Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


U19 damer
- oppkjøring mot VM i Slovakia

Helgen 30. mars til 2. april hadde U19 damer sin siste ordinære samling før VM i Slovakia i begynnelsen av mai.

Det var 19 av 20 VM-uttatte jenter som møtte på Ryen fredag ettermiddag for å ta turen til Karlstad til en siste oppkjøring før VM. Det var et tett program med blant annet 4 kamper på 3 dager og en del treningsøkter imellom som lå foran jentene.

Etter ankomst til Karlstad og innlosjering var gjort, bar det til Forshaga for en lett treningsøkt. Dette var en treningsøkt som ble noe forkortet fordi Ida fikk en kølle i hodet og med det et 1 cm langt sår som etter hvert ble sydd på legevakten i Karlstad.

Lørdagen begynte med en treningsøkt hvor det var terping på detaljer som frislag og spillessystemer. Både 2-2-1 og 2-1-2 ble prøvd ut og rekkene ble etter hvert satt sammen. På ettermiddagen var det kamp mot GS86 i Forshaga, som slett ikke ble noen stor opplevelse. Tap 1-10 var ikke det som var forventet, men mye gikk galt i denne kampen.

På søndag så var det distriktslaget for F17 fra Värmland som ventet, en motstander som skulle i utgangspunkt være bedre enn GS86. Våre jenter fikk beskjed om å fokusere på det defensive spillet i denne kampen og denne kampen ble mye bedre. Forsvarsspillet satt bedre og jentene var mye mer med i denne kampen. Selv om det ble tap 0-5 gjorde jentene det bra, mye bedre enn i lørdagens kamp. Eneste skår i gleden var Maries solide overtråkk som satte henne ut av spill for resten av kampene. På søndag kveld ventet Skattkärrs, et 1. divisjonslag fra Karlstad. Dette laget skulle være enda bedre enn de to tidligere motstanderne. I denne kampen fortsatte jentene det gode spillet fra forrige kamp og vi så etter hvert at jentene begynte nå å fungere som et lag. Det ble mange lange og riktige løp og etterhvert så kom også målene. Jentene holdt Skattkärrs til 7-7 i en meget bra kamp både tempomessig og taktisk.

Mandag morgen begynte tidlig, kamp allerede kl 0900 betød "rise and shine" veldig tidlig. Mandagens motstander var et blandet lag fra innebandygymnasiet i Karlstad, jenter 18 år og gutter 16 år, flest gutter var det på dette laget. Selv om det ble et nytt tap 3-6 så var jentene så absolutt med i kampen. Det var kun når guttene virkelig satte fart at jentene ble hengende etter. I denne kampen så ble det gjort noen interne rokkeringer på plasseringer, som også viste seg å være vellykkede.

En god helg i Karlstad med mye innebandy og mye taktikk. Det var positivt å se at jentene holdt 4 kamper på 3 dager både tempomessig og ikke minst med vilje og innsats. Teambuildingen gikk også greit så det er en godt sammensveiset gjeng som reiser til Slovakia i mai. Nå venter noen treningskamper den siste uka før avreise 29. april.

tekst: Morten Lindem


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no