjen klart for en ny runde med EMBLA innebandyteam.

Da er EMBLA noe for deg!

Søknadsfrist 4.mai

- Les mer - EMBLA -

26/4-2011
En seier og to tap ble fasit for U19-landslaget for menn som i påsken var i Latvia og gjorde de siste VM-forberedelsene.

Langfredag ble det tap med 4-5 mot Latvias A-landslag som hadde med fem spillere fra sist VM i desember.

Påskeaften ble det seier med 4-2, og 1.påskedag ble det tap med 4-5 for de norske guttene mot Latvias U19-landslag.

Dette var de siste landskampene for U19-menn før VM i Tyskland starter tirsdag 3.mai.

- Resultater og kampfakta U19-menn -

15/4-2011
VM-troppen for U19-menn drar skjærtorsdag til Koceni i Latvia for å spille landskamper mot Latvia A-menn og Latvia U19-menn.

Langfredag er det A-landslaget til Latvia som er motstander, mens Latvias VM-tropp til U19-VM er motstander påskeaften og 1.påskedag.

Dette er de siste landskampene for U19-menn før VM i Tyskland starter tirsdag 3.mai.

Live kampfakta fra kampene i påsken kan følges via linken under.

- Landskamper U19-menn -

14/4-2011
Det innkalles til årsmøte i innebandyseksjonen lørdag 18.juni kl.1200 på Ullevål Stadion.

Forslag som ønskes behandlet må med motivering være innsendt pr. e-post og vanlig post innen mandag 9.mai.

- Innkalling (pdf) - Årsmøtet 2011 -

14/4-2011
NBF-TV produserte sendinger fra hele Norgesmesterskapet. Nå kan DU sikre deg finalene på DVD!

Alle kamper kan kjøpes hver for seg, og det er bestilt inn ett parti med DVD'er fra hver enkelt finale: G15, G17, G19, J15, J17/19, Kvinner og Menn.

Det er "førstemann til mølla" prinsippet som gjelder, og om vi blir utsolgt vil det bli en liten leveringstid på de resterende ordrene.

- Les mer om priser og hvordan du bestiller her -

14/4-2011
Det er en ledig stilling som Utviklingskonsulent innebandy i Oslo/Akershus.

Det søkes etter en person som har erfaring med og interesse for innebandy. Idrettsfaglig utdanning er ønskelig.

Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være:
- Planlegge og gjennomføre tiltak for å utvikle aktivitetstilbudet for innebandy i regionen spesielt for barn og ungdom.
- Skape flere klubber, flere lag og flere spillere i regionen.
- Oppfølging og videreutvikling av eksisterende klubber.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Eivind Tysdal: eivind.tysdal@nif.idrett.no

Søknadsfrist: 1.mai 2011

- Les mer -

12/4-2011
Landslagssjef Kirsti W. Rönnmark har tatt ut troppen som skal på treningssamling med U19-landslaget for kvinner 29.april - 1.mai 2011, i Hagfors, Sverige.

U19-kvinner forbereder seg mot VM i Slovakia i mai 2012.

12/4-2011
Jan Magnar Ingebrigtsli og Bjørn Aksel Henriksen er for andre året på rad kåret til årets dommerpar.

Det internasjonale dommerparet fikk utdelt prisen før de dømte NM-finalen for menn mellom Gjelleråsen og Fjerdingby i Rykkinnhallen.

Årets dommerpar er stemt fram av lagene i eliteserien for menn.

Norges Bandyforbund gratulerer!

- Årets dommerpar gjennom tidene -

10/4-2011

Fjerdingby slo Gjelleråsen etter spilleforlengelse i NM-finalen for menn.

Årets herrefinale ble en fantastisk forestilling for de 1405 tilskuerene som hadde funnet veien til Rykinnhallen. Kampen hadde alt. Flott spill, mange mål og en høydramatisk slutt!

Det var en jevn kamp, med Fjerdingby et og to mål foran hele kampen. Gjelleråsen ledet også mot slutten, men Fjerdingby utlignet etter at de tok ut målvakten.

