Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation30/4-2008
Førstkommende helg spiller Norge landskamp for menn mot Sverige i Trollhättan.

Landslagssjef Mattias Ringwall uttaler at alle landskampene denne våren er en del av oppkjøringen til VM i Tsjekkia i desember, og at det for spillerne er viktig å få høste erfaring fra høyeste internasjonale nivå.

Kampstart for Sverige - Norge er lørdag 3.mai kl.1700 i Älvhögsborg.

Bildet: A-Landslagsdebutantene fra forrige helgs 4-nasjoners i Danmark. Fra venstre: Christian Enge, Mats Borgen, Ole Mossin Olsesen, Kenneth Skistad, Steffen Løvlund og Fredrik Hoff Eriksen. Av disse er det kun Mossin som er tatt ut til landskampen mot Sverige.

- Den norske tropppen mot Sverige -

29/4-2008
Danmark søger forbundskaptajn til damelandslaget pr. 1. juli 2008

Dansk Floorball Union søger en engageret, ambitiøs og veluddannet forbundskaptajn (damelandstræner) til damelandholdet, som vil kunne videreføre det gode arbejde med damelandsholdet. Landstrænerens opgave vil være at træne og lede Dansk Floorball Unions damelandshold.

Vi forestiller os en landstræner, som har en erfaring med træning og ledelse, gerne inden for dame eller herrefloorball på eliteniveau. Landstræneren får til opgave at sammensætte et landstrænerteam som skal arbejde målrettet frem mod VM for damer i 2011.

Der vil blive lagt vægt på gode samarbejdsegenskaber og fleksibilitet. Landstræneren vil få et tæt samarbejde med dame- og landsholdudvalget og må påregne at deltage i møder med de pågældende udvalg og herigennem bidrage til den generelle udvikling af damefloorball.

Som nærmeste samarbejdspartner er DaFU`s sportschef, der også vil fungere som ”head of delegation” i forbindelse med landsholdet aktiviteter.

Dansk damefloorball er geografisk delt op i øst og vest. Vi ønsker en landstræner som har en tæt kontakt og dialog med klubtrænere og spillere. Dog er det ikke en forudsætning at vær bosiddende i Danmark.

Dansk damefloorball er inde i en rivende udvikling og med det nye dameudvalg også et stor fokus på udviklingen af damefloorball. Med den helt rigtige træner vil der kunne skabes flotte sportslige resultater, ligesom træneren vil nyde opbakning fra DaFU til uddannelse og udvikling af egne kompetancer

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 20 og 21. Derefter ansættelse pr. 1. juli 2008.
Ansøgningen til damelandstrænerstillingen bedes venligst sendt til Dansk Floorball Union, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby (mærke: Damelandstræner) senest d. 12. maj 2008.

For yderligere spørgsmål i forbindelse med ovennævnte kan næstformand Claes Bockhoff kontakt: bockhoff@mail.dk

29/4-2008

Våre internasjonale dommere Kim-A. H. Jørstad og Rune A. Zouhar passerte i helgen 100 internasjonale kamper i forbindelse med en 4-nasjonersturnering i Tyskland.

Dette inkluderer både landskamper, VM-sluttspill og E-cup for klubblag.

Som par har de dømt 99 internasjonale kamper, men Jørstad har pr i dag totalt 101 kamper og Zouhar 100.

Blant høydepunktene er finalen i EFC for menn mellom AIK og Warberg 7. januar 2007, der de fikk svært gode skussmål av både observatør, spillere og presse. En kamp AIK for øvrig vant 6-5 etter en jevn og spennende kamp.

Norges Bandyforbund gratulerer!

- Statistikk for norske dommere med internasjonale kamper -

29/4-2008
Forsvaret og Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) inngikk 1. februar 2005 en samarbeidsavtale for å støtte unge vernepliktige toppidrettsutøvere i idrettssatsingen.

