Norge tapte 1-7 mot Sverige

Norge tapte 1-7 mot Sverige og møter Sveits i kvartfinale i morgen torsdag.

Norge gikk på banen i kveld med et håp om gruppeseier og en enklere motstander i kvartfinalen enn med tap.

Slik skulle det ikke bli. Allerede etter 26 sekunder ledet våre naboer i øst med 1-0, men det tok ytterligere 10 minutter før 2-0 kom og Norge hang noe bedre med mot slutten av perioden.

Med et par minutter igjen av perioden gikk strømmen i hallen, og den ble borte lenge. Da kampen ble satt i gang igjen etter to timer var Sverige igjen nådeløse, og scoret allerede etter 16 sekunder i andre periode. Når de kun kort tid etterpå også satte 4-0 var i realiteten slaget tapt for Norge, og begge lag hvilte spillere med tanke på kvartfinaler torsdag.

Gamlefar, Willy Fauskanger, benyttet imidlertid anledningen til å redusere til 1-4 i overtall, men nærmere kom ikke Norge.

Sverige kontrollerte siste perioden og det endte med norsk tap 1-7. Norge spiller dermed kvartfinale mot Sveits i morgen torsdag kl.1630.

Glen Evensen ble kåret til Norges beste spiller.