Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Kampdag 3

Nok en varm og solfylt dag her nede i Nitra, selv om det ikke var like varmt som de foregående dagene.

Jentene har en lang dag foran seg før en sen kampstart. En times lett treningsøkt midt på dagen og mye hvile er dagens resept.

På spillermøtet så understreker coachene viktigheten av å sette forsvarsspillet, og de understreker hele veien hvordan tsjekkerne spiller. Videre så bestemmer de seg for å hvile tre spillere, Kimberly, Viktoria og Stine.

Kampen begynner verst mulig. I den første perioden henger ikke laget sammen, og tsjekkerne scorer på omtrent alt av distanseskudd. 6-0 står det etter kanskje den dårligste perioden så langt i VM. Det retter seg betraktelig i de to siste periodene og vi får etter hvert kontroll på mye. 2. periode tapes kun 0-3 og 3. periode 1-4, og med mere dyktighet og presisjon foran mål kunne vi ha pyntet ytterligere på resultatet.

Dette var en kamp som i utgangspunkt ikke betød noen ting. Det er i morgen, fredag, fokus har vært siden vi tapte mot Polen. Det blir uansett en spennende kamp i mot Ungarn, et lag vi aldri har spilt mot tidligere.

tekst: Morten Lindem, foto: Marianne Svendsrud

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no