Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


På måljakt mot USA

Et litt morgentrøtt norsk lag hadde en god restitusjonsøkt på morgenkvisten onsdag, foran ettermiddagens kamp mot USA.

VÄSTERÅS: De norske jentene har veldig lyst til å score mange VM-mål mot amerikanerne, som har sluppet inn 53 mål mot de andre tre lagene i gruppespillet i VM.

Norge må ta igjen 26 mål på Latvia for å erobre tredjeplassen i gruppe A, men selv om Norge møter USA, og Latvia skal møte Sverige, vil ikke trener Sonny Lodin ha fokus på målene.
- Det er lett at det låser seg litt hvis vi bare skal tenke på mål. Vi skal gå ut og spille som vi gjorde mot Tsjekkia, fram til målsjanser, så får vi se hvordan vi står når kampen er over. Det blir jo uansett ikke avgjort før i kampen etter vår.

USA har som lag vært gruppas dårligste, men har et par enkeltspillere som kan score mål.
- De sjanser en del, og hvis rett spiller kommer er de ikke helt ufarlige. Vi må være fokusert, holde tempo på ballen og gjøre hverandre gode.

Norge har tidligere bare spilt en landskamp mot USA, åpningskampen i mesterskapet i Danmark for to og et halvt år siden. Da ble det seier 11-7.

Taperen i dagens kamp må spille nedrykkskamp mot Danmark torsdag. Danskene tapte også for Russland, og endte sist i gruppe B.
Russland blir nummer tre og Polen nummer fire i gruppa.

Norges lag mot USA:
Målvakt: Malin Dahler
Førsterekke: Pia Molberg, Tone Einstulen - Marna Lunde, Lisbeth Pettersen, Anette Marie Berg.
Andrerekke: Caroline Eng Sander, Linda Andersen - Karen Farnes, Victoria Hansen, Line Nygård.
Tredjerekke: Lene Moen, Siri Havre - Elizabeth Landsgård, Marianne Nadim, Henriette Knudsen.

På benken fra start: Charlotte Holt, Line Hagestande, Kristine Næss Haug, Hege Øiseth.

PS! Vi setter strek for innsending av konkurransesvar ved midnatt i kveld. Etter klokka 24 blir det ikke mulig å delta, slik at vi har muligheten til å sortere alle svarene og trekke ut en vinner før vi reiser hjem!
Takk til alle som har deltatt!


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no