Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Kommentarer etter kvartfinalen

De norske jentene var skuffet etter tapet av kampen mot Sverige. For å spare dem for klisjéfylte spørsmål, tok vi en prat med Sveriges tribunecoach, Gunnar Bonnedahl (bildet) om deres inngang på kampen. (Bonnedahl har også hvert norsk landslagstrener i perioden 1999-2001.)

- Vi gikk ut med fullbanepress for å drepe kampen. Ønsket var å skåre raskt mange mål slik at vi kunne spille med selvtillitt og hvile oss mest mulig inn mot lørdagen. Vi lykkes med det og er fornøyd med å være i semifinalen.

Norge går nå inn i plasseringsspillet og kjemper om 5. plass som gir automatisk kvalifisering til neste VM. Fredrik Reidmar jobber allerede med den kampen for den kan han gjøre noe med. Vi spurte derfor om hva Norge skal gjøre i neste kamp mot Sveits eller Latvia.
- Det er en del forskjellige nivåer i den internasjonale innebandy og Sverige er i egen divisjon for seg selv.
- Vi skal ta med oss det vi har vist i de tre første kampene. Der vi blant annet følger Tsjekkia helt inn og at vi har styrt to kamper.
- Vi holder nivået for plasseringsspillet og det vil bli kamp til siste slutt.
- Hovedoppgaven for oss ledere blir å sondefore jentene med selvtillitt før neste kamp.

tekst og foto: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no