Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


På plass i Bern

Landslaget reiste fredag ettermiddag fra Gardermoen til Zurich, for så å ta en relativt rask busstur til Bern.

Innsjekkingen gikk smertefritt og nesten alle forstod at middagen var rett etter ankomst. Litt overraskende var det at begge to som kom for sent er VM debutanter, men etter applausen de fikk i matsalen kan det nok hende at de ikke gjentar seg.

Laget bor på hotell Astoria. Maten er suveren og en av spillerne spurte hovedleder etter første lunsjen om vi hadde med en ekstra drakt, fordi han kanskje kan gå opp en størrelse i mesterskapet. VI retter opp det med litt ekstra treninger fikk han beskjed om litt spøkefullt.

I god tradisjon har veteranene oppgradert rommet sitt fra standard rom til suite. I år er det Willy og Sletten som har det største rommet. Begge har mottatt gullklokke for å ha spilt 75 landskamper så det innebærer at de "kan klokka".

Spillerhotellet ligger ca. 4 km fra gruppespillarenaen og 2 km fra sentrum av Bern. Etter 2 treninger på lørdag har spillerne en rusletur mellom frokost og lunsj i dag, for å bli kjent med nærområdet og for å få litt frisk luft. Det er også viktig å komme seg ut av hotellet for å unngå såkalt "brakkesjuke".

Laguttaket antas å presenteres spillerne etter lunsjen. Litt sunn spenning er det i troppen og alle gleder seg til at VM endelig skal starte. Kampen mot Ungarn begynner kl.1630

Her kan du se alle gruppespillskampene til Norge: www.youtube.com/IFFLive

tekst: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no