Det vil si at inntil 250 toppidrettsutøvere årlig kan gis anledning til å bli fritatt for førstegangstjeneste i Forsvaret.

Utøverne vil da bli overført til vernepliktsreserven og får ikke innkalling i fredstid (frem til 28 år).

- Les mer (pdf) - Søknadsskjema (pdf) -

27/4-2008
Norge holdt godt følge med Finland og hadde 3-3 fem minutter inn i tredje periode, men det ble til slutt tap med 4-9 i dagens kamp i 4-nasjonersturnering i Hvidovre.

Norges mål ble laget av Ola Sætrang, Jørn A. Isnes, Ketil Kronberg og Jon Esben Skaug.

I dagens andre kamp vant Sveits 7-2 over Danmark. Norge ble dermed nr.3 i turneringen.

- Kampfakta -

26/4-2008
Norge tapte 2-6 over Sveits i sin andre kamp i 4-nasjonersturnering i Hvidovre.

Norges mål ble laget av Steffen Løvlund og Jon Esben Skaug.

I dagens andre kamp vant Finland 23-1 ! over Danmark...

- Kampfakta -

25/4-2008
Norge vant 9-7 over Danmark i sin første kamp i 4-nasjonersturnering i Hvidovre.

Debutant Steffen Løvlund (født 1989) fra Nor92 lagde hele tre av Norges mål i kampen.

Norges resterende mål ble laget av Glen Evensen, Fredrik Hoff Eriksen (debutant), Ketil Kronberg, Andreas Sletten, Lars Erik Torp og Jon Ketil Nielsen.

I dagens andre kamp i turneringen vant Finland 5-3 over Sveits. Norge leder dermed turneringen etter første dag.

- Kampfakta -

25/4-2008
Diverse NRK-innslag fra NM-finalene:

Sammendrag av kvinnefinalen
Sportsrevyen om kvinnefinalen
Sportsrevyen om herrefinalen

St.Croix i jentefinalen

25/4-2008
I helgen spiller A-landslaget for menn en 4-nasjonersturnering i Avedøre i København.

Motstandere er Sveits, Finland og Danmark, og Norges første kamp er fredag kveld kl.2030 mot hjemmenasjonen.

Kampoppsett for Norge:
Fredag kl.2030: Danmark - Norge
Lørdag kl.1500: Norge - Sveits
Søndag kl.1200: Finland - Norge

foto: Henning Rugsveen

- Kampoppsett og Resultater - Den norske tropppen -

23/4-2008

I helgen vant Slevik IBK NM-gull i klassen for jr. menn, og er med det den første klubben i Norge som har vunnet gull i samtlige seks klasser det arrangeres Norgesmesterskap i innebandy.

En fantastisk prestasjon av klubben fra Onsøy i Fredrikstad, som har klart å prestere for begge kjønn i både senior og i de aldersbestemte klassene.

Totalt står Slevik IBK bokført med 16 NM-gull; to for senior menn (1997,2000), et for senior kvinner (2004), et for junior menn (2008), fire for junior kvinner (1999,2002,2005,2006), fire for gutter (1996,1999,2004,2005) og fire for jenter (2001,2004,2005,2006).

Det er bare å ta av seg hatten, og gratulere Slevik IBK med NM-gull i seks forskjellige klasser!

20/4-2008


Sarpsborg seierherrer på hjemmebane.

Sarpsborg vant en klar seier over Fjerdingby. Fjerdingby kom til Sparta Amfi med håp om som andre strake nm-seier, men Sarpsborg ville det annerledes og vant på hjemmebane foran 1379 tilskuere. Fjerdingby var godt med i hele kampen, men det var Sarpsborg som var det førende laget og de hadde god kontroll på kampen. NBF gratulerer Sarpsborg med seieren!

- Kampfakta/Bilder - SA fulgte kampen -

20/4-2008


Holmlia triumferte.

