Den store duellen om semifinaleplass

Norge - Tsjekkia, vinneren til semifinale og medaljekamper. Det er i hovedsak forutsetningene foran kampen.

VÄSTERÅS: Norge må selvfølgelig også slå USA i den siste gruppekampen, men nøkkelkampen er i ettermiddag.

Norge gjør tre endringer i lagoppstillingen. Inn i mål fra start kommer Charlotte Holt fra Holmlia.
Hun har vært på banen i begge de to første kampene. Mot Sverige tok hun plass mellom stengene på 0-6, og mandag reddet hun straffeslaget til Latvia i første periode.

I tillegg til at Holt går inn, kommer Hege Øiseth inn på plassen til Line Nygård i andrerekka, mens Marianne Nadim spiller i tredjerekka for Kristine Næss Haug. Øiseth kom inn og scoret mot Sverige i den tredje perioden, mens Nadim spilte bra i to perioder mot Latvia.