Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


A-menn:
Bruno Lundberg ny landslagstrener

Landslagssjef for A-menn, André Sveen, har nå fått ledergruppen på plass. Gruppen ble komplett med ansettelsen av den meriterte svensken Bruno Lundberg (bildet) som landslagstrener.

Landslagssjefen sier følgende om ansettelsen av Lundberg:

- Jeg gleder meg over at vi har fått inn Bruno som trener på landslaget, og etter mange samtaler er jeg sikker på at han kan bidra med sin entusiasme, sitt øye for detaljer, sitt engasjement og ikke minst sin rutine.

- Jeg har kjent Bruno lenge, vi har diskutert innebandy stort sett hver gang vi har møttes de siste 15 årene og jeg er sikker på at vi skal få til noe bra.

- Nå er lederteamet komplett. Med Stig Solem som materialforvalter, Martin Engedahl som fysisk ansvarlig og Christer Rönnmark som keepertrener, har vi ett team som vi vet kan samarbeide. Dette er personer jeg har jobbet med og kjent fra tidligere, som jeg vet er veldig dyktige og engasjerte og det er derfor jeg har hatt ett ønske om å få de med på denne reisen.

- Jeg gleder meg virkelig til neste samling og håper mange tar turen til Son og Grevlinghallen for å se våre håpefulle spillere møte hverandre i internkamp onsdag 4/11 kl. 19.30, avslutter landslagssjefen.

Lundberg selv sier følgende om utfordringen:

- Først og fremst vil jeg takke landslagssjef André Sveen for tilliten. Å få sjansen til å bli landslagstrener for Norge ser jeg som en fantastisk mulighet og utfordring. En tøff utfordring!

- Helt siden jeg selv spilte i Norge, (sammen med André i Tunet IBK), har jeg syntes at dere har en drøss med dyktige spillere. Jeg har alltid lurt på hvorfor Norge ikke tatt steget opp til å bli en av «de fire store». Nå når jeg får være med på å påvirke fremtiden for norsk innebandy, håper jeg at vi kan starte med å ta små steg mot toppen.

- Jeg håper og tror at mitt engasjement, min pasjon, min taktiske kunnskap og mitt øye for detaljer, kan hjelpe spillere til å utvikles og hele tiden ville forbedre seg. Det gjelder forbedringer teknisk og taktisk. Det gjelder å ta bedre beslutninger og det gjelder selvfølgelig det harde arbeidet med å forbedre fysikken.

- Da alle vet at det blåser hardt på toppen må vi være ett av de mest veltrente lagene for å gi oss selv sjansen til å ta steget opp.

- Det jeg føler etter alle samtalene med André er at vi har et ganske likt syn på hva som kommer til å kreves for å lykkes, og det kjennes stimulerende.

- Jeg ser med optimisme frem imot de kommende sesongene og det skal bli veldig gøy å foreta denne reisen i sammen med André og alle de spillerne som vil jobbe hardt for å få spille med flagget på brystet!

Bruno Lundbergs meritter:

Klubber som spiller:
Balrog IK 1984-99/00
UHT Zäziwil (Sveits) 97/98
Tunet IBK 98/99

Meritter som spiller:
SM-gull -93 & -96 med Balrog IK
EC-gull -93, -94 & -96 med Balrog IK
Sveitsisk Cupmester -98 med UHT Zäziwil
Seriemester & NM-gull -99 med Tunet IBK

Klubber som trener:
Balrog IK 88/89-92/93 (Jr. menn)
Tunet IBK 98/99 (Eliteserien kvinner)
Balrog IK 00/01 & 06/07-08/09 (Eliteserien menn)
Södertälje IBK 01/02-04/05 & 11/12 (2 år 1. div. menn, 2 år Eliteserien menn & 1 år 1. div. menn)
AIK 05/06 (Eliteserien menn)
Huddinge AIS 09/10 & 10/11 (1. div. menn)
Hässelby IBK 13/14- (1. div. menn)

Meritter som trener:
SM-gull -93 med Balrog IK junior menn
NM-sølv -99 med Tunet IBK kvinner
SM-bronse -01 med Balrog IK menn
SM-bronse -09 med Balrog IK menn

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no