Home Norges Bandyforbund
Terminlister Resultater Landslag NM Informasjon Notiser Turneringer Adresser Regelverk Kurs Bilder Historie Statistikk Linker Diskusjonsforum World Floorball Championships 2000 Utviklingsavdelingen International Floorball Federation


Problemer med opphavsrett

Etter at vi i går la ut notisen om Norges nye mål-feiring under mesterskapet, har vi fått flere henvendelser fra U19 landslaget for menn i VM 2003.

Bl.a denne:

Kjære Frank, her kommer en oppfordring fra U19-laget fra 2003;
Den "nye" målfeiringen jentene viste frem mot Latvia i går, er på ingen måte ny. Den ble brukt under VM i 2003, såvel under kamper som på flyplasser med sånn flott "bortoverrulletrapp"! Vi rodde oss gjennom mesterskapet, og endte, som du sikkert husker, på en fin-fin 5. plass! Bilde- såvel som videobevis kan fremvises! ;)

Vi er indignert over at NBF ikke husker på slikt! ;)

Ellers håper vi alt går bra videre med jentene våre, og vi håper du kan overbringe følgende hilsen fra oss;
- Takk for at dere tar opp arven vår på en så flott måte, det er gledelig å se at ro-feiringen er videreført som U19-feiring! Lykke til videre!

For U19-laget 2003, Andreas T. Aasheim, Peter Kjeldstad, Petter Alexandersen og Stian Thorsen


Vi tok opp opphavsrett problemet med hovedleder Lars Bunæs, og han kunne bekrefte likhetene mellom 2003-laget og 2010-lagets målfeiring.
Bunæs mente derimot at det som er nytt med 2010-lagets feiring er trekket med å plassere målscoreren foran til å vise vei og holde utkikk.

Bunæs kunne også fortelle at et av de stolteste og mest hysterisk morsomme øyeblikk i norske innebandy-landslags historie var når U19-menn kom hjem til Gardermoen fra mesterskapet i Praha 2003.
Foran flere hundre måpende flypassasjerer på vei ut av landet, kom hele det norske U19-landslaget glide-roende inn i landet på "bortoverrulletrappa" med glassvinduer en etasje høyere, men godt synlig fra avgangshallen.


For spørsmål om sidene ta kontakt med innebandy@nif.idrett.no