Det ble en underholdene NM finale for kvinner. Holmlia tok ledelsen, men Tunet utlignet raskt til 1-1. Deretter fulgte en god periode for Holmlia og laget økte ledelsen til 5-1 før Tunet maktet å redusere. Da var finalen i praksis avgjort, og selv om det så ut som Tunet skulle nærme seg ved et par anledninger hadde Holmlia kontroll. NM-gullet gikk dermed til Holmlia, mens Tunet må ta til takke med sølvmedaljene.

- Kampfakta/Bilder - SA fulgte kampen -

20/4-2008


Årets spillere i eliteserien.

Årets spillere i eliteserien fikk pris i pausen under herrefinalen. Årets spillere er Petra Weiss (Tunet) og Thomas Stræte (Slevik). NBF gratulerer!

20/4-2008


Årets dommerpar.

Årets dommerpar fikk pris i pausen under herrefinalen. Årets dommerpar er Kim A. H. Jørstad og Rune A. Zouhar. NBF gratulerer!

19/4-2008


Slevik vant nm-finalen for herrer junior.

Slevik vant en fortjent seier i nm-finalen mot Tunet. Finalen var til tider en jevnspilt affære. Likevel var det hele tiden Slevik som var det beste laget. Ved et par anledninger så det ut til at Tunet kunne nærme seg, men da slo Slevik raskt tilbake og sikret seg en klar seier.

- Kampfakta/Bilder - Mer fra SA -

19/4-2008


Tre av tre for Sveiva.

Sveiva vant sin tredje nm-finale for dagen da kvinner junior laget slo Lye/Sola. Sveiva tok kommandoen fra start og ledet 3-0 etter første periode. Lye/Sola nektet å gi seg og reduserte både til 1-3 og 2-4. Likevel var det Sveiva som var klart sterkest og kunne sikre seg nytt nm-gull.

- Kampfakta/Bilder - Mer fra SA -

19/4-2008


Sveiva vant guttefinalen.

Sveiva fikk en maksimal start og tok ledelsen etter kun 15 sekunder. Det ble en jevn og tett finale, og i andre periode økte Sveiva ledelsen. Grei klarte å redusere havleis i siste periode og satte inn et voldsomt press mot slutten. Men til tross for flere store sjanser (og stolpeskudd) til Grei, klarte Sveiva å ri stormen av.

- Kampfakta/Bilder - Mer fra SA -

19/4-2008


Sveiva/Monolitten er norgesmestere i jenteklassen.

Det ble en spennende jentefinale hvor lagene vekslet på å være i føringen. St. Croix ledet med to mål, men Sveiva/Monolitten kom tilbake og hadde en tomålsledelse i siste periode. St. Croix reduserte en gang, men klarte ikke å komme nærmere.

- Kampfakta/Bilder - Les mer om jentefinalen på SA -

16/4-2008
Førstkommende helg i Sparta Amfi er det klart for årets seks NM-finaler.

Lørdag spilles de fire aldersbestemte finalene, og søndag er det seniorspillerne som skal i ilden.

Som vanlig oppfordrer vi alle som er interesserte i innebandy om å ta med en venn eller to, og møte opp i hallen for og bli med på årets store innebandyfest.

Er det en ting som blir lagt merke til i diverse medier rundt om i landet, er det høye tilskuertall. Så hvis du lurer på hva du kan gjøre for norsk innebandy, er svaret enkelt:

Møt opp på NM-finalene!

Billettpriser: (Dagsbillett pr. dag.)
Voksen kr.100,-
Barn under 16 år kr.50,-
Barn under 6 år gratis

Det er også mulig å forhåndsbestille billetter for lag og foreninger over 15 personer. Prisene er da: Voksen: kr.75,- og Barn: kr.25,-

Forhåndsbestilling gjøres før fredag kl.1800 til:
per.thomas.hansen@golfforbundet.no.

