Invitasjon NM innebandy for VGS 08/09

Norges Bandyforbund, innebandyseksjonen inviterer til NM for videregående skoler i innebandy 2008/2009.

Vinnerne av distriktsfinalene kvalifiserer seg til landsfinalen i Askim 7-8 februar 2009.
Vi håper at flest mulig melder seg på til mesterskap for den mest populære idretten for videregående skoler.

PÅMELDINGSFRIST: 7.NOVEMBER

- Last ned invitasjonen som pdf -

Arrangementssteder:

Mesterskapet arrangeres på de steder som er angitt over, med angitte inndeling.
Lag som ønsker å delta på annen arena av hensyn til reiseavstand (tid), bes skrive dette på påmeldingen.

Program/ spilletid:
Kampene spilles over minimum 2x15 minutter ren spilletid (tiden går hele tiden), med pause på 5 minutter mellom periodene. Avhengig av antall påmeldte gjennomføres distriktsfinalen over 1 eller 2 dager. Vi vil så langt det lar seg gjøre, gjennomføre distriktsfinalene på en dag.

Regelverk
Det spilles med 1 keeper (må bruke maske) og 5 utespillere som kan byttes fortløpende. Det må brukes godkjent utstyr under arrangementet. Regelverk for innebandy og for turneringen vil bli sendt alle påmeldte lag. Keepermaske kan lånes under arrangementet.

Påmelding
Påmelding skjer til: Norges Bandyforbund, Serviceboks 1, Ullevål Stadion, 0840 Oslo,
innen fristen 7.november 2008 - bruk påmeldingsskjemaet under. (fax: 21029571)
Påmeldingen er bindende!

Påmeldingsavgift: Kr. 1200,- (Vil bli fakturert ved påmelding)

Informasjon
Alle påmeldte lag vil få tilsendt bekreftelse, informasjon og kampoppsett ca. en uke før arrangementet pr. post og e-post. Husk å skrive ønsket deltagersted på påmeldingen. Nærmere informasjon kan fås ved henvendelse til Norges Bandyforbund ved Frank Nordseth, tlf: 21 02 95 73.

Banen
Kampene spilles på banestørrelse 20x40m. (håndballbane) med innebandyvant. Kampene spilles med keeper, målene er 1.15m høye og 1.6m brede, med målområde foran på 1x2,5m. Se figur: