Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Dramatiske kamp mot Tsjekkia

Etter dagens dramatiske kamp mot Tsjekkia er det klart at Norge spiller kamp om 5. plass i morgen lørdag.

Etter en helt jevn start på oppgjøret var det evigunge Willy Fauskanger som nok en gang scoret, og gav Norge ledelsen 1-0. Men tsjekkerne utliknet minuttet senere, og kunne etter hvert ta et visst grep om kampen. Både 1-2 og 1-3 kom uten at Norge hadde store sjanser, og det så igjen litt mørkt ut.

Halvveis inn i andre periode snudde Ole Mossin Olesen ene og alene kampen med tre mål i løpet av tre magiske minutter, og Norge er igjen i føringen. Det ene målet kom etter en løpende såkalt zorro fra bak mål, som rundllurte tsjekkiske backer og målvakt.

Igjen blir Norge litt ukonsentrerte og utligningen kom kun 30 sekunder senere, og lagene var like langt.

I siste perioden var det hele forholdsvis jevnspilt, og etter hvert ble det klart at begge lag sikret inn til sudden death.

I sudden kom begge lag til noen gode sjanser, men ingen klarte å score, og det hele måtte avgjøres på straffer.

En meget god Christer Rönnmark i mål og scoringer av Thomas Stræte, Sindre Bjerknes og Ketil Kronberg sikret til slutt Norge seier i straffekonkurransen, og med det seier 5-4. Tsjekkerne må ta den tunge veien hjem mens Norge spiller om 5. plass lørdag kl 1330 mot enten Latvia eller Slovakia. Det blir klart senere i kveld.

Christer Rönnmark ble kåret til Norges beste spiller.

foto: IFF

- Se Norge-Tsjekkia i reprise på Youtube -

- Kampfakta Norge-Tsjekkia - Bilder -For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no