Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Landslagssjefen før Latvia kampen

Den norske landslagledelsen har fått trukket friskt luft i dag, og under middagen, før spillermøte, får vi litt tilmålt pressetid.

De har fått klarnet tankene og vendt fokuset fremover mot morgendagens kamp mot Latvia. Landslagssjef Patrik Jonsson har med sine kollegaer analysert VM kampene til Norge og for å rekke få noen svar før møte, spurte vi om hans tanker om Latvia kampen.
- Vi skal slutte å spille uavgjort mot Latvia. Historie er historie og vi skal gjennom vårt spill kunne slå Latvia. Det er på ingen måte en undervurdering av Latvia, som er et godt lag, men vi skal nå være bedre trent og forberedt til morgendagens møte.
- Vi skal fortsette med vårt offensive og defensive spill fra gruppespillet. Vi har vist at vi kan og det skal vi gjenta i morgen.
- Latvia spiller defensivt i en 2-2-1 formasjon, som vi både behersker og lykkes godt med offensivt. (For eksempel spiller blant annet Tsjekkia med en slik defensiv formasjon.)

Nå må jeg gå for å hente nøklene til møterommet og skrive klare plansjene, som skal gjennomgås på spillemøte, sier Patrik, før han sluker kaffekoppen og haster til resepsjonen på Metropol.

Norge starter med følgende lag mot Latvia:
Målvakt: Malin Dahler
1. rekke: Tone Einstulen, Charlotte Hermansen - Elizabeth Landsgård- Lena Sundvik og Marianne Nadim
2. rekke: Anette Berg, Lisbeth Hildremyr - Karen Farnes - Sandra Vika og Kristine Næss
3. rekke: Line Nygård - Marna Lunde - Henriette Knudsen
På benken fra start: Line Hagestande, Tuva Jarmund, Oda Langaker, Sirill Sørensen, Marie Amundsen og Lone Evensen.

tekst og foto: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no