Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Landslagstrener Reidmar før Tsjekkia kampen

Fredrik Reidmar kjørte en lengre løpetur etter dagens hemmelige trening. Han har inngått et veddemål med en kamerat om hvem som er sprekest i Vasaloppet, men hovedformålet med løpeturen i dag var å være klar mentalt til kveldens kamp. Vi rakk å intervjue han før han tok seg en varm dusj.

Vi spurte om hvilke nøkkelpunkter som blir viktige i kveldens kamp. Fredrik sier at laget skal beholde roen og tålmodigheten. Tsjekkia er topptrent på å spille på motstanderens feil og kontre på de mulighetene de får. Derfor blir våre offensive egentaktiske og lagtaktiske vurderinger viktige. Defensivt er det viktig at vi holder oss samlet i boksen for å unngå at vi blir utålmodige og beveger oss for tidlig ut mot motstandere på feil tidspunkt. Det aller viktigste blir at hele laget viser at vi er en trussel i motstanderens sone og at alle tør å ta avslutninger.

Væstgøten er fornøyd med troppen og stemningen i dag. Vi er godt forberedt til VM turneringen og takket være at vi har satt fokus på fysisk trening har vist i kampene i høst at vi skal orke hele kamper med vårt spill. Akkurat nå har han fått ned pulsen, men i kveld er han forberedt på at den vil stige mer og mer før første duell, avslutter Fredrik.

Norges lag mot Tsjekkia:

Målvakt: Lone Evensen

1: Charlotte Hermansen, Tone Einstulen - Elizabeth Landsgård - Marianne Nadim, Line Nygård.

2: Anette Marie Berg, Lisbeth Stephensen Hildremyr - Karen Farnes - Sandra Vika, Kristine Næss.

3: Marna Lund - Lena Sundvik, Henriette Knudsen.

På benken fra start: Line Hagestande, Tuva Jarmund, Marie Amundsen, Sirill Sørensen, Oda Langaker og Malin Dahler.

tekst og foto: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no