I forlenget spilletid kunne det tippet begge veier, men Fjerdingby klarte å trekke det lengste strået.

NBF gratulerer Fjerdingby med kongepokalen!

- Kampfakta og bilder - NBF TV -

10/4-2011

Holmlia slo Grei/Målløs i NM-finalen for kvinner.

Det ble en underholdende finale for de 606 tilskuerene som hadde funnet veien til Rykkinnhallen.

Første periode endte målløs, men det var likevel en velspilt omgang.

I andre periode var Holmlia det førende laget, og hadde en ledelse på 3-0 før Grei/Målløs reduserte til 3-1. Til historien hører også at Holmlia brente et straffeslag.

I siste periode kontrollerte Holmlia seieren i havn og økte også ledelsen ytterligere.

NBF gratulerer Holmlia med kongepokalen!

10/4-2011
Landslagssjef for U19 menn, Andreas Hildremyr, har tatt ut troppen til VM i Tyskland 4-8.mai.

Vi kommer nærmere tilbake med presentasjon av de enkelte spillerne.

9/4-2011

Sveiva gjorde som de ville mot Tunet i NM-finalen for G19.

Sveiva var best i alt i lørdagens siste finale mot Tunet. Tunet klarte riktignok å score tre ganger på rad, for å redusere ledelsen fra 4-0 til 4-3.

Da sa Sveiva dog takk for følge, og når Tunet også pådro seg noen utvisninger, kom målene så raskt at sekreteriatet knapt holdt følge. Til slutt endte kampen 11-5.

9/4-2011

Sveiva vant NM-finalen for J17-19.

Det ble en høydramatisk finale mellom BMIL og Sveiva. BMIL startet best og ledet. Lagene fulgte hverandre gjennom andre periode, og BMIL ledet 5-2 før tredje periode.

Anført av kampens store spiller Tina Lundmark gjennomførte Sveiva en utrolig snuoperasjon. De utlignet 69 sekunder før slutt og tok ledelsen 19 sekunder før slutt.

Faktisk var det kun de 19 sekundene Sveiva ledet kampen, men det er jo som kjent viktigst å lede ved kampens slutt.

9/4-2011

Gjelleråsen slo Bekkelaget 4-1 i NM-finalen for G15.

Gjelleråsen startet kampen best og ledet fortjent etter første periode. I andre periode kom Bekkelaget tilbake, og etter to perioder sto det 1-1.

Da sa Gjelleråsen takk for følget. Skuddstatistikken på 16-4, sier alt. Perioden ble vunnet 3-0, etter å ha satt siste scoring i tomt mål.

Dermed ble det alt i alt en fortjent seier til GIF.

9/4-2011

Grei/Målløs vant komfortabelt Nm-finalen for J15.

Grei/Måløs, anført av Kine Hedlund Eriksen, ble ett nummer for stort for Tunet i dag. Nevnte Kine Hedlund Eriksen scoret to av lagets tre mål, og Grei/Målløs ledet 3-0 etter to perioder.

Da hjalp det ikke at Tunet vant sisteperioden 1-0.

8/4-2011

Det ble en dramatisk NM-finale for G17, som Sveiva til slutt vant 7-6 etter sudden death.

Første periode ble overraskende målløs. Overraskende da det var mange sjanser. Etter andre periode sto det 2-2 etter at Sveiva hadde ledet 2-0.

Tredje periode ble et fyrverkeri av en innebandykamp. Et perioderesultat på nesten ufattelige 4-4 sier alt. Dramaet var komplett når Tunet utlignet 18 sekunder før slutt. I forlenget spilletid var det Sveiva som avgjorde etter at Tunet hadde pådratt seg en utvisning.

8/4-2011
Landslagssjef Patric Jonsson har tatt ut spillerne som skal delta på landslagssamling for a kvinner i Bjørnholthallen i Oslo 14.-15. mai.

A-kvinner forbereder seg mot VM i Sveits i desember 2011.

