Kontrollert seier mot Ungarn

Det norske laget skulle eksperimentere i dagens kamp, men det var det ingen som la merke til.

For allerede etter 6.55 tok de norske jentene ledelsen ved Karen Farnes (assistert av Line Nygård). Tuva Jarmund (Marna Lunde) økte til 2-0 på en retur med sitt aller første mål på landslaget etter 13.49. Dette var også pauseresultatet.

En lettere offensiv Lisbeth Hildremyr (Henriette Knudsen) satte inn 3-0 fra sin backposisjon, rett foran Ungarns målvakt Balla, halvveis ut i kampen. Norge økte til 4-0 da Lena Sundvik styrte inn skuddet fra Charlotte Hermansen. Det norske, vedvarende presset ga nå resultater. 5-0 kom ved Line Nygård (Henriette Knudsen) et drøyt minutt før periodeslutt. Ungarn fikk i denne perioden av kampen, knapt låne ballen. Kun en kompakt boks, bra keeperspill og litt ubesluttsomme norske avslutninger hindret total overkjøring i målprotokollen.

Tredje periode handlet først og fremst om å rullere på flest mulig spillere og spare krefter før kvartfinalen mot Sverige. Perioden endte målløs.

Kvartfinalen mellom Sverige og Norge spilles i morgen kl 16.30.