Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Bakke valgt inn i IFF

Monica Bakke (31) fra Holmlia i Oslo er valgt inn i styret i det internasjonale innebandyforbundet for de neste to årene.

HELSINGBORG: - Det er veldig spennende og en interessant utfordring jeg gleder meg til, sier Monica Bakke.

Først i et styremøte lørdag morgen får hun vite hva slags oppgaver hun får i styret, men i sitt arbeid som økonomikonsulent og regnskapsfører i det sivile, håper hun å få oppgaven som treasurer i IFF, slik den norske generalsekretæren i Norges Bandyforbund, Tomas Jonsson har hatt i flere perioder.

Bakke blir den eneste kvinnen i styret de neste to årene, og er også den yngste, men håper å få gjennomslag for sine kampsaker.

- Her hjemme brenner jeg mest for rekrutteringsarbeidet og med å legge til rette for at barn og ungdom har gode vilkår. Så gjenstår det å se om det er mulig å påvirke internasjonalt i dette arbeidet.

Bakke har de siste åtte årene vært trener og lagleder for aldersbestemte jente- og guttelag i Holmlia. Hun har fem år bak seg i styret til Oslo- og Akershus Bandyregion, og har de tre siste årene sittet i styret i innebandyseksjonen i Norges Bandyforbund.

Central Board i IFF (International Floorball Federation) er det høyeste organet og har kongress i forbindelse med VM for herrer annet hvert år.

I forbindelse med årets kongress i Helsingfors, har IFF utvidet sitt styre fra seks til ni medlemmer for å få en bredere representasjon i forhold til antallet medlemsland, som nå har økt til 52, mot 48 ved forrige kongress i 2008.

En av hovedoppgavene til IFF er å nå målet om deltakelse i OL, World Games eller ungdoms-OL innen 2020, og på samme tidspunkt ha 100 medlemsnasjoner.

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no