Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Landslaget på topp(en)

I dag har laget kampfri og allikevel er programmet fylt med aktiviteter.

Planen var å reise til Säntis, men å reise til en fjelltopp på over 2500 m.o.h. i tåke og snøvær var ikke aktuelt. Dette førte til at frokosten kunne nytes noe senere. De første snøfnuggene falt allerede under frokosten, og valget av plan B viste seg å være riktig.

Kl. 1000 ruslet laget til Mühlegg-banen for å komme til et utsiktspunkt over St. Gallen. Noen av jentene fra Groruddalen har, siden de delte buss med Japan fra flyplassen, vært inspirert av japansk væremåte. Etter lengre masing om at de skulle bli tatt bilde av med Japan foto-look, fikk de viljen sin.

Treningen senere på dagen la vekt på pasninger, avslutninger, overtall, undertall og straffer. På slutten av treningen deltok trenerne på en halvbaneøvelse. Presseansvarlig ga tilbakemeldinger til trenerne, og et av nøkkelpunktene var å ha bevegelse med og uten ball. Mulig at gourmetmåltidene på hotellet allerede har hatt negativ effekt på landslagsledelsen.

Etter middag har jentene disponert tiden selv. Noen valgte å reise på kafé med kjente og kjære, andre valgte å studere og kiropraktor Malin med følge av rom 26 valgte shopping. Stemningen er på topp i det norske laget.

tekst og foto: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no