Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Kampdag 2

Dette var dagen hvor vi skulle vinne. Nok en varm og solfylt dag i Nitra, godt opp i mot 30 grader også i dag. Like varmt som i går i hallen.

I dag fikk Thea sin VM-debut. Eline var ikke blitt noe bedre slik at landslagsledelsen konkluderte etter en samtale med Eline at hun skulle byttes med Thea. Ingen lett avgjørelse å ta hverken for landslagsledelsen eller Eline.

Kampforberedelsene var gode og det var en godt forberedt gjeng som dro til hallen.

Selve kampen kan deles inn i to, 1. og 3. periode og 2. periode. 1. periode begynner med et solid Polsk overtak, de presser oss høyt og vi bli stresset de første minuttene. Etter hvert kommer vi mere inn i kampen og det jevner seg ut. Vi ser at jentene våre er litt tilbakeholdne og at de nøler ofte. Dette gjør at polakkene kommer raskt oppi våre og vinner ballen for lett. Etter hvert kommer vi mere med og overtar sakte, men sikkert banespillet. Så skjer det som ikke skal skje, på et langskudd så scorer polakkene. Nærmest det eneste skikkelige skuddet de hadde i de siste 10 av 1. periode.
2. periode blir vår helt og holdent. Vi kjører rundt med polakkene, og får et flott mål etter 4 minutter. Kun minuttet etter så tar vi ledelsen, og det ser lyst ut. Vi fortsetter presset og det er kun marginer som gjør at vi ikke lager flere mål. I denne fasen kunne vi ha punktert kampen, men ballen ville ikke inn i mål. Så skjer det som ofte skjer, nok et godt plassert langskudd fra polakkene og vi er like langt. Når så polakkene i tillegg får inn en lompe i undertall så virker det igjen helsvart.
3. periode blir ikke ulik den første. Vi blir litt avventende og nølende i spillet vårt, og vi får aldri utligningsmålet. Vi går ned på to rekker og tar etter hvert ut keeper og Polen scorer 2 ganger og vi en gang i det siste minuttet.

Et bittert og surt tap. Vi er klart best i store deler av kampen, men hadde omtrent bare stang ut.

Nå venter Tsjekkia i morgen, og mest sannsynlig Ungarn på fredag.
Jentene må ta med seg det positive videre, de kampene som er spilt får vi ikke gjort noe med.

tekst: Morten Lindem, foto: Marianne Svendsrud

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no