Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Kommentarer etter Ungarn-kampen

Kampbildet ble slik det var forespeilet og Norge spilte mot en ungarsk mur i 60 minutter. Etter kampen fikk vi noen spontane øyeblikk.

Landslagstrener Rune Ali Zouhar gir sine kommentarer etter kampen:
- Vi er stabile og vi jobber med det vi har snakket om i forkant. Jentene styrer kampen og spillet slik vi ønsker. Vi hadde mange målsjanser, men er veldig fornøyd at vi ikke slipper inn mål. Det viser at vi har satt den defensive delen av spillet. Det høye presset fungerer bra og vi vinner igjen ballen raskt etter at vi har mistet den i kort tid.

Sirill Sørensen har også noen minutter før hun tar seg en velfortjent dusj.
- Vi har mye ball og skulle ønske at vi hadde satt noen mål til i dag, med tanke på at vi skaper så mye i offensiv sone. Fornøyd meg egen VM debut i dag.

Karen Farnes gikk fra intervju til intervju etter hun ble kåret til Norges beste spiller i dag. Vi stod i kø for å få noen ord med henne.
- Vi slapp oss løs i dag og fikk til mange kombinasjoner, men er litt misfornøyd med at vi ikke skåret mer. Herlig at vi holder nullen!
- Vi må spille med høyere presisjon i en eventuell kvartfinale, men det blir enklere og komme opp i tempo når motstanderne ikke trekker det ned.

Tuva Jarmund (bildet) skåret sitt første landslagsmål og hun hadde selvfølgelig noen ord etter kampen.
- Jeg var veldig nervøs før VM-debuten i dag. Det var moro å spille i dag. Vi fikk rull på ballen slik vi hadde avtalt. God innsats av alle!

tekst og foto: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no