6/4-2011
Lagene har rapportert inn følgende lagoppstillinger til NM-finalene 8-10.april i Rykkinnhallen:

6/4-2011
Landslagssjef for U19 menn, Andreas Hildremyr, har tatt ut BRUTTO-troppen til VM i Tyskland 4-8.mai.

Bruttotroppen består av 30 spillere som vil bli redusert til 20 spillere allerede søndag 10. april.

Det vil bli tatt ut 2 målvakter og 18 utespillere til VM.

Alle spillerne på bruttolisten er aktuelle for VM spill og de som ikke blir blant de 20 uttatte til søndag vil være VM reserver.

4/4-2011
I år, som tidligere, har eliteserielagene for menn og kvinner nominert sine kandidater til Årets spillere 2010/2011.

Norges Bandyforbund kan i dag presentere følgende spillere som Årets spillere, basert på deres innsats i eliteserien:

Terese Valfridsson, IK Akerselva

Terese Valfridsson kåres for første gang til årets spiller i eliteserien for kvinner siden prisen ble innført sesongen 98/99.

Hun gjorde seg denne sesongen bemerket med en tredje plass på poengstatistikken med totalt 35 poeng (23 mål/12 assists), og har i flere sesonger vært en svært verdifull spiller for IK Akerselva etter at hun kom til klubben før sesongen 2008/09 fra den svenske klubben IBF Norrköping.

Thomas Stræte, Slevik IBK

Thomas Stræte har igjen hatt en svært god sesong i eliteserien, og vinner for andre gang prisen Årets spiller. Han fikk den sist i sesongen 2007/08.

Denne sesongen produserte han 55 poeng (21 mål/34 assists), og kom med det på en delt andre plass på poengstatistikken. Stræte har i alle år spilt for Slevik IBK, bortsett fra en sesong i den svenske superligaklubben Umeå City (08/09), og har fra å være en dominerende spiller i aldersbestemte klasser nå også etablert seg i den ypperste eliten blant landets spillere.

Prisene vil bli delt ut under NM-finalen for menn i Rykkinnhallen søndag 10. april.

4/4-2011
Dommerkomiteen i innebandyseksjonen har tatt ut følgende dommere til årets NM-finaler i Rykkinnhallen 8-10.april 2011:

4/4-2011
I dagens Sportsmagasinet på TV2 Zebra kl.1800 vises det høydepunkter fra forrige ukes avgjørende NM-semifinale for kvinner mellom Grei/Målløs og Tunet.

3/4-2011
Etter helgens NM-puljespill i J15 og G17 er det klart for følgende NM-finaler i Rykkinnhallen 8-9.april 2011:

8.april kl.2000 - G17: Sveiva – Tunet

9.april kl.1000 - J15: Grei/Målløs – Tunet

1/4-2011
Lørdag 2.april spilles det innledende puljespillet og søndag 3. april er det klart for semifinalene i NM-klassene J15 og G17.

Klassen for Jenter 15 år spilles i Høyenhallen i Oslo, og det er Tunet IBK som er arrangør. Deltakerlag er i pulje A: Grei/Målløs, Bygdø Monolitten, Slevik og Holmlia. I pulje B spiller: Gjelleråsen, Tunet, Sveiva og Sarpsborg. De to beste lagene i hver pulje spiller semifinaler søndag kl.1100 og kl.1230.

Klassen for Gutter 17 år spilles i Rommenhallen og Stovnerhallen i Oslo. Sveiva IB er arrangør. Deltakerlag i pulje A er: Sveiva, Sunde, Øya, Nor 92 og Bygdø Monolitten. I pulje B spiller: Sarpsborg, Tunet, Gjelleråsen, Lye og Hånes. De to beste lagene i hver pulje spiller semifinaler i Rommenhallen søndag kl.1000 og 1200.

Vinnerne av semifinalene for G17 og J15 er klare for årets NM-finaler som spilles i Rykkinnhallen henholdsvis fredag 8.april kl.2000 og lørdag 9.april kl.1000.