Norge tapte knepent mot Tsjekkia

Norge tapte 2-3 mot Tsjekkia i sin åpningskamp i VM.

De norske jentene startet bra, og ledet 1-0 etter første periode etter mål av Kristine Næss.

Tsjekkia var best i 2.periode og vant denne med 2-0.

I siste periode bølget spillet fram og tilbake, og Norge hadde flere muligheter til å utlikne. I steden fikk Tsjekkia sitt tredje mål tre minutter før full tid.

Kun 9 sekunder før slutt fikk Norge sin redusering, også denne gangen var det Næss som var sist på ballen, men kampen endte til slutt med 3-2 seier til Tsjekkia.

Charlotte Hermansen ble av arrangøren kåret til Norges beste spiller.

Vi tok en prat med landslagssjef Patrick Jonsson etter kampen og spurte om hans følelser om denne nervepirrende kampen.
- Til tross for tapet er det mange momenter som vi er fornøyde med.
- Blant annet forsvarspillet og overgangsspillet.