Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Sletten:
-Har lyst til å fortsette

- Dette er det beste VM jeg har vært med på med det norske laget. Jeg håper så mange som mulig blir mer videre!

HELSINGFORS: Sveiva-spilleren som til daglig er senter i klubblaget har gjort VM-debut som back i Finland. Det var et suksesstrekk av de norske trenerne, og Sletten var med mye i oppbyggingen av spillet.
Etter åtte målgivende pasninger kom endelig scoringen lørdag. Og ikke bare en litt viktig scoring. Han smalt inn 5-5-målet på et direkteskudd fra kanten etter pasning fra Thomas Stræte, og sikret spilleforlengelse.
- Da var jeg utrolig glad. Jeg følte at det var min skyld da de utliknet til 4-4. Jeg fulgte min mann, men burde kanskje ha sluppet da det kom en til som ingen andre markerte. Da er det lov å juble litt ekstra når du retter det opp igjen, ler 33-åringen.

Ketil Kronberg var skadet i den siste kampen etter smellen mot Russland fredag, og fulgte kampen fra benken. Han er imponert over Sletten.
- Jeg blir ikke overrasket om du blir kontaktet av en svensk klubb etter VM, sier lagkapteinen til Sveiva-spilleren etter kampen.

Sletten spilte sin femte VM-turnering, men den ga skikkelig mersmak.
- Jeg har lyst til å være med videre hvis det er ønskelig. Jeg er veldig spent på opplegget og hvem som fortsetter av de andre. Vi har noe veldig bra på gang hvis ikke for mange slutter. Dette er den beste VM-turneringen jeg har vært med på rent spillemessig, selv om jeg har blitt nummer fem tidligere.

Han synes Norge var toneangivende i hele kampen mot Latvia.
- De får betalt for at de legger ballen på mål og er aggressive, mens vi kanskje ikke er målfarlige nok. 1. rekka er god og har flere overganger, og vi burde scoret et par mål til. Jeg synes vi hadde fortjent å vinne, fastslår Sletten, før han fikk en skikkelig god klem og litt trøst av sønnene, som har fulgte hele VM sammen med kona Linda.

De to har overtatt VM-arenaen etter de norske kampene, og mot Japan ble de filmet av de japanske spillerne som var imponerte over teknikken og zorro-ferdighetene…

tekst og foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no