(Må angi hvilken dag, lørdag eller søndag, antall barn og antall voksne. Betaling gjøres ved avhenting av billetter, enten kontant eller kort. Henting av billetter i billettluke ved langside av Sparta Amfi.)

For de som ikke har mulighet til å møte opp i Sparta Amfi, vil søndagens seniorfinaler bli overført på NRK1 fra kl.1500.

Sarpsborg Arbeiderblad vil også begge dager følge finalene tett, med liveoppdateringer, bildeserier og videoopptak.

- NM-finaler 2008 -

16/4-2008
Etter at Thanh Tran Minh fikk smått fantastiske 100 000 visninger på Dagbladet, har nå også VG skjønt innebandyens potensial, og kastet seg på Zorro-bølgen.

VG inviterer nå på sin forside alle om å sende inn sine beste zorro-videoer, og frister med over én million potensielle seere.

Snurr film!

- Gå til VG-konkurransen -

16/4-2008
Innebandyseksjonens årsmøte 07/08 avholdes lørdag 14.juni på Ullevål Stadion i Oslo.

Forslag som ønskes behandlet må med motivering være innsendt innen 2.mai.

- Innkalling til Årsmøte (pdf) -

16/4-2008
Kvalifiseringen til 1.divisjon østland for menn er avgjort, og det er klart at de to Oslolagene Østensjø og Korsvoll/Tåsen blir å finne i neste sesongs serie.

1.divisjon østland for menn 2008/2009 vil dermed bestå av: Nor92, Fredrikstad, Målløs, Bækkelaget, Hasle/Løren, Drammen, Grei, Akerselva, Ajer, Vålerenga, Østensjø og Korsvoll/Tåsen.

15/4-2008
Dommerkomiteen har tatt ut dommerene til årets NM-finaler.

Jenter: Espen Johannessen/Thomas Sørensen
Gutter: Eirik Olavson/Mathias Smaga
Kvinner jr: Geir Bjerkland/Ronny Myhrhaug
Menn jr: Kim A. H. Jørstad/Rune Ali Zouhar
Kvinner: Jon Vegar Eliassen/Bjørnar Torvet
Menn: Inge Haug/Bjørn Einar Rønningen

Inge Haug og Bjørn Einar Rønningen er reserver på lørdag, mens Kim A. H. Jørstad og Rune Ali Zouhar er reserver på søndag.

13/4-2008
Etter helgens innledende spill og semifinaler, er det klart at årets NM-finale i klassen for junior kvinner spilles mellom Sveiva IBK og Lye/Sola.

I søndagens semifinaler vant Lye/Sole med 5-4 over Slevik, og Sveiva vant 2-1 over Tunet.

NM-finalen spilles førstkommende lørdag kl.1530 i Sparta Amfi i Sarpsborg.

13/4-2008
Etter helgens innledende spill og semifinaler, er det klart at årets NM-finale i klassen for junior menn spilles mellom Slevik IBK og Tunet IBK.

Nær 200 tilskuere så søndagens semifinaler i Bjølsenhallen, hvor Slevik slo Sagene med 5-4, og Tunet slo Gjelleråsen med 8-3.

NM-finalen spilles førstkommende lørdag kl.1815 i Sparta Amfi i Sarpsborg.

11/4-2008
Fjerdingby vant fredag kveld den fjerde kampen i mennenes NM-semifinaler etter straffer mot Gjelleråsen, og har dermed vunnet semifinaleserien med 3-1 i kamper.

Etter full tid og spilleforlengelse var stillingen 5-5, men Fjerdingby var best i straffeslagskonkurransen som de vant 2-0.

Årets NM-finale for menn søndag 20.april i Sparta Amfi står dermed mellom Sarpsborg og Fjerdingby.

11/4-2008
I kveld spilles kamp nr.4 i NM-semifinaleserien for menn mellom Gjelleråsen og Fjerdingby.

Kampstart er kl.1930 i Lihallen. Fjerdingby leder 2-1 i kamper.

