Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation
I forbindelse med Den Store Kurshelgen (DSK) 21. - 23. oktober 2011, vil det bli arrangert et trener 1 kurs for jenter/kvinner. Kurset vil bli holdt på Idrettshøgskolen i Oslo (Sognsvann).

Instruktører på kurset vil være:
Lisbeth S. Pettersen, Prosjektleder EMBLA, Oslo
Line Hagestande, Utviklingskonsulent Oslo/Akershus, Oslo
Ingrid Vedå, Fjell- Kameratene, Bergen

Dette kurset er tiltenkt kvinner i alle aldre (16-90) fra hele Norge. Mødre, kvinner, ivrige sjeler, ungdom, engasjerte jenter og kvinner - Kurset er åpent for alle innebandyinteresserte! MELD DERE PÅ KURS!

Dette kurset er et unikt tilbud til hver klubb og kvinne. Den totale påmeldingsavgiften vil være 600 kr inkl kost og losji, samt dekker Embla-prosjektet opp til 500 kr i reiseutgifter.

Mer info om program: www.denstorekurshelgen.no

I etterkant av kurset, er det ønskelig at hver deltaker skal holde et 8-12 ukers treningstilbud (innebandyskole) for jenter og gutter i alderen 6-9 år. De deltakerne som gjør dette i sine respektive klubber vil få dekket en utstyrpakke (startpakke) til oppstart av treningstilbudet. Denne pakken inneholder; køller, baller og keeperutstyr.

Etter de 8-12 ukene med treningstilbud, er det opptil hver enkelt klubb og skaffe en trener/forelder som kan ta over laget. Det er selvfølgelig mulig at de som tar trenerkurset kan fullføre sesongen. Dette avtales i hver enkelt klubb.

I forkant av oppmøte på DSK (Sognsvann) vil det være en oppstartskveld lokalt i distriktene med lokale konsulenter/kursinstruktører med gjennomgang av modul 0 - 3 (5 timer). Kurset er totalt 20 timer.

Altså oppstarten av trener 1 kurset for kvinner skjer lokalt. Dette skjer mest sannsynelig onsdag 19. okt eller torsdag 20. okt. (her kan det komme endringer på dato, dette i forhold til distrikt og påmeldinger)

SEND EN E-POST OG MELD DEG/DERE PÅ TIL:
lisbeth.pettersen@nbfutvikling.no

Nærmere info om overnatting, vil komme etter påmelding

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no