Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Pål Trulsen, here we come!

De norske innebandyherrene brukte fridagen til å spille curling tirsdag. Noen viste stort talent mens andre fant tonen med 20 kilos steiner og sendte dem rett hjem.

HELSINGFORS: Det var Sportssjef i Curlingforbundet, OL-vinner Pål Trulsen, som hadde ordnet innpass for det norske laget i en curlinghall utenfor Helsingfors tirsdag.

Hallen hadde seks baner, og landslaget la beslag på fire baner og samlet sammen seks lag inkludert laglederne.

Erik Viggo Nielsen viste enormt talent uten trening i starten, og det var nesten synd at Pål Trulsen ikke var til stede da Viggo snek seg forbi to garder og plasserte steinen midt i boet til 3-0-seier i omgangen.

Viggo stagnerte imidlertid litt etter hvert, og de andre fikk mer tak på å curle (skru) (Morten Andersen), ikke kaste steinene gjennom veggen på motsatt (Lars Bunæs og PO Fjeld), og holde seg innenfor sidestrekene.

Runar Snellingen snurret rundt med motstanderne også i curling etter hvert, mens Lars Erik Torp stjal to poeng med en utmerket sistestein.

Landslagssjef Johnny Petersen fikk inn en og annen slenger, men som fra trenerbenken til Erik Hæren innimellom æren, eller i hvert fall jublet som det var hans stein (idé) (se bilde).

Thomas Stræte fikk også virkelig tak på curlingsteinene, og fikk nummeret til Trulsen etter treningsøkta.
En av medspillerne på landslaget avslører dette.
- Stræte syntes curling var så morsomt og spennende at han nok kommer til å slutte med innebandy og satse på OL i Sotsji i 2014. Han kommer til å gi Slevik beskjed om at han gir seg umiddelbart, tirsdag når vi kommer hjem, forteller en av rekkekameratene i VM i all hemmelighet.

Uansett, det var utmerket avkobling av innebandy med curling, før det ble lunsj, noen timer fri og så avsluttet landslaget dagen med å se Russland - Finland.

- Bilder -

tekst og foto: Henning Rugsveen

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no