11/4-2008
I helgen er det klart for det innledende spillet i NM for klassene junior kvinner og junior menn.

Puljespillet og semifinalene for junior kvinner spilles i Slåtthaug- og Flaktveithallen i Bergen. Deltakerlag er Akerselva, Baune, Fagerstrand, Freidig, Grei/GIF, Holmlia, Høyang, Lye, Slevik, St. Croix, Sveiva og Tunet.

Puljespillet og semifinalene for junior menn spilles i Bjølsenhallen i Oslo. Nornen meldte i dag at de trekker sitt lag i klassen, og det vil ikke bli hentet inn noen erstatter. Deltakerlag blir da Ajer IBK, Bakklandet IBK, Gjelleråsen IF, Greåker IBK, Sagene IF, SF Grei, Slevik IBK, Sola IBK og Tunet IBK.

11/4-2008
Landslagssjef Linda Manley har tatt ut troppen som skal på samling med A-kvinner 26-27.april i Holmliahallen.

Neste mesterskap for A-landslaget for kvinner er VM i desember 2009 i Sverige.

Uttak:
Miranda Dalberg     Keeper     Målløs
Charlotte Holt     Keeper     Holmlia

Pia Molberg       Back      Umeå City
Beate Olsen       Back      Holmlia
Lene Moen        Back      Målløs
Tone Einstulen     Back/Forward  Falun IBK
Line Hagestande     Back      Nidaros
Line Bendixen      Back      Holmlia
Ayten Sezgin      Back      Holmlia

Elizabeth Landsgård   Senter     Holmlia
Karen Farnes      Senter     Freidig
Hege Øiseth       Senter/Forward Grei

Ingvild Øversveen    Forward     Tunet
Line Nygård       Forward     Sveiva
Anette Berg       Back/Forward  Holmlia
Marie Amundsen     Forward     Holmlia
Sandra Vika       Forward     Sveiva
Caroline Eng Sander   Forward/Back  Tunet
Marianne Nadim     Forward/senter Holmlia

9/4-2008
Sarpsborg vant onsdag kveld 9-5 over Slevik og er klare for NM-finalen for menn med 3-1 i kamper.

I den andre semifinaleserien vant Gjelleråsen 8-6 over Fjerdingby og reduserte Fjerdingbys ledelse til 2-1 i kamper.

Fjerde kamp i semifinaleserien mellom Fjerdingby og Gjelleråsen spilles fredag kl.1930 i Lihallen.7/4-2008
Sarpsborg vant mandag 9-4 over Slevik i Skjeberghallen i mennenes NM-semifinaler.

Sarpsborg leder dermed 2-1 i kamper i best av fem.

6/4-2008
Fjerdingby vant søndag 8-3 over Gjelleråsen i Sandbekkhallen i mennenes NM-semifinaler.

Fjerdingby økte dermed sin ledelse til 2-0 i kamper i best av fem.

Neste kamp i mennenes NM-semifinaleserier spilles mandag, når Sarpsborg og Slevik møtes til kamp nr.3 i semifinaleserien som står 1-1 i kamper. Kampstart er kl.1900 i Skjeberghallen.


6/4-2008
Årets NM-finale i klassen for jenter vil stå mellom Sveiva/Monolitten og St. Croix.

Dette er klart etter helgens innledende spill og semifinaler i Bakkeløkkahallen på Fagerstrand.

Finalen spilles lørdag 19.april i Sparta Amfi.6/4-2008
Årets NM-finale i klassen for gutter vil stå mellom Grei og Sveiva.

Dette er klart etter helgens innledende spill og semifinaler i Holmliahallen og Bjørnholthallen.

Finalen spilles lørdag 19.april i Sparta Amfi.
6/4-2008
Grei og Freidig er klare for eliteserien for kvinner 08/09.

Dette er klart etter helgens kvalifisering i Bergen.

