Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


By vandring og trening

Etter frokosten var det en by vandring i St. Gallen som stod på programmet.

For de fleste er vel Sveits primært kjent for ost og klokker, ved siden av all den sveitsiske selvskrytingen om at de fleste produkter er godkjent av militæret. Jentene har blitt påvirket av landets kultur og er nå presise til alle oppsatte møtetider. Noen har strukket dette enda lengre og den tidligere litt medieskye Karen Farnes har til nå alltid vært først av jentene. Karen svarte morgenfriskt at hun kommer først til oppmøtetider ikke var en tilfeldighet og det er gjennom handling hun kan få fremgang.

Den guidede turen gikk gjennom den nyere og eldre delen av byen. Før jentene kom inn i den gamle bydelen fikk de se en ny metode for å skremme feilparkeringer. Etter hvert ble gågatene smalere og flere julemarkeder fikk mange spente blikk. Midtveis vandringen stoppet jentene opp og begynte å synge på trappen til konserthuset. Resten av turen ble brukt til å gå opp løperuten fra hotellet til hallen og finne ut hvor byens kino er lokalisert.

For at jentene skulle få maksimalt utnyttelse av 1 times trening på VM-dekket løp de aller fleste til hallen. Noen få av lederne kjørte bussen for at utstyret skulle komme frem. Treningen ble kjørt med høy intensitet for at spillerne skal få kamplikt tempo før første kampen. Andre momenter som avslutninger og raske vendinger av spillet ble gjennomført.

Etter middagen fikk jentene egentid. Noen valgte å slappe av på hotellet for å få med seg en kamp, som ble streamet på nett, av et annet norsk kvinnelag, som også deltar i VM i et langt varmere land. Andre dro på kino og fant på andre sosiale aktiviteter.

tekst: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no