Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Fra catwalk til internett første dag

Første dag av VM-turen til det norske kvinnelandslaget i innebandy har vært innholdsrik.


Vi reiste fra Ullevaal klokka 12.14, bare 14 minutter forsinket, og mens Sjåfør Frode tok oss trygt fram til Kolbäck utenfor Västerås var det anledning til en liten catwalk da VM-tøy ble prøvd ut for første gang.

Linda Andersen og Lene Moen fikk æren av å vise fram vinterjakka på modellvis (bilder), mens Pia Molberg var den første som fikk ta på seg årets nye spilletrøye.

Ikke alt tøyet traff helt på størrelsene, og nei, da snakker vi ikke om pressesjefens XXL, og Morten Andersen er som kjent bare med herrelandslaget.

Nei, det var gamblet litt på noen størrelser uten sjansen til å prøve, noe som ga litt latter.

Etter en matpause like etter Grums, med dagens rett som kyckling eller falukorv, var jentene framme i 19-tida, og resten av kvelden gikk med til å koble seg til internett, bare avbrutt av en spasertur og litt mat.

21.29 var vi endelig på nett, etter å ha fått feil passord av resepsjonen…

Dermed kan vi erklære årets VM som åpnet, og de første rapportene fra VM er oversendt!For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no