Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Samling med U19 kvinner ved Kattisa

Fredag 19. august startet VM-sesongen for U19 jenter med teambuilding i Østmarka. I et forferdelig regnvær gikk gjengen ut i skogen med friskt mot, ledet an av to evig optimister, Kirsti og Inger-Lise.

Etter ankomst leirstedet, som var ved Kattisa, var det tid for første oppgave. Det var å sette opp to lavvoer så raskt som mulig. Det tapende laget måtte sette opp teltet til trenerne. Så til slutt var det å få fyr på et bål i regnværet, og det uten bruk av hverken bensin, parafin eller tennvæske, og det gikk veldig greit. Etter hvert ble det samling rundt bålet med pølsegrilling og diverse oppgaver.

Lørdagen kom med pent vær. Etter frokost ble gruppa delt inn i 4 lag, og det ble gjennomført alle mulige slags oppgaver, både fysiske og mentale. Lunsjen ble toppet med ferske skillingsboller, skolebrød og kanelboller fra Rustadsaga. Etter lunsj en ny runde med oppgaver. Etter siste oppgave var det bare for ledergruppa og summere poengene og klargjøre for middag.

Turen ble avsluttet med grilling og utdeling av premier og som seg hør og bør, et lagbilde.

For oss andre som fikk være med var dette teambuilding på sitt beste. Her jobbet alle for laget og selv oppgaver som virket håpløse ble løst på en fortreffelig måte. Det er både inspirerende og morsomt å se at jentene ikke bare hadde det morsomt, men også hadde et stort engasjement under oppgaveløsningen. Vinnerinstinktet er i hvertfall på plass og i dette laget er uttrykket “tap og vinn med samme sinn” ukjent.

Nå er det bare å se framover mot sesongens store mål VM i Slovakia i mai 2012.

tekst og foto: Morten LindemFor spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no