- Spillerpresentasjon -
- Resultater - Notiser - Bilder -

Norsk 5.plass i U19-VM

Norge spilte to meget gode perioder mot Latvia, og vant med klare 9-4 i kampen om 5.plassen i årets U19-VM for menn.

Det meste fungerte for de norske guttene i 1.periode og til første pause ledet Norge med hele 5-0. I andre periode var kampbildet motsatt og Latvia tok nesten inn det norske forspranget. Men Norge fant tilbake til sitt gode spill i den siste perioden, og kontrollerte inn til en komfortabel seier.

De norske målene i dag ble laget av Ola Olaussen 3, Kjetil Hammerstad 2, Kristoffer Larsbråten Bakke, Andreas Skriden, Andreas Valbye og Jørgen Becher.

Norge ble med dagens seier nr.5 i årets VM, en tangering av beste plassering noen gang for U19-landslaget for menn.

Norges bandyforbund gratulerer U19-menn med et godt gjennomført mesterskap!

- Kampfakta - Bilder - Se kampen i reprise -

Nesten mot Sveits

Norge tapte fredag 5-6 mot Sveits i U19-VM for menn i Hamburg.

Norge startet bra de første 10 minuttene, men slapp så inn tre raske mål slik at Sveits ledet 3-0 etter første periode.

Resten av kampen var Norge fult på høyde med Sveits, og vant både andre og tredje periode.

Norges mål i kampen ble laget av Daniel Engebretsen, Jørgen Becher, Ola Olaussen, Andreas Skriden og Andreas Valbye.

Norge ble etter dagens tap nr.3 i sin pulje i det innledende spillet, og skal dermed spille kamp om 5.plassen i mesterskapet lørdag morgen kl.0930. Motstander blir mest sannsynelig Latvia.

Rekordtap for U19 mot Sverige

Norge tapte torsdag 1-22 mot Sverige i U19-VM for menn i Hamburg.

Norges mål i kampen ble laget av Vetle Mellum.

1-22 er forøvrig det største tapet noen gang for et norsk landslag.

Norsk seier i åpningskampen mot Slovakia

Norge vant 5-4 over Slovakia i sin første kamp i U19 VM for menn i Tyskland.

Norge hadde god kontroll i kampen og ledet klart med 5-1 ut i 3.periode. Slovakia kom sterkt mot slutten, men de norske guttene holdt unna, og tok en meget viktig seier.

Norges mål i kampen ble laget av Kristoffer Larsbråten Bakke 2, Andreas Skriden, Andreas Valbye og Jørgen Becher.

- Kampfakta - Se kampen i reprise -

U19-VM starter onsdag

VM for U19-menn spilles fra 8.-12.mai i Hamburg i Tyskland.

Norge er i pulje med Slovakia, Sverige og Sveits i det innledende puljespillet og Norges første motstander er Slovakia på onsdag kl.1600.

Under mesterskapet kan man følge det norske laget her på innebandy.no. Mye ekstra stoff vil vi også publisere på Facebook, Twitter og Instagram.

Alle kampene i mesterskapet vil bli streamet direkte på IFF sine Youtube-kanaler: Live 1 - Live 2.