5/4-2008
Nornen og Bærums Verk er klare for eliteserien for menn 08/09.

Selv med en dag igjen av kvalifiseringen til neste års eliteserie for menn, er det allerede klart at Nornen og BVIF blir lagene som kvalifiserer seg til neste sesongs eliteserie.

Begge lagene er ubeseiret til nå i kvalifisering, og søndagens møte mellom lagene blir kun en kamp om hvem som blir best i kvalifiseringen.

5/4-2008
SF Grei er klare for eliteserien for kvinner 08/09.

Dette er klart etter første dag av eliteseriekvalifiseringen for kvinner i Bergen.

Hvilket lag som slår følge med Grei til neste sesongs eliteserie avgjøres søndag.

5/4-2008
Slevik vant lørdag 9-8 over Sarpsborg i Skjeberghallen i mennenes NM-semifinaler.

Slevik utliknet dermed til 1-1 i kamper i best av fem.

4/4-2008
Nå nærmer det seg slutten av en lang innebandysesong og NM-finaleplasser skal tildeles og diverse opprykk skal avgjøres.

Kommende helg arrangeres det kvalifisering til eliteserien for menn og kvinner i henholdsvis Gjønneshallen, Bærum og i Flaktveithallen, Bergen. Fem herrelag og fem kvinnelag skal spille om to ledige plasser i eliteseriene 08/09.

Det arrangeres også innledende spill i NM for klassene gutter og jenter født 91/92. Gutteklassen spilles i Bjørnholthallen og Holmliahallen i Oslo, mens jenteklassen spilles i Bakkeløkkahallen på Nesodden. De to beste lagene i hver klasse møtes i NM-finalen i Sparta Amfi, Sarpsborg lørdag 19. april.

I tillegg til dette fortsetter NM-semifinaleseriene for menn med Sarpsborg-Slevik på lørdag kl.1400 i Skjebergallen, og Fjerdingby-Gjelleråsen på søndag kl.1700 i Sandbekkhallen. Sarpsborg og Fjerdingby leder 1-0 i kamper i best av fem.

4/4-2008
Helgen 12-13.april i Bjølsenhallen i Oslo er det klart for det innledende spillet i NM for junior menn.

Deltakerlag: Ajer IBK, Bakklandet IBK, Gjelleråsen IF, Greåker IBK, Nornen IL, Sagene IF, SF Grei, Slevik IBK, Sola IBK og Tunet IBK.

2/4-2008
Tunet vant onsdag kveld 8-4 over Sveiva, og er dermed klare for NM-finalen for kvinner etter seier 3-0 i kamper i semifinaleserien.

Årets NM-finale for kvinner vil dermed stå mellom Holmlia og Tunet i Sparta Amfi søndag 20.april kl.1130.


Sarpsborg vant onsdag kveld 8-5 over Slevik i Gaustadhallen i mennenes NM-semifinaler.

Sarpsborg leder dermed 1-0 i kamper i best av fem.

2/4-2008
I kveld er det klart for nye semifinaler i årets NM-sluttspill.

Kl.1900 i Gaustadhallen spilles første kamp i best av fem i mennenes semifinaleserie mellom Slevik og Sarpsborg.

Kl.2000 i Høyenhallen er det klart for tredje kamp i kvinnenes semifinaleserie mellom Tunet og Sveiva. Tunet leder 2-0 i kamper i best av fem.


1/4-2008
Holmlia vant tirsdag kveld 4-3 over Akerselva, og er dermed klare for NM-finalen for kvinner etter seier 3-0 i kamper i semifinaleserien.

Hvem som blir Holmlias motstander i finalen kan bli avgjort onsdag, når Tunet tar imot Sveiva i Høyenhallen kl.2000 til kamp nr.3 i semifinaleserien som Tunet leder med 2-0 i kamper.1/4-2008
I kveld spilles tredje kamp i kvinnenes NM-semifinaleserie mellom Holmlia og Akerselva.

