Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Kommentarer etter Slovakia-kampen

Vi fikk tak i Fredrik Reidmar etter kampen for å spørre han om hvilke tanker han har etter seieren.
- For det første møter vi et godt lag. De er dyktige i det offensive spillet og med tanke på at de har 9 spillere som kan spille U19 VM på hjemmebane har de gode muligheter i fremtidige kvinne VM.
- Vår egen innsats er jeg mest fornøyd med de to siste periodene. Jentene spiller med selvtillitt og ønsker å få ballen. Veldig fornøyd med at de holder ballen i laget og skjermer den og har bra balltempo slik at Slovakia ikke får tak i den.
- Vi har lagt vekt på fysisk trening og det har vi nå fått betalt fo,r siden vi orker helt ut i de kampene vi har spilt. Det gir meg som trener selvtillitt at vi kan spille vårt spill i hele kamper.

Vi fikk også kommentarer fra tre av spillerne.

Tone Einstulen:
- VI spiller en bra kamp med en ro som vi ikke alltid har vist tidligere.
Tone tar frem seiersmilet, den ellers svært så snakkesalige ønsket å overlate ordet til en av hennes lagvenninner.

Charlotte Hermansen:
- Føler at vi har kontroll fra 2. periode og styrer kampen dit vi vil. Vi visste ikke helt hva vi møtte på forhånd. Etter kort tid fant vi ut av deres offensive plan og føler at de ikke fikk noe til etter det . Alle jentene kjempet godt i dag.

Marie Amundsen:
- Godt og viktig at vi vinner. Vi styrer kampen og laget er stabilt. Godt å få mine første bytt i VM.

tekst og foto: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no