Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Endelig i VM byen St. Gallen

Det norske laget møtte opp kl. 0730 på Gardermoen og landet litt over kl. 1200 i Zurich. Lagets guide, Beat Oesch, møtte laget på flyplassen for å lose oss trygt frem til bussen. Det var godt at Beat var på plass for ellers hadde nok noen av de 26 deltakerne gått seg bort i en labyrint av en flyplass.

Etter en smakfull lunsj bar det rett på trening etter at alle hadde fått skiftet til korrekt antrekk. Hallene ligger relativt nære hotellet og maksimal tid med buss til kamp og trening vil bli 10 minutter. I begynnelsen av mesterskap er det alltid en prøvelse å finne rett vei gjennom store idrettsanlegg. Første hendelse skjer når rom 26 ikke kommer inn på toalettet, som var plassert i gangen. Etter litt moderat ståhei om hvorfor toalettet plutselig hadde blitt låst, ble det løst ved å prøve om døren kunne presses innover. Alle ble klare i god tid før den første VM-treningstimen skulle begynne.

På treningsøkten ble vektlagt pasning, skudd og taktiske momenter. Etter en lengre reise, som laget har hatt i dag, er et det også viktig å omstille seg mentalt for å kunne glede seg over at VM endelig begynner.

Hotel Metropol, som er det norske VM hotellet, ligger så sentralt at togstasjonen er plassert ved utgangsdøren og i sammenheng med bussterminalen. Likevel er det mest bekymringsfulle med plasseringen av shoppingsenteret på drøye 45 meter fra hotellet det som kommer til å oppta de nære og kjære til VM-jentene mest de aller nærmeste dagene. Allerede har det blitt overhørt samtaler hvor det ønskes at saldoen på kontoen til deltakerne skal økes med tanke på at det er viktig å få shoppet inn julegaver etc. under VM-oppholdet.

tekst: Lars BunæsFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no