Holmlia leder serien med 2-0 i kamper i best av fem, og kan med seier i kveld bli det første laget som er klart for årets NM-finaler.

Kampstart er kl.1930 i Holmliahallen.1/4-2008
A-landslaget for menn skal spille 4-nasjoners med Danmark, Finland og Sveits helgen 24-27.april i Danmark og landskamp mot Sverige 3.mai i Trollhättan.

I den forbindelse har Landslagssjef Mattias Ringwall tatt ut en landslagstropp til 4-nasjoners, og en landslagstropp til Sverigekampen.

Uttak 4-nasjoners (Norge, Danmark, Finland, Sveits)
24-27.april i Hvidovre, Danmark:


Målvakter:
Tomas Näsholm      Sarpsborg
Christian Enge     Bærumsverk

Reserve:
Einar Haga       Kverneland

Backer:
Jon Ketil Nilsen    Fjerdingby
Hans Roar Wilhelmsen  Gjelleråsen
Erik Viggo Nielsen   Örnsköldsvik
Thomas Rognlien     Järfälla
Christer Hope      Kverneland
Petter Alexandersen   Fjerdingby
Kenneth Skistad     Greåker
Mats Borgen       Sagene

Reserver:
Øystein Spernes     Greåker
Lars Harald Eide    Sveiva

Sentere:
Thomas Stræte      Slevik
Andreas Sletten     Sveiva
Fredrik Hoff Eriksen  Fjerdingby
Ola Sætrang       Sagene

Reserver:
Stian Skau       Greåker
Alexander Jaksland   Nor 92

Løpere:
Ketil Kronberg     Dalen
Ole Mossin Olesen    Umeå City
Glen Evensen      Fjerdingby
Tommy Midtsveen     Gjelleråsen
Jon Esben Skaug     Sarpsborg
Per Christian Brath   Gjelleråsen
Christer Søtorp     Sarpsborg
Steffen Løvlund     Nor 92

Reserver:
Lars Erik Torp     Greåker
Mads Rongsjord     Tunet

Reservene må være forberedt på å møte på kort varsel.Uttak landskamp mot Sverige
3.mai i Trollhättan, Sverige:

Målvakter:
Einar Haga       Kverneland
Johan Svärd       Sagene

Reserver:
Tomas Näsholm      Sarpsborg

Backer:
Tormod Høydahl     Sarpsborg
Øystein Spernes     Greåker
Erik Viggo Nielsen   Örnsköldsvik
Thomas Rognlien     Järfälla
Lars Harald Eide    Sveiva
Hans Roar Wilhelmsen  Gjelleråsen
Jørgen Haaland     Sveiva

Reserver:
Jon Ketil Nilsen    Fjerdingby
Mats Borgen       Sagene

Sentere:
Thomas Stræte      Slevik
Alexander Jaksland   Nor 92
Stian Skau       Greåker
Andreas Sletten     Sveiva

Reserver:
Fredrik Hoff Eriksen  Fjerdingby
Ola Sætrang       Sagene

Løpere:
Mads Rongsjord     Tunet
Lars Erik Torp     Greåker
Tommy Midtsveen     Gjelleråsen
Per Christian Brath   Gjelleråsen
Ketil Kronberg     Dalen
Christer Søtorp     Sarpsborg
Ole Mossin Olesen    Umeå City

Reserver:
Andreas Mælum      Greåker
Jon Esben Skaug     Sarpsborg


Reservene må være forberedt på å møte på kort varsel.


1/4-2008
Helgen 5-6.april spilles det innledende spillet i NM for klassen gutter i Bjørholthallen og Holmliahallen i Oslo.

Deltakerlag: Ajer IBK, Askim IF, Gjelleråsen IF, Gløshaugen IBK, Halden IBK, Lye IL, Nor 92 IBK, SF Grei, Sunde IL og Sveiva IBK.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no