Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Isnes og Hoff Eriksen:
- Har vært fantastisk morsomt

Den ene spilte sitt første VM, den andre sitt tredje. Både Fredrik Hoff Eriksen og Jørn A. Isnes synes det har vært fantastisk morsomt.

HELSINGFORS: - Dette er en utrolig gjeng, sier Greåker-backen som endte med å toppe pluss-minus-statistikken i det norske laget etter VM, med pluss 14.
- Det har gått veldig bra for min del. Jeg har spilt i ei veldig god rekke hvor det bare har vært å krumme ryggen og takle bak der, ler 30-åringen som spilte med Sletten, Fauskanger, Raymond Evensen og Thomas Stræte.
- Jeg fikk jaggu mitt første VM-mål også, i mitt tredje mesterskap.
Like morsomt var det ikke å score "selvmål mot Latvia til utlikningen 3-3.
- Krille slår ballen i meg, den treffer meg rett over øyet og den går utrolig sakte i mål. Jeg rakk å tenke mye da, det var sikker en pen fotballscoring.
- Hvordan blir det med landslagsspill videre?
- Jeg er litt usikker der. Jeg driver eget firma, og det koster mye penger å være borte så lenge som et VM, men jeg skal tenke meg godt om. Dette er noe av det morsomste, og det er kjempegøy å få tilbakemeldinger om at folk synes det har vært morsomt å se oss spille.

Fredrik Hoff Eriksen spilte sitt første VM.
- Veldig moro, selv om det gikk litt i mot. Vi manglet ett mål på å vinne gruppa, og ett mål på å sikre VM-billett. Bortsett fra det har vi spilt bra i perioder og jeg har fått mye tillit.

- Hvordan var det å skulle erstatte Ketil Kronberg i førsterekka mot Latvia?
- Det var spennende, og jeg føler vi fikk til veldig mye. Vi skaper sjanser og har god kontroll defensivt, bortsett fra et drittmål.

tekst: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no