Nesten mot Sveits

Norge tapte fredag 5-6 mot Sveits i U19-VM for menn i Hamburg.

Norge startet bra de første 10 minuttene, men slapp så inn tre raske mål slik at Sveits ledet 3-0 etter første periode.

Resten av kampen var Norge fult på høyde med Sveits, og vant både andre og tredje periode.

Norges mål i kampen ble laget av Daniel Engebretsen, Jørgen Becher, Ola Olaussen, Andreas Skriden og Andreas Valbye.

Norge ble etter dagens tap nr.3 i sin pulje i det innledende spillet, og skal dermed spille kamp om 5.plassen i mesterskapet lørdag morgen kl.0930. Motstander blir mest sannsynelig Latvia.