Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Landslagstrener Rune A. Zouhar før Slovakia

Vi tok en prat med landslagstrener Rune Ali Zouhar før kampen mot Slovakia.

Mange har sikkert fått med seg at Rune Ali har en lang internasjonal karriere som dommer, og at han dømte VM finalen for menn i 2008 i Tsjekkia. Noen kjenner nok kanskje også til at han startet som trener allerede tidlig på 90-tallet, og at han har vært trener på kvinnesiden fra 1999 frem til i dag. Det som er mindre kjent er at humørsprederen bodde i nærheten av Flåklypa i Lom fra 13-årsalderen til 1 time etter siste eksamen på videregående skole.

Norge møter Slovakia kl 1330 i andre puljespillskamp. Rekkesammensetningene og spillerne som starter kampen mot Slovakia er uforandret fra kampen mot Tsjekkia. Vi spurte Rune Ali om det var noen spillere han ønsker at de som følger livestreamen skal følge ekstra med på i kampen i ettermiddag.
- Det er laget Norge seerne skal følge. Kampene de siste 10 månedene har vist at vi har spillere som holder høyt internasjonalt nivå, sier Rune Ali.

Det er like før spillermøtet begynner og det blir naturlig å spørre om han vil si noen om kampbildet.
-Vi har satt et veldig solid forsvarspill og nøkkelen i de kommende kampene er å få større uttelling på de sjansene vi skaper. Et av nøkkelordene før kampen i dag blir tålmodighet og å utnytte andre-bevegelsen, avslutter Rune Ali, før han drikker opp teen sin og går inn på spillermøtet.

Norges lag mot Slovakia:

Målvakt: Lone Evensen

1: Charlotte Hermansen, Tone Einstulen - Elizabeth Landsgård - Marianne Nadim, Line Nygård.

2: Anette Marie Berg, Lisbeth Stephensen Hildremyr - Karen Farnes - Sandra Vika, Kristine Næss.

3: Marna Lunde - Lena Sundvik, Henriette Knudsen.

På benken fra start: Line Hagestande, Tuva Jarmund, Marie Amundsen, Sirill Sørensen, Oda Langaker og Malin Dahler.

tekst og foto: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no