Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Etter Sverige kampen

Det var 1 minutt og 58 sekunder igjen av første periode når kamplyset ble slukket.

Normalt vil det ta 15-20 minutter før lysene har blitt varmet opp nok til å gi riktig lysstyrke. Juryen ga beskjed om at lagene skulle ta en lengre pause og spille resten av 1. periode, for så å skifte side og spille 2. periode direkte.

Wankdorf Sporthalle ble fullstendig mørklagt. Laglederne til begge lag ble hyppig oppdatert. Etter hvert ble også juryen mer og mer innkoblet, da det etter hvert så ut til at kampen måtte flyttes til Kirchberg. 10 minutter før deadline for bytte av arena kom en beskjeden om at kampen vil bli spilt ferdig i samme arena.

Flere faktorer som er uvanlig for oss som driver innendørsidrett ble erfart i denne gruppespillsfinalen. Norge tapte kampen 1-7 og vi fikk en prat med Morten Andersen etter kampen.

Jeg oppholder meg veldig mye i garderoben før under og etter kampen. Dessverre er det ikke TV i garderoben slik at jeg også kunne få meg alt av hva som skjer. Litt spesielt i denne kampen var det at Stræte fikk en albue i ansiktet. Tanna knakk og gikk igjennom underleppa. Det gjorde at jeg var mesteparten av kampen i garderoben. Jeg hørte at guttene spilte sa den alltid humørspredende Andersen.

tekst: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no