Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


VM-start lørdag 5.desember


Lørdag 5. desember spiller det norske kvinnelandslaget i innebandy sin åpningskamp i VM i svenske Västerås. Oppgaven er formidabel, for vertsnasjonen står på motsatt banehalvdel.

Det er et revansjesugent norsk lag som skal revansjere åttendeplassen fra VM i Danmark for to og et halvt år siden, og landslagssjef Linda Manley har jobbet målbevisst med å utvikle et nytt Norge.

Bredden i troppen er stor, fra veteran Linda Andersen med 51 landskamper, til landslagsdebutant Victoria Hansen som får sin første kamp med flagget på brystet i Sverige.

Kampen om den andre semifinaleplassen bak gruppefavoritten Sverige kommer trolig til å stå mellom Norge, Latvia og Tsjekkia, og alle kampene blir viktige.

Kvinnelandslaget har med en egen pressesjef under VM som sender ut pressemeldinger fra hver kamp, med kommentarer fra trener og en til to spillere.

Dersom media ønsker kommentarer fra andre, er vi behjelpelig med å komme i kontakt med disse. Norges Bandyforbund håper pressen unngår å kontakte spillerne direkte, tett opp til kamp.

Dersom noen medier ønsker bilder fra trening eller kamp, er det bare å ta kontakt. Vi tar ca. 500 bilder pr. kamp av god kvalitet, og dersom det ikke er veldig spesielle ønsker, er bildene til fri bruk. Bilder vil ikke bli sendt ut, uten at det bestilles, og bestill gjerne før kamp!

Bilder og artikler vil også bli lagt ut på www.innebandy.no, og bildene kan benyttes på nettaviser, mot kreditering, og gjerne en link til sidene.

For mer informasjon og avtaler i forbindelse med VM, kontakt presseansvarlig for kvinnelandslaget:
Henning Rugsveen (+47 95 85 05 33)

For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no