Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


- Vanskelig kamp å få god følelse i

HELSINGFORS: Christer Rönnmark hadde bare to skikkelig skudd å ta seg av i den første perioden og slet med å komme inn i kampen skikkelig.

- Det var en jævla kjedelig avslutning på en god VM-turnering. Det var ubehagelig å stå i mål. Jeg kom liksom ikke inn i en kamp som er så avgjørende for neste VM. Jeg begynner nok å tenke litt, jeg som er litt urutinert på landslaget, og når jeg får slik mål i mot i tillegg er det tøft, sier Tunet-målvakten.

Tre ganger spratt ballen inn med latvisk flaks.

- Den siste er jeg ikke helt sikker på hvordan gikk i mål. Om den gikk via en norsk eller latvisk spiller. Den traff noe og spratt over meg etter at jeg valgte å dekke pasning til den andre siden. Jeg var sikker på at det ikke kunne skytes rett i mål derfra.

Samtidig så han det norske laget skjøt og skjøt høyt på den latviske målvakten, i motsetning til hva spillerne var enige om på forhånd.
- Vi starter kampen med å skyte ham god. Han fikk akkurat en slik start jeg hadde ønsket meg, og vokser utover i kampen. Han gjør en "jättematch", mens vi nok begynner å tenke for mye på at vi skal score, sier Crille